- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.921
canım bana bişeyler oluyor bu aralar ya dün annemlerdeydim iftardan sonra dışarı çıktık alıcaklarımız vardı çok yoruldum saat 12 ye kadar durmadan yürüdük ayaklarım şişti, hiç dinlenemiyorum kendimi çok yorulmuş hissediyorum hiç bişeyde yapasım yok 2 gün izin almayı düşünüyorum öğlen eşimle bi konuşayımda yarın ve cuma alırsam 2 günde hafta sonu zaten evde yapılacak işlerim var onları halletmem lazım
aynen öle canım o yüzden sölüyo zaten ve evet hayat standartlarını düşürmek istemiyo ama nereye kadar. biz şimdi yaşadığımız şehrin en lüks semtinde oturuyoruz çok büyük bi site falan filan lüks yani oda bundan mı kopmak isyemiyo ne anlamıyorum. bana diyor ya hani kiralar pahalı die yoo uygunlarıda var ama şuan ki standartlarımızdan çok daha aşağıda.
tabi kendi biliyo ama marlbora içmeyi ayda 250 tl parayı ona vermeyi.bunlardan nasıl vazgeçecek sıkar biraz.
bak yumuşak oluncada böle oluyo işte dün görümcemin bebsinin maması bitmişte bana diyo ki yarın hatırlatta alayım. ondan önceki gün annesi 200 tl harçlık vermeler ne yapıyosun sen yaa dedim 100 ünü aldı valla sinir ediyo beni
dediğin gibi canım alışmış lüks yaşama biraz sıksa bence kolaylıkla çıkarsınız ayrı eve ama eşin cesaret edemiyo,uygun kiralar yok değil 3+1 olacağına 1+1 eve çıkarsınız nefsine hakim olsun sigarayıda bıraksın bi zahmet kv aldığı maaşa göre yaşamayı bilsin inan ahkeşkem ben şunu anladım bu devirde kısmadan borca girmeden bişey sahibi olunmuyor parayı biryere bağladığın zaman o para oraya mecbur ödenecek kalanıylada geçinilecek bu böyle yani allahtan eşim bu konularda çok iyi evlendiğimiz zaman sigara kullanıyodu ne diller döktüm bırak diye ama bırakmadı sonra oğluma hamile kaldım hastaneden çıktık arabaya bindik bana aniden dediki ben bugünden itibaren sigarayı bırakıyorum çocuklarımın rızkını kendi zevkim için kullanmıcam artık dedi ve o günden sonra ağzına sürmedi 3 yıl oldu bırakalı çok şükür eşinde bıraksa keşke ne güzel olur en azından mutfak masrafın çıkmış olur,eşinin biraz zor yaşam şartlarına alışması lazım bence canım ,ama zor gibi görünüyo alışkanlıklarından vazgeçmesi böyle giderse işin kolay olmayacak ahkeşkem,bence kadından çok erkeğin tutumlu olması lazım
bende dedim madem para yok içme sigarayı benim rızkımı nasıl oraya veririsin die. bişey demiyo.az para değil ki.dediğin gibi erkeğin tutumlu olması gerek ama oda yok. ben tutumlu olsam ne olacak tamam bende değilim ama sıkıyorum artık kemdimi e adamda tık yok anasına 200 tl veriyo yiğenine mama alıyo sanki durumları yok. böle olunca diyorum bende ben kendi kazandığım parayı niye yemiyorum. eşimde başka şeyleir mecbur karşılamak zorunda işi ne
anasının parası yokmu ne parası veriyoki daha yetiştiremiyomu kadın,inan canım bende hiç tutumlu değilimdir,ne harcadığımı bilmem markete gitsem kendimi kaybederim ama bizim evde eşim tutumlu yani parayla ilgilenen o nereye ne verse gelir kuruşu kuruşuna söyler,markete yanlız göndermez beni beraber gideriz beni frenler o öyle yapmasa biliyorum aybaşını zor çıkarırız benimde bunlara katlanmamın sebebi eşimin gerçekten ailesi için çabaladığından, belki bende senin yerinde olsam öyle davranırım ama bu durumda eşim ailesini geçimini düşünürken benim tutarsızca para harcamam olmaz bence senin eşininde biran önce kendi ailesi olduğunun, kendi yuvası için kazandığını tutmasını gerektiğini anlaması lazım böyle nereye kadar giderki
Canım nasıl patates kızartması istedi yaaaa. Yanındada tazecik ekmek peynir çay ımmmmmmmmm
bende kahvaltı yapmayı özledim bayram sabah güzel bir kahvaltı hazırlarız artık
ben geldim..o kadar ziyaretçi kim gerçekten de,hmmm enteresaaann
günaydın kızlar nasılsınız
neclasu hoşgeldin canım
hoşbuldk kızlar.sizede günaydın.nasılsınız bklm..
hoşbuldk kızlar.sizede günaydın.nasılsınız bklm..
işten çıktım cnm anlaşamadık onlar köle arıyomuş.3 haftalık çalştğmda vermediler.neyse moralmi bozmıyım hiç.zaten çıtığım ay hamiş kaldm uğurlu geldi bana işten ayrılmk.şimdi evdeyim ve hamiş halimle bnm süper kv yle baş etmeye çalışıyorm.sizden ne var ne yok.özlemişim böle hep beraber dertleşmeyi.bende bunlar nereye gitti diyodum.sağolsun efsuncum haber verdi
işten çıktım cnm anlaşamadık onlar köle arıyomuş.3 haftalık çalştğmda vermediler.neyse moralmi bozmıyım hiç.zaten çıtığım ay hamiş kaldm uğurlu geldi bana işten ayrılmk.şimdi evdeyim ve hamiş halimle bnm süper kv yle baş etmeye çalışıyorm.sizden ne var ne yok.özlemişim böle hep beraber dertleşmeyi.bende bunlar nereye gitti diyodum.sağolsun efsuncum haber verdi
evt cnm bnde ALLAH a havale ettm zaten.güzel dileklerin için teşekkr ederm.kv nin gitmesine sevindim en iyisi mesafeli olmak.bizimkiler bi haftalığına tatile gittiler o kdr rahattmki sadece arada telfnla konuştk o kdr ohh valla çok iyidi.biz hala çok yakın oturuyorz cnm.hatta alt yada üst katına kiracı olarak gitmemizi istiyo sürekli ama eşimi ikna edemedi.çok şükür.
bulantılarım fazlasıyla var ama bn onu çok istedim ve bi sene bekledim onun için bana hiç geliyo.bu kv yüzünden çok stres yapıyorm yavrumda etkilenmese bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?