"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kadir geceniz mübarek olsun kızlar,Allah bu gece ettiğiniz duaları kabul etsin,dileklerinizi gönlünüze göre versin inşallah...

efsuncum ilk gününün iyi geçmesine sevindim,hadi hayırlsı senin için iyi oldu,inşallah iş de iyi olur devam edersin..
ben sık girmiyorum bu ara,evde işlerle uğraşıyorum,oruç başıma vurunca da bilgisayarı açmak bile istemiyorum kızlar..ama girdikçe de geçmiş okuyo,sizden haberdar oluyorum..
cuma günü ankaraya gidicez,onun mutluluğu var bu ara..keyfim de iyi çok şükür(beni merak ederseniz)
öpüyorum sizlere..bol bol dua edin,herşey hayırlısıyla gönlümüze göre olur inşallah...

amin canım seninde kabul olsun inşallaaahh...

herseyin hayırlısı diyorum ben artık canım üzülmüyorum hiç bişeye takmıyorum artıkım

bende senin adına çok sevindim canım

Bugün öyle yaşa ki, RABBİM tüm dualarını, amellerini, ibadetlerini kabul etsin, hanen, işin huzur, bereket, hayır, neşeyle dolsun, öyle bir tövbe etki tüm geçmiş günahların af olsun, bundan böyle yolun aydınlık ve açık olsun, 1000 aydan daha hayırlı bir gün yaşayıp; ailenle, dostlarınla, tüm sevdiklerinle manevi huzura eresin, KADİR GECENİZ mübarek olsun, tüm islam alemi ve insanlık adına hayırlara vesile olması dileğiyle.

Bugün öyle yaşa ki, RABBİM tüm dualarını, amellerini, ibadetlerini kabul etsin, hanen, işin huzur, bereket, hayır, neşeyle dolsun, öyle bir tövbe etki tüm geçmiş günahların af olsun, bundan böyle yolun aydınlık ve açık olsun, 1000 aydan daha hayırlı bir gün yaşayıp; ailenle, dostlarınla, tüm sevdiklerinle manevi huzura eresin, KADİR GECENİZ mübarek olsun, tüm islam alemi ve insanlık adına hayırlara vesile olması dileğiyle.

kızlar okadar yoğundumki ancak açtım siteyi ama işlerim bi,tmedi yarın büyük mdr geliyo,büyük ihtimal giremem siteye....bilginiz olsun hepinizi öpüyorum.

canlarıııımmmm günaydıııın ayyy özledim sizleri yaa. dün yoktum ama dualarda unutmadım sizi. nasılsınız.

efsunum hayırlı olur inş. hadi bakalım yeni bi başlangıç yaptın inşallah iyi sonuçlar alırsın bitanem.rahat mı bari nasıl orada ki insanlar falan nasıl gerçi hemen belli olmaz ama ilk izlenimlerin nedir.

eylülcüğüm ank gitmeden gel yine topiğe yaa bi ramazan oldu sen nakavt oldun kız

günaydın ahkeşkem bizde seni özledik vallaaaaa
başladım hayırlısı olsun diyep işte hayırlısı artık
diğer işyerime göre farklı biraz daha hemde çok rahat
Aynen yaaaa ramazan haşat etti bizi
Sen nasılsın ne var ne yok canım

size soru? eşimin arkadaşı var oda anne ile birlikte oturoyo. onlarda bide erkek çocuğun abisi vardı evde neyse kızı falan da çok sevmem aslında ama sonuçta onu anlıyodum.dün aradım arkadaşlarla iftara gideceğiz sende gel die pek mutlu geliyodu sesi bişey demedim ama. sonra gelmedi o iftara başka biyere sözü varmış iftardan sonra sahura kadar bi arkadaşın evine gittim orada bunları konuşurken öğrendim ki bu evdeki çocuğun abisi evleniyomuş bu bizim arkadaşlarda bu durumda ayrı eve çıkıyolar bende eve gelince sahurda eşime dedim ki o yüzden bugün kızın sesi ii geliyodu pek mutluydu bana ağzının içinde hamurdanarak tuttu dedi ki eşim ben onu görürüm iki gün sonra o ne demek şimdi dedim neyse tamam uyu hadi diyo.çok sinirlendim valla ama bişey demedim.ben ne yapayım bu adama yaa yumuşak yüz gösterince hemen böle oluyo

öncelikle ayrı eve çıkmalarına çok sevindim kendilerine ait bir yuvaları olur hiç değilse,ahkeşkem bence eşin ne demek istemiş biliyomusun yani benim aklıma ilk bu geldi kendi başlarına geçinemeyeceklerini,maddi yönden sıkıntı yaşayacaklarını ima etmiş sana senin eşininde her eve çıkalım dediğinde maddi yönden zorlanacağınızı söylemesi gibi yani bence eşinin en büyük korkusu bu yaşadığı hayat standartlarını düşürmek istemiyor alışkanlıklarından vazgeçmek zor geliyor ona benim fikrim tabi bu

banu sen yine iyisin benim uyuduğumda 3 tü saat

canım bana bişeyler oluyor bu aralar ya dün annemlerdeydim iftardan sonra dışarı çıktık alıcaklarımız vardı çok yoruldum saat 12 ye kadar durmadan yürüdük ayaklarım şişti, hiç dinlenemiyorum kendimi çok yorulmuş hissediyorum hiç bişeyde yapasım yok 2 gün izin almayı düşünüyorum öğlen eşimle bi konuşayımda yarın ve cuma alırsam 2 günde hafta sonu zaten evde yapılacak işlerim var onları halletmem lazım

aynen öle canım o yüzden sölüyo zaten ve evet hayat standartlarını düşürmek istemiyo ama nereye kadar. biz şimdi yaşadığımız şehrin en lüks semtinde oturuyoruz çok büyük bi site falan filan lüks yani oda bundan mı kopmak isyemiyo ne anlamıyorum. bana diyor ya hani kiralar pahalı die yoo uygunlarıda var ama şuan ki standartlarımızdan çok daha aşağıda.
tabi kendi biliyo ama marlbora içmeyi ayda 250 tl parayı ona vermeyi.bunlardan nasıl vazgeçecek sıkar biraz.
bak yumuşak oluncada böle oluyo işte dün görümcemin bebsinin maması bitmişte bana diyo ki yarın hatırlatta alayım. ondan önceki gün annesi 200 tl harçlık vermeler ne yapıyosun sen yaa dedim 100 ünü aldı valla sinir ediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…