"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

canım benim hayırlısı olur inşallah bakalım,dün babamda yazık o yağmurda ıslanmış akşam 6,30-7gibi kıyamam ya

hoşgeldin vefam nasılsın amin canım rabbim kimseye dermansız der vermesin.

hoşgördük canım benim iyiyim çok şükür akşam oğlum yoktu babannede kaldı bende fırsattan istifade onun odasını temizledim yemek yaptım ama onu çok özledim bu akşam alıcaz hem k.vdem ibadetini rahat yapsın kadıncağız

hayırlısı canım bakalım kalacakmıyım burda
Cumartesi 3te çıkış pazar tatil zaten...
Site caminin karşısındayız canım

ayyy gözümün önünde canlandı oralar şimdi gazi caddesi boyu,hey gidi heyyyy....iyi cmtsi de erken çıkıyormuşsun bende 1de çıkıyorum pazar tatil balım

ayyy gözümün önünde canlandı oralar şimdi gazi caddesi boyu,hey gidi heyyyy....iyi cmtsi de erken çıkıyormuşsun bende 1de çıkıyorum pazar tatil balım

ben hemen vergi dairesinin karşısında kalıyorum canım
Cumartesi erken evet o güzel canım
ama alışma dönemim olacak 1 aya belli olur kararım sanırım

ben hemen vergi dairesinin karşısında kalıyorum canım
Cumartesi erken evet o güzel canım
ama alışma dönemim olacak 1 aya belli olur kararım sanırım

hımm bildim canım yerini:)) inş rahat olurda kalırsın tatlım,sana hayırlı iişler diliyorum tatlım

ayyy kızlar ahkeşkem nerde ya bugün için bi planı varnmıydı bilgisi olan varmı merak ettim

hımm bildim canım yerini:)) inş rahat olurda kalırsın tatlım,sana hayırlı iişler diliyorum tatlım

gel buyur çay içek bayramdan sonra canım
hadi hayırlısı deyip başladık işte canım sağol teşekkür ederim

kıssss banuş neden sesin çıkmıyor iyimisin canım benim

evet sesi çıkmıyo banumun
eylüşüm hiç yok ortada
ahkeşkemde

gel buyur çay içek bayramdan sonra canım
hadi hayırlısı deyip başladık işte canım sağol teşekkür ederim

evet sesi çıkmıyo banumun
eylüşüm hiç yok ortada
ahkeşkemde

işleri yoğun sanırım bende işlerimi kolaylasam ii olacak ögleden sonra girerim tekrar...hepiniz öpüldünüz canlar,,,,bol ibadetli bir gün diliyorum herkese...

kıssss banuş neden sesin çıkmıyor iyimisin canım benim

geldim canım geldim ayın 14 ü bodrolar ödemeler bugün yoğun biraz iş üstelikte 20 lik dişerim ağrıyor bıktım bu dişlerden geçtiğimiz kış alttaki iki dişi çektirdim şimdide üstekiler ağrıyor sanırım bunlarıda çektirip kurtulmam lazım

işleri yoğun sanırım bende işlerimi kolaylasam ii olacak ögleden sonra girerim tekrar...hepiniz öpüldünüz canlar,,,,bol ibadetli bir gün diliyorum herkese...

valla benimde yogun aslında çıkarım bende
ben hastayım yaaaaa şansa bak

aynı yaştayız ama şükür benim hiç diş sıkıntım olmadı kaç yıldır

valla benimde yogun aslında çıkarım bende
ben hastayım yaaaaa şansa bak

aynı yaştayız ama şükür benim hiç diş sıkıntım olmadı kaç yıldır

beni hiç sorma canım ya 4 yıl oldu bu dişler ağrımaya başlayalı 1 hafta boyuncu ağrıyo damağı yarıyo 2 ay sonra tekrar alttakileri çektirdim kurtuldum şimdi sıra üst dişlerde bakalım bayramdan sonra ilk işim bu dişeri çektirmek olucak

çektirde kurtul canım çocuklarınki bu kadar zorlamamıştır belki seni demi

canlarım ben çıkıyorum bankaya gidicem işlerim var ordanda annemlere geçicem iftarada ordayım kendinize çok iyi bakın yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…