- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.941
ben geldim..o kadar ziyaretçi kim gerçekten de,hmmm enteresaaann
evt cnm bnde allah a havale ettm zaten.güzel dileklerin için teşekkr ederm.kv nin gitmesine sevindim en iyisi mesafeli olmak.bizimkiler bi haftalığına tatile gittiler o kdr rahattmki sadece arada telfnla konuştk o kdr ohh valla çok iyidi.biz hala çok yakın oturuyorz cnm.hatta alt yada üst katına kiracı olarak gitmemizi istiyo sürekli ama eşimi ikna edemedi.çok şükür.
Bulantılarım fazlasıyla var ama bn onu çok istedim ve bi sene bekledim onun için bana hiç geliyo.bu kv yüzünden çok stres yapıyorm yavrumda etkilenmese bari.
insan evladı için herşeye katlanıyor demi yapamayacağı şey olmuyor bende kızımda çok sorunlu bir hamilelik yaşamıştım ama insan kucağına aldığı zaman herşeyi unutuyor,
eşinin bu konudaki tutumu çok güzel önmeli olan eşlerimiz zaten herşey onlarda bitiyor seninki yine iyi canım en azından kapın ayrı yuvan ayrı boşver kendi kendine konuşup dursun,sen bebeğini düşün o herşeyden daha önemli
bnm eltimin var bi tane ayrıldılar kız babannede kalıyo bütün dünyası o kız.bnmki olmuş olmamış çok önemli değil onun için diyodu zaten bn hamiş kalmadan önce öteki kadar sevilmez olsa bile ..ne işin varda doğurcan diyodu.ama ALLAH IMA HEP DUA EDİYORUM o kızdan bi kazık yesin afedersin.bnm çocuklarıma torun diye muhtaç olsun.başka bişe istemem..
Kızlar ben çıkıyorum göz doktorunda randevum var oraya geçicem şimdi işten çıkıp evde görüşürüz inşallahhh... öpüldünüz kocamannnn
eylülüm hoşgeldin nereye kayboldun yine ramazan bitince daha sık burda olursun inş özlüyoruz seni
günaydın kızlaar... nerelerdesiniz kimsecikler yok yine
günaydın kızlar
efsunum günaydın canım nasılsın
efsun dün göz doktoruna gitmişsin hayırdır toprağım bi rahatsızlığın mı var
iyiyim çok şükür vefacım sen nasılsın valla bayrama az kaldı şafak sayıyor gibi oldum.
Efsuncum sen nasılsın nasıl gidiyo iş alışabildin mi biraz daha. Hayırdır dr de ne yaptın
15 gün önce gitmiştim kızlar gözden doktora düne randevu varmıştı gittim göz tansiyonu var dedi eylülün ilk haftasına randevu verdi tekrar kontorle gel dedi o zmn bakıp duruma göre karar vericem dedi ama ne karar verecek bilemiyorum
Işe yabancı değilim de diğer bürom çok disiplinli tertipliydi burası salık bayaaa mali müşavirimiz büroda durmuyor mesela... Hayırlısı diyorum bakalım ne olacak
15 gün önce gitmiştim kızlar gözden doktora düne randevu varmıştı gittim göz tansiyonu var dedi eylülün ilk haftasına randevu verdi tekrar kontorle gel dedi o zmn bakıp duruma göre karar vericem dedi ama ne karar verecek bilemiyorum
Işe yabancı değilim de diğer bürom çok disiplinli tertipliydi burası salık bayaaa mali müşavirimiz büroda durmuyor mesela... Hayırlısı diyorum bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?