"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

canım bende öleyim sanki hiç uyumamış gibi üzerimde hep bi sersemlik var. havadan bide ramazandan galiba.

bende dün eşim arkadaşlarıyla iftara gidiyodu ii git dedim bizde eşimin arkadaşının kardeşi var onla gittik arabasıda var onun oradan kalktık bi cafeye gittik baya oturduk oradan kalktık onlara gittik sahura kadar ibadetb ettik eşimde o saate kadar dışarıdaydı zaten beni oradan aldı güzeldi yani ama ölü gibiyim bugün.

dediğin gibi canım alışmış lüks yaşama biraz sıksa bence kolaylıkla çıkarsınız ayrı eve ama eşin cesaret edemiyo,uygun kiralar yok değil 3+1 olacağına 1+1 eve çıkarsınız nefsine hakim olsun sigarayıda bıraksın bi zahmet kv aldığı maaşa göre yaşamayı bilsin inan ahkeşkem ben şunu anladım bu devirde kısmadan borca girmeden bişey sahibi olunmuyor parayı biryere bağladığın zaman o para oraya mecbur ödenecek kalanıylada geçinilecek bu böyle yani allahtan eşim bu konularda çok iyi evlendiğimiz zaman sigara kullanıyodu ne diller döktüm bırak diye ama bırakmadı sonra oğluma hamile kaldım hastaneden çıktık arabaya bindik bana aniden dediki ben bugünden itibaren sigarayı bırakıyorum çocuklarımın rızkını kendi zevkim için kullanmıcam artık dedi ve o günden sonra ağzına sürmedi 3 yıl oldu bırakalı çok şükür eşinde bıraksa keşke ne güzel olur en azından mutfak masrafın çıkmış olur,eşinin biraz zor yaşam şartlarına alışması lazım bence canım ,ama zor gibi görünüyo alışkanlıklarından vazgeçmesi böyle giderse işin kolay olmayacak ahkeşkem,bence kadından çok erkeğin tutumlu olması lazım

bende dedim madem para yok içme sigarayı benim rızkımı nasıl oraya veririsin die. bişey demiyo.az para değil ki.dediğin gibi erkeğin tutumlu olması gerek ama oda yok. ben tutumlu olsam ne olacak tamam bende değilim ama sıkıyorum artık kemdimi e adamda tık yok anasına 200 tl veriyo yiğenine mama alıyo sanki durumları yok. böle olunca diyorum bende ben kendi kazandığım parayı niye yemiyorum. eşimde başka şeyleir mecbur karşılamak zorunda işi ne

anasının parası yokmu ne parası veriyoki daha yetiştiremiyomu kadın,inan canım bende hiç tutumlu değilimdir,ne harcadığımı bilmem markete gitsem kendimi kaybederim ama bizim evde eşim tutumlu yani parayla ilgilenen o nereye ne verse gelir kuruşu kuruşuna söyler,markete yanlız göndermez beni beraber gideriz beni frenler o öyle yapmasa biliyorum aybaşını zor çıkarırız benimde bunlara katlanmamın sebebi eşimin gerçekten ailesi için çabaladığından, belki bende senin yerinde olsam öyle davranırım ama bu durumda eşim ailesini geçimini düşünürken benim tutarsızca para harcamam olmaz bence senin eşininde biran önce kendi ailesi olduğunun, kendi yuvası için kazandığını tutmasını gerektiğini anlaması lazım böyle nereye kadar giderki

evet gerçekten merak ediyorum bende bunu NEREYE KADAR?????

bende kahvaltı yapmayı özledim bayram sabah güzel bir kahvaltı hazırlarız artık

valla yaa rabbim kimseyi açlıkla imtihan etmesin allahım herkese bolluk bereket versin çok zor bi ayda yıkıldık yani bak hemen hayallere başladık yazık açlıkla savaşanlara durumu olmayanlara mevlam yardımcıları olsun.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
efsuNevfel, sardunyam_06_04

kızlar nerdesiniz yoksam bu ziyaretçiler siz misiniz??????????? :))))))))))))))))))

işten çıktım cnm anlaşamadık onlar köle arıyomuş.3 haftalık çalştğmda vermediler.neyse moralmi bozmıyım hiç.zaten çıtığım ay hamiş kaldm uğurlu geldi bana işten ayrılmk.şimdi evdeyim ve hamiş halimle bnm süper kv yle baş etmeye çalışıyorm.sizden ne var ne yok.özlemişim böle hep beraber dertleşmeyi.bende bunlar nereye gitti diyodum.sağolsun efsuncum haber verdi

Son düzenleme:

bencede iyi olmuş canım çıktığın ne insanlar var şu dünyada kul hakkı yemeye hiç korkmuyorlar ama rabbim yanına bırakmaz kimsenin,
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün rabbim vatanına milletine hayırlı bir evlat nasip etsin nasıl gidiyor hamilelik bulantın falan varmı.
kv yakınında oturuyordu demi benimki gitti 1,5 ay önce kurtuldum allaha şükürler olsun dünya varmış

bende başladım ama hayırlısı bakalım
bncede bozma moralini boşver canım
kv de ne dedi hamiş oldugunu duyunca
tekrar gözün aydın bu arada canım
bizde seni özlemiştik işe girince valla
rica ederim ne demek canımmmmm

evt cnm bnde ALLAH a havale ettm zaten.güzel dileklerin için teşekkr ederm.kv nin gitmesine sevindim en iyisi mesafeli olmak.bizimkiler bi haftalığına tatile gittiler o kdr rahattmki sadece arada telfnla konuştk o kdr ohh valla çok iyidi.biz hala çok yakın oturuyorz cnm.hatta alt yada üst katına kiracı olarak gitmemizi istiyo sürekli ama eşimi ikna edemedi.çok şükür.
bulantılarım fazlasıyla var ama bn onu çok istedim ve bi sene bekledim onun için bana hiç geliyo.bu kv yüzünden çok stres yapıyorm yavrumda etkilenmese bari.

insan evladı için herşeye katlanıyor demi yapamayacağı şey olmuyor bende kızımda çok sorunlu bir hamilelik yaşamıştım ama insan kucağına aldığı zaman herşeyi unutuyor,
eşinin bu konudaki tutumu çok güzel önmeli olan eşlerimiz zaten herşey onlarda bitiyor seninki yine iyi canım en azından kapın ayrı yuvan ayrı boşver kendi kendine konuşup dursun,sen bebeğini düşün o herşeyden daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…