"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

Günaydın kızlar nasılsınız . Ahkeşkeciğim geçen simir testi yaptırdım dedim ya sonuçları temiz çıktı .

küçük bişeydi aslında atışmaya başlayınca büyüdü eskiler açıldı işte boşver canım

efsunum anlatta rahatla istersen. zaten o eskiler birikmişler değil mi insanı bu hale getiren. en ufk bişey bile olsa hemen eskiler çıkar meydana ve işte o zaman başlar asıl sorun. ee ne yapalım geçmişte silinip atılmıyo ki aklın bir köşesinde hep duruyolar.
çok canın sıkkın senin bitanem hadi anlat bakayım

sanaada günaydın canım. Geçmiş olsun tatlım sevindim bişey çıkmadığına. Ne yapıyosun nasılsın

iyiyim canım hamdolsun çok yoğun bir ramazan geçirdim bu sene bol bol misafir ağırladım . Yarın tatil için yola çıkıcaz karadeniz tarafına gidiyoruz orduya ordan trabzon falan gezeriz artık . Sizde ne var ne yok nasılsınız bakalım

uzun biraz olay canım birazda ben abarttım aslında neyse canım şuan yogunum zaten vakit bulunca yazarım

ne güzel işte bitanem kendi evinde misafir ağırladın bambaşka olmuştur galiba yorucu yoğun ama bi o kadar da güzel olmuştur.
vaaay çok güzel bizde gitmiştik ya iki ay önce gerçekten karadeniz cennet gibi yaa o yeşillikler sular mükemmel ben zaten en çok ordu da teleferiği falan çok sevdim bide ünye biz sahilden samsun başlayıp rizeden çıkmıştık. aman canım benim bayram trafiğine dikkat rabbim kaze bela vermez hayırlısıylan gider gelirsiniz inşallah

günaydın kızlar,,,,

eylüş gelmiş dün ben çok yoğundum giremedim kuzum saol tşk ederim çok şükür şimdi daha iyiyiym canım,

ahkeşkem,efsunum,nazcım hepinize günaydın,,,,

nazcım valla bi karadenizli olarak gidip görmeni gezmeni tavsiye ederim mis gibii yeşil ve mavidir her yer özendim valla ben bu bayram biyere gidemiyorum((

ahkeşkem canım nasılsın herşey yolundamı

efsunum toprağım neden atıştınız anlat canım ahkeşkem doğru sölüyo,biz birbirimizin dertlerini sıkıntılarınısevinçlerini dinlemek ve paylaşmak için burdayız,fikirlerimizle duygularımızla seni yaşıyoruz ,artık bu topicde bir aile olduk

herşey yolunda çok şükür canım kimseyi takmadan yaşıyorum artık sölenen lafları bile duymuyorum. kimseyle muhatap olmuyorum. üç gündür evde yokuz eşimle her akşam bi organizasyon yaptık gece geliyoruz eve sahur vakti ohh bi ii oluyo ki valla.
dünde yine öle yaptık eşim gece eve gelince soruyo mutlumusun die evet dedim ii sen mutlu ol yter gerisi önemli değil bunları hep onun için yapırorum dedi. bende farkındayım aşkım görüyorum sen merak etme dedim öle yani.
bu arada evdekiler çatlamak üzere eşim araba alıp satıyo şimdi dünde almış bende ee sattın mı dedim alıcısı var ama bayram çıksın öle dedi kv hemen nereye satıyo bugün seni yemeğe götürecekmişya diyo
aslında sinir oldum ama hiiiiççç oralı bile olmadım ee ne zaman çıkıyoruz hayatım dedim hazırlan çıkalım dedi

amin canım İNŞALLAH evet canım kendi evimde misafir ağırlamak çok güzeldi . benimde eşiminde çok hoşuna daha önce hiç kimseyi çağıramamıştık . çağırdıklarımızıda zorluklarla ağırlamıştık . ALLAH İNŞALLAH efsuna ve sanada nasip eder ayrı eve çıkmanıza canım dualarım sizinle .karadenizi biliyorum canım 2 sene orduda okudum geçen senede gitmiştik orduya ozamanda baya gezmiştik .

GÜNAYDIN VEFACIĞIM KARADENİZİN GÜZELLİKLERİNİ BİLİYORUM CANIM 2 SENE SENE ORDUDA OKUDUM . AMA EN ÇOK RİZE ARTVİN TARAFLARINI GÖRMEK İSTİYORUM .İNŞALLAH ALLAH nasip eder oralarada gidebiliriz .

MAŞALLAH canım ALLAH bozmasın İNŞALLAH hep böyle mutlu olursunuz . bencede kimseyi takma söylenenleride ben taktımda oldu şimdi miğde rahatsızlığı çekiyorum . halada çoğu şeyi unutamadım ama eskisi gibi takılmıyorum hiçbişeye bu akşamda kayınvalideye iftara gideceğiz çok sıkılıyorum oraya gidince ama eşimin hatrı için katlanıyorum işte

GÜNAYDIN VEFACIĞIM KARADENİZİN GÜZELLİKLERİNİ BİLİYORUM CANIM 2 SENE SENE ORDUDA OKUDUM . AMA EN ÇOK RİZE ARTVİN TARAFLARINI GÖRMEK İSTİYORUM .İNŞALLAH ALLAH nasip eder oralarada gidebiliriz .

zaten doğanın bozulmadığı yerler orası canım...benim yerimede gez valla.Allah huzurunla daha nice sevdiğin misafirleri ağırlamak nasip etsin inşallah,,,darısı evi olmayanların bizlerin başına...

sevindim iyi olmana gez kıızzz evdekilerde çat çat çatlasın boşverrrrrrr....benimde oğlan iyiyce alıştı babannesinde kalmaya,bi ii oluyoki sorma bu akşam alıcam ama özledim minik kuşumu,bizde iftardan sonra eşimle gezdik dolaştık evimizde sohbet ettik bi baktım saat 2 olmuş ...zamanın nasıl geçtini anlamadım vallahi ya:))

kızlar bişiy sorcam perdelerimi yıkıyorumda malum bayram temizliği...3odayı bitirdim dün mutfağın perdesini yıkadım çok kırışmış böle olmazdı,,,kırışmaması için bi yönteminiz varmı astım ölece ama içime sinmedi tabi yarın ütülücem artık(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…