- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.981
günaydınn kızlar tabi olmayan kızlar benim topiğimin güzellikleri nerelerdeymiş yaaa
günaydın canım
nasılsın bitanem
aslında ii değilim akşam kv ile atıştık biraz da başım hala agrıyor
ne oldu canım benim sebep
küçük bişeydi aslında atışmaya başlayınca büyüdü eskiler açıldı işte boşver canım
Günaydın kızlar nasılsınız . Ahkeşkeciğim geçen simir testi yaptırdım dedim ya sonuçları temiz çıktı .
sanaada günaydın canım. Geçmiş olsun tatlım sevindim bişey çıkmadığına. Ne yapıyosun nasılsın
efsunum anlatta rahatla istersen. Zaten o eskiler birikmişler değil mi insanı bu hale getiren. En ufk bişey bile olsa hemen eskiler çıkar meydana ve işte o zaman başlar asıl sorun. Ee ne yapalım geçmişte silinip atılmıyo ki aklın bir köşesinde hep duruyolar.
çok canın sıkkın senin bitanem hadi anlat bakayım
iyiyim canım hamdolsun çok yoğun bir ramazan geçirdim bu sene bol bol misafir ağırladım . Yarın tatil için yola çıkıcaz karadeniz tarafına gidiyoruz orduya ordan trabzon falan gezeriz artık . Sizde ne var ne yok nasılsınız bakalım
günaydın kızlar,,,,
eylüş gelmiş dün ben çok yoğundum giremedim kuzum saol tşk ederim çok şükür şimdi daha iyiyiym canım,
ahkeşkem,efsunum,nazcım hepinize günaydın,,,,
nazcım valla bi karadenizli olarak gidip görmeni gezmeni tavsiye ederim mis gibii yeşil ve mavidir her yer özendim valla ben bu bayram biyere gidemiyorum((
ahkeşkem canım nasılsın herşey yolundamı
efsunum toprağım neden atıştınız anlat canım ahkeşkem doğru sölüyo,biz birbirimizin dertlerini sıkıntılarınısevinçlerini dinlemek ve paylaşmak için burdayız,fikirlerimizle duygularımızla seni yaşıyoruz ,artık bu topicde bir aile olduk
ne güzel işte bitanem kendi evinde misafir ağırladın bambaşka olmuştur galiba yorucu yoğun ama bi o kadar da güzel olmuştur.
vaaay çok güzel bizde gitmiştik ya iki ay önce gerçekten karadeniz cennet gibi yaa o yeşillikler sular mükemmel ben zaten en çok ordu da teleferiği falan çok sevdim bide ünye biz sahilden samsun başlayıp rizeden çıkmıştık. aman canım benim bayram trafiğine dikkat rabbim kaze bela vermez hayırlısıylan gider gelirsiniz inşallah
günaydın kızlar,,,,
eylüş gelmiş dün ben çok yoğundum giremedim kuzum saol tşk ederim çok şükür şimdi daha iyiyiym canım,
ahkeşkem,efsunum,nazcım hepinize günaydın,,,,
nazcım valla bi karadenizli olarak gidip görmeni gezmeni tavsiye ederim mis gibii yeşil ve mavidir her yer özendim valla ben bu bayram biyere gidemiyorum((
ahkeşkem canım nasılsın herşey yolundamı
efsunum toprağım neden atıştınız anlat canım ahkeşkem doğru sölüyo,biz birbirimizin dertlerini sıkıntılarınısevinçlerini dinlemek ve paylaşmak için burdayız,fikirlerimizle duygularımızla seni yaşıyoruz ,artık bu topicde bir aile olduk
herşey yolunda çok şükür canım kimseyi takmadan yaşıyorum artık sölenen lafları bile duymuyorum. kimseyle muhatap olmuyorum. üç gündür evde yokuz eşimle her akşam bi organizasyon yaptık gece geliyoruz eve sahur vakti ohh bi ii oluyo ki valla.
dünde yine öle yaptık eşim gece eve gelince soruyo mutlumusun die evet dedim ii sen mutlu ol yter gerisi önemli değil bunları hep onun için yapırorum dedi. bende farkındayım aşkım görüyorum sen merak etme dedim öle yani.
bu arada evdekiler çatlamak üzere eşim araba alıp satıyo şimdi dünde almış bende ee sattın mı dedim alıcısı var ama bayram çıksın öle dedi kv hemen nereye satıyo bugün seni yemeğe götürecekmişya diyo
aslında sinir oldum ama hiiiiççç oralı bile olmadım ee ne zaman çıkıyoruz hayatım dedim hazırlan çıkalım dedi
GÜNAYDIN VEFACIĞIM KARADENİZİN GÜZELLİKLERİNİ BİLİYORUM CANIM 2 SENE SENE ORDUDA OKUDUM . AMA EN ÇOK RİZE ARTVİN TARAFLARINI GÖRMEK İSTİYORUM .İNŞALLAH ALLAH nasip eder oralarada gidebiliriz .
herşey yolunda çok şükür canım kimseyi takmadan yaşıyorum artık sölenen lafları bile duymuyorum. kimseyle muhatap olmuyorum. üç gündür evde yokuz eşimle her akşam bi organizasyon yaptık gece geliyoruz eve sahur vakti ohh bi ii oluyo ki valla.
dünde yine öle yaptık eşim gece eve gelince soruyo mutlumusun die evet dedim ii sen mutlu ol yter gerisi önemli değil bunları hep onun için yapırorum dedi. bende farkındayım aşkım görüyorum sen merak etme dedim öle yani.
bu arada evdekiler çatlamak üzere eşim araba alıp satıyo şimdi dünde almış bende ee sattın mı dedim alıcısı var ama bayram çıksın öle dedi kv hemen nereye satıyo bugün seni yemeğe götürecekmişya diyo
aslında sinir oldum ama hiiiiççç oralı bile olmadım ee ne zaman çıkıyoruz hayatım dedim hazırlan çıkalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?