"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

iyiyim çok şükür vefacım sen nasılsın valla bayrama az kaldı şafak sayıyor gibi oldum.
efsuncum sen nasılsın nasıl gidiyo iş alışabildin mi biraz daha. hayırdır dr de ne yaptın

bende iyiyim canım benim çok şükür,iş güç aynı yarın olsun diye bekliyorum biran önce tatil moduna girmek için....benimde idrar yollarım enfeksiyon kaptı onunla uğraşıyorum ilaçla biraz düzeldim gibi ama çok zor bişey ,tuvalete çıkarken yanıyo sürekli tuvalete gitme isteği çok zor,ilaçlar biraz fayda ettide rahatladım çok şükür.

ağlamak psikolojik olmuş ahkeşkem canım bende psikiyatriyede gittim tekrar... Dururup duruken aglıyorum ben artık bişey olsada olmasada ağlıyorum elimde değil...

çok geçmiş olsun canım göz tansiyonu dikkat gerektiren bişey hafife alma kontrollerini yaptır sık sık ilaçlarınıda düzenli kullan tatlım,

kaç kişisiniz büroda efsun

evet tehlikeliymiş biraz canım bende duydum dünden sonra
Bakalım 3 hafta sonra ne olacak onun sonucuna göre bide özele göstermeye karar verdim
2tane eleman var mali müşavir stareji 2side bide mali müşavirimiz var ama adam durmuyor büroda
adamın lokantalarıda varmış onlarla ilgileniyor daha çok
benimde kafam karışık iş konusunda bugün 4.gün daha yeni ama ne bilim

aaayyyyyyyyyyyyy geçmiş olsun toprişim yaaaa ben kurtuldum sende başladı desene cidden çok zor bişey yaaa bol bol su iç canım

kızlar dün k.vdem bana kurutmak için biber almış tatlısından,onlar çok acı yiyorlar ben onlar kadar yiyemediğim için,salçamı yapmış,aman bi iyiydi bi iyiydi bana sormayın,eşimede anlatıyo vefa için biber aldım ona özel kurutucam diye,bende bu ii haline karşı akşam dayanamadım eşimle oğluşu gezdirriken bayram çikolotasını aldım ona:) bayram sabahı kahvaltıya orda oluruz büyük ihtimal,acaba ne yapıpda götürsem farklı bişey olsun sofrada istiyorum onada sormak istemedim ne yapacağını bilmiyorum kahvaltıya

maşallah allah muhabbetinizi artırsın canım. Bence şöle karışık kızartma yap patates üzerine biber kızartması bol domates soslu bide güzel sıcacık poğaça güzel olur

maşşallahhh canım nazarlardan korusun rabbim muhabbetinizi inşallahhh
valla şöyle güzel bi omlet olabilir baharatlı kaşar peynirli falan

maşallah allah muhabbetinizi artırsın canım. Bence şöle karışık kızartma yap patates üzerine biber kızartması bol domates soslu bide güzel sıcacık poğaça güzel olur

maşşallahhh canım nazarlardan korusun rabbim muhabbetinizi inşallahhh
valla şöyle güzel bi omlet olabilir baharatlı kaşar peynirli falan

kızlar kahvaltıya k.vdeme gideceğiz bizim evde yapıp götürecem omlet olmazda pogaça mı yapsamki,

olur canım sıcak sıcak ii gider
valla benim için bayram mayram havam yok hiç

bana kalsa benimde ailem yanımda yok efsunum ama artık şunu idrak ediyorum eşim ve çocuğumla biz bir aile olmuşuz,eşim namaza gidecek ben kalkıcam oğluşu kendimi hazırlıcam ve o namazdan geldiğinde babasının elini öpecek bayram harçlığını alıcak bunlar güzel duygular....allahım sanada ahkeşkemede evlat versin tatlım yaşamanızı bu duyguyu tatmanızı gönülden isterim.

ben ailem yanımda yok değil diye değil canım kendim aile oldugumu anlamadıgım için hevesim de yok... Sen tabiki eşin oğlunla bi ailesin Amin canım inşşallahhh... Benimde eşim namaza gider gelir biz kv ile o ara kahvaltı hazırlarız sonra anneanne dayısında oldugu için oraya gideriz sonra teyzesi amcası derken akşama anca giderim kendi aileme atakuma... önce onların sülaleyi gezeriz kv çizer cumartesi gecesi rotamızı

anlıyorum seni canım bu mübarek ayda dua ediyorum sizin için ,huzurunuz eksik olmasında rabbim herşeyi sırasına koymuştur elbet toprağım günü gelir oda olur

anlıyorum seni canım bu mübarek ayda dua ediyorum sizin için ,huzurunuz eksik olmasında rabbim herşeyi sırasına koymuştur elbet toprağım günü gelir oda olur

duaların için sağol canımmmm
inşallah koymuştur sıraya canım yaaa inşşallahhh
eşimi çok seviyorum çok mutluyuz ama dış mihratlar yüzünden küsüşüyoruz arada

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
efsuNevfel, AHKESKE+

nerde bu kızlar yaaawwwwww
bide bu ziyaretçiler kim ???

yine kimseler yok..
efsun geçmiş olsun canım dikkat et kendine,ihmale gelmez..bak işte böyle üzülmek sadece sana zarar veriyo,o yüzden biraz daha dikkat et kendine..

vefacım sana da geçmiş olsun..nedir bu idrar yollarınızdan çektiğiniz,efsunla çabucak atlatırsın inşallah..
yarın gidicez,gitmeden bi girim bakim dedim,kimseyi bulamadım yine..
iyi bakın kendinize kızlar,iyi bayramlar şimdiden..

sende hep kimse yokken gelion demekki canım yaaaa
Dikkat ediyorum valla ama psikolojik oldum gercekten dururken aglıyorum

güle güle git canımmmmmm
sanada hayırlı bayramlar...

kızlaaar ne oldu nerelerdesiniz yaa bizim bayram öncesi çok yoğunluk vardı ama neyse ki azaldı. eee niye kimseler yok bakem bu topikte valla ramazan geldi dağıldık haaa.aç aç kimsede hal kalmadı galiba.

eylüşüm yaa yine gelmişin ben yokken bi buluşamadık senle haaaa.ii bayramlar sanada canım benim öpüyorum seni.rabbim oruçlarını kabul etsin inşallah bayramın da mübarek olsun.

ben burdayım canım bizde yogunuz
bende açıktımmmmmmmmmm
gerçi dün banyo yaptım bugün yine kırmızılarım gelmiş gitti 1 gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…