"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

inşallah kandıramaz eşini canım yaaa gitmeyin ona yakın yere
bencede takma kafana bişey salla boşver

bnm eltimin var bi tane ayrıldılar kız babannede kalıyo bütün dünyası o kız.bnmki olmuş olmamış çok önemli değil onun için diyodu zaten bn hamiş kalmadan önce öteki kadar sevilmez olsa bile ..ne işin varda doğurcan diyodu.ama ALLAH IMA HEP DUA EDİYORUM o kızdan bi kazık yesin afedersin.bnm çocuklarıma torun diye muhtaç olsun.başka bişe istemem..

Kızlar ben çıkıyorum göz doktorunda randevum var oraya geçicem şimdi işten çıkıp evde görüşürüz inşallahhh... öpüldünüz kocamannnn

allahım bu nasıl bir zihniyettir o torununsa bu ne ayrım yapılırmı ben anlamıyorum bu insanları kafayı yemiş resmen seninki ya

kızlar ben çıkıyorum 2 gün izne ayrıldım yokum yani merak etmeyin şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun bayrama kadar giremem birdaha öpüyorum sizleri

kızlar çok yoğundum siteye giremedim banuşum iyi bayramlar canım hepinizi öpüyorum kuzucuklar,yarında mdr burda girebilirmiyim bilmiyorum kızlar,hepinize şimdiden iyi bayramlar......

iyiyim çok şükür vefacım sen nasılsın valla bayrama az kaldı şafak sayıyor gibi oldum.
efsuncum sen nasılsın nasıl gidiyo iş alışabildin mi biraz daha. hayırdır dr de ne yaptın

efsunum günaydın canım nasılsın
efsun dün göz doktoruna gitmişsin hayırdır toprağım bi rahatsızlığın mı var
iyiyim çok şükür vefacım sen nasılsın valla bayrama az kaldı şafak sayıyor gibi oldum.
Efsuncum sen nasılsın nasıl gidiyo iş alışabildin mi biraz daha. Hayırdır dr de ne yaptın

15 gün önce gitmiştim kızlar gözden doktora düne randevu varmıştı gittim göz tansiyonu var dedi eylülün ilk haftasına randevu verdi tekrar kontorle gel dedi o zmn bakıp duruma göre karar vericem dedi ama ne karar verecek bilemiyorum
Işe yabancı değilim de diğer bürom çok disiplinli tertipliydi burası salık bayaaa mali müşavirimiz büroda durmuyor mesela... Hayırlısı diyorum bakalım ne olacak

geçmiş olsun canım benim bak biraz az ağla gözler dayanamıyo artık öle herşeye ağlamak yok canım benim.
neyse bitanem zamanla onada alışırsın inş. hayırlısı olsun. zaman gösteriri bakalım kısmet

çok geçmiş olsun canım göz tansiyonu dikkat gerektiren bişey hafife alma kontrollerini yaptır sık sık ilaçlarınıda düzenli kullan tatlım,

kaç kişisiniz büroda efsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…