- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.861
hoşgeldin canım
sende hoşgeldin tatlım, ayy banuş bayramada az kaldı dün halılarımı yıkamaya verdim hergün 1cam silsem kapılarıda arife günü silsem ,arife günüde sil süpür topla derken işlerim bitermi acab ya,oruçlu çok zor oluyo dün resmen tembellik ettim canım bişy yapmak istemedi(
sende hoşgeldin tatlım, ayy banuş bayramada az kaldı dün halılarımı yıkamaya verdim hergün 1cam silsem kapılarıda arife günü silsem ,arife günüde sil süpür topla derken işlerim bitermi acab ya,oruçlu çok zor oluyo dün resmen tembellik ettim canım bişy yapmak istemedi(
ben hiiiiç bayram temizliği falan yapmadım yapmayıda düşünmüyorum valla arefe günü evdeyim zaten sadece ogün yaparım işte
aman boşver yapsın o görümcen akşama kadar evde değilmi zaten bi işe yarasın bari
kızlare nerelerdesiniz yaaa bugün kimseler yok. ayy ben felakaet acıktım vall. sanki hiç böle olmamıştım. saatte geçmek bilmiyo
ben geldim sen gitmişsin şimdide ben acıkmadım bugün iyiyim eve gideyim ilk işim kıymalı patatesli kaşarlı pide yapmak olacak çok canım çekiyo
zor olmaz mı yaaa
hayırlı geceler kızlarrrrr
bugün ilk iş günümdü ama kimse pazar gecesi yazdığımı okumamış sanırım yorumda yapan olmamış aşkolsun kızlar
geçmişe hiç dönüp bakmıyoruz demekki
küstüm işte size (eylüş hariç)
hayırlı geceler kızlarrrrr
bugün ilk iş günümdü ama kimse pazar gecesi yazdığımı okumamış sanırım yorumda yapan olmamış aşkolsun kızlar
geçmişe hiç dönüp bakmıyoruz demekki
küstüm işte size (eylüş hariç)
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun kızlar,Allahım dert verip derman aratmasın dualarda buluşmak dileğiyle.....
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah
efsunum küsme canım inan ben dün geçmişe bakmadım,ayrıca dün kimse havasında değildi topicte kimselerde yok,,,
eeeee anlat bakalım işiini nasıl rahatmı,en azından evde fazla zaman geçirmiyosun artık bu açıdan çok çok iyidir
toprağım bende okumadım ya banuşun dediği gibi dün hepimiz sersem gibiydik,nasıl geçti ilk günün çalışmana çok sevindim inş senin için ii olur ki ben ii olacağına inanıyorum hem şu yaşlıların ortamından kurtulursun öncelikle,yeni bi çevre,sosyalliğin ve kendine özgüvenin artar,emin ol kendini daha ii hissedeceksin,küsme bize tamammı seni çok seviyoruz
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun kızlar,allahım dert verip derman aratmasın dualarda buluşmak dileğiyle.....
efsunum hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?