- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.001
zaten doğanın bozulmadığı yerler orası canım...benim yerimede gez valla.Allah huzurunla daha nice sevdiğin misafirleri ağırlamak nasip etsin inşallah,,,darısı evi olmayanların bizlerin başına...
sevindim iyi olmana gez kıızzz evdekilerde çat çat çatlasın boşverrrrrrr....benimde oğlan iyiyce alıştı babannesinde kalmaya,bi ii oluyoki sorma bu akşam alıcam ama özledim minik kuşumu,bizde iftardan sonra eşimle gezdik dolaştık evimizde sohbet ettik bi baktım saat 2 olmuş ...zamanın nasıl geçtini anlamadım vallahi ya:))
ee sen ne yapıyosun vefa hamarat kız temizlik falan bitirdin hep.
yazdım ama okuyan olmadı sanırım tekrar yazıyorum ahkeşkem;
kızlar bişiy sorcam perdelerimi yıkıyorumda malum bayram temizliği...3odayı bitirdim dün mutfağın perdesini yıkadım çok kırışmış böle olmazdı,,,kırışmaması için bi yönteminiz varmı astım ölece ama içime sinmedi tabi yarın ütülücem artık(((
işler bitermi halılarım geldi tertemiz olmuş bi salonun camı perdesi kaldı bu akşam kapıları silicem,cmtside sil süpür toz al tamamdır;
yazdım ama okuyan olmadı sanırım tekrar yazıyorum ahkeşkem;
kızlar bişiy sorcam perdelerimi yıkıyorumda malum bayram temizliği...3odayı bitirdim dün mutfağın perdesini yıkadım çok kırışmış böle olmazdı,,,kırışmaması için bi yönteminiz varmı astım ölece ama içime sinmedi tabi yarın ütülücem artık(((
işler bitermi halılarım geldi tertemiz olmuş bi salonun camı perdesi kaldı bu akşam kapıları silicem,cmtside sil süpür toz al tamamdır;
mrb kızlar arife günün dedem vefat etti bnm bebişde yeni olduğu için sadce bayramın 1. günü çıktık dışarı o kdr evde dinleniyorum.çok sıkıcı oluyo ama bebişimiz için herşeye değer.keşke biriniz olsaydıda dertleşseydik bu sıkıntıların içinde bide kv bunaltıyo beni neyse siz bayram yapın gelince dertleşiriz..
mrb kızlar arife günün dedem vefat etti bnm bebişde yeni olduğu için sadce bayramın 1. günü çıktık dışarı o kdr evde dinleniyorum.çok sıkıcı oluyo ama bebişimiz için herşeye değer.keşke biriniz olsaydıda dertleşseydik bu sıkıntıların içinde bide kv bunaltıyo beni neyse siz bayram yapın gelince dertleşiriz..
günaydın canlar.....hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun,sevdiklerinizle nice nice bayramlar görün inşallah,öpüyorum hepinizi kucak dolusu sevgiler....
günaydın canım
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun
sagol toprağım,nasıl geçti bayramın sıkılmışsın sanırım
bayram idare ederdi ilk gün eşimin tarafı 2.gün benim tarafımla geçti
2.gün akşamı eşimin kuzenleri geldi 12de gittiler
dünde evde oturdum boş boş çamaşır yıkadım ders çalıştım azıcık işte
öleee geldi geçti bi bayram daha
sen naptın canım
günaydın kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun rabbim nice bayramlar göstermeyi nasip etsin inş
bende tabi benim tarafım burda olmadığı için ilk gün akrabaları gezdik akşama köye gittik bigece kaldık 2.günü ögleden sonra döndük,köyün havasımı sıyumu çarptı beni kıpırdayacak halim yoktu dünde evde miskin miskin tembellik yaptım doğru düzgün bi iş yapmadım bende.
günaydın kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun rabbim nice bayramlar göstermeyi nasip etsin inş
Kızlar yaaaa ben sürekli rüya görüyorum geceleri yani resmen rüya görmekten uyku uyuyamıyorum sabaha kadar saat başı uyanıyorum... Kullandığım ilaç uykuda yapıyor sanırım... Uyku ilaçtan dolayıda rüyalarda ondan mı acaba ???
Bide bebek için çalışma haftasına girdim ilaçı ne zmn kesmem lazım sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?