"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

hoşgeldin canım

sende hoşgeldin tatlım, ayy banuş bayramada az kaldı dün halılarımı yıkamaya verdim hergün 1cam silsem kapılarıda arife günü silsem ,arife günüde sil süpür topla derken işlerim bitermi acab ya,oruçlu çok zor oluyo dün resmen tembellik ettim canım bişy yapmak istemedi (

ben hiiiiç bayram temizliği falan yapmadım yapmayıda düşünmüyorum valla arefe günü evdeyim zaten sadece ogün yaparım işte

sorma canım ya oruçlu iken insanın hiçbişey yapası gelmiyo ben camlarla koltukları hallettim halılarımda çok kirli değil kapılarım silinecek sadece onu bile yapasım yok iftardan sonra hiçbir iş yapamıyorum üstüme bir ağırlık çöküyo anlatamam ama bu işler bize bakıyo mecbur yapıcaz yani erkek olmak var bu devirde ya ne güzel ne temizlik ne yemek dertleri var

Son düzenleme:
kızlare nerelerdesiniz yaaa bugün kimseler yok. ayy ben felakaet acıktım vall. sanki hiç böle olmamıştım. saatte geçmek bilmiyo

kızlare nerelerdesiniz yaaa bugün kimseler yok. ayy ben felakaet acıktım vall. sanki hiç böle olmamıştım. saatte geçmek bilmiyo

ben geldim sen gitmişsin şimdide ben acıkmadım bugün iyiyim eve gideyim ilk işim kıymalı patatesli kaşarlı pide yapmak olacak çok canım çekiyo

kızlar artık oruçlu iyice güçten düştük bişey yapasım gelmiyor,işler yığılı püff,akşama benim menüde çorba ,taze fasulye,bulgurlu kabak ve cacık yeterrr hiç abartamıcam hafta sonu canıum çıktı valla,öpüyorum hepinize ii iftarlar....

hayırlı geceler kızlarrrrr
bugün ilk iş günümdü ama kimse pazar gecesi yazdığımı okumamış sanırım yorumda yapan olmamış aşkolsun kızlar
geçmişe hiç dönüp bakmıyoruz demekki
küstüm işte size (eylüş hariç)

Son düzenleme:

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah

efsunum küsme canım inan ben dün geçmişe bakmadım,ayrıca dün kimse havasında değildi topicte kimselerde yok,,,
eeeee anlat bakalım işiini nasıl rahatmı,en azından evde fazla zaman geçirmiyosun artık bu açıdan çok çok iyidir

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun

toprağım bende okumadım ya banuşun dediği gibi dün hepimiz sersem gibiydik,nasıl geçti ilk günün çalışmana çok sevindim inş senin için ii olur ki ben ii olacağına inanıyorum hem şu yaşlıların ortamından kurtulursun öncelikle,yeni bi çevre,sosyalliğin ve kendine özgüvenin artar,emin ol kendini daha ii hissedeceksin,küsme bize tamammı seni çok seviyoruz

hepinizin kadir gecesi mübarek olsun kızlar,Allahım dert verip derman aratmasın dualarda buluşmak dileğiyle.....

niye kimse yok kiiii
iş rahat gibi ama deneyip görücez artık canım
evet evde değilim en azından valla

ilk gün güzel sayılırdı...
Dün akşam iş çıkışı yagmur yagıyodu eve giderken ıslandım
ama yagmurun topragın kokusu bana nefes aldıgımı hissettirdi yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…