"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

vallaa bulduğum her fırsatta gezeciğim hele bide şu sınavı atlatayım daha ii olacak inş.
ayy annesi insan tabi özler dayanamz yav sıpa... hayatta insana eşi ginisi yok eşin çocukların aile olmak bambaşka bişey yaa zaman nasıl geçiyo bilmiyosun işte o zaman rabbim ramazanın şu son günlerinde herkesin yuvasına huzur mutluluk bolluk bereket nasip etsin inşallah.

ee sen ne yapıyosun vefa hamarat kız temizlik falan bitirdin hep.

yazdım ama okuyan olmadı sanırım tekrar yazıyorum ahkeşkem;
kızlar bişiy sorcam perdelerimi yıkıyorumda malum bayram temizliği...3odayı bitirdim dün mutfağın perdesini yıkadım çok kırışmış böle olmazdı,,,kırışmaması için bi yönteminiz varmı astım ölece ama içime sinmedi tabi yarın ütülücem artık(((

işler bitermi halılarım geldi tertemiz olmuş bi salonun camı perdesi kaldı bu akşam kapıları silicem,cmtside sil süpür toz al tamamdır;

makinenin sıkma ayarından dolayı olmasın canım kıvrışıklık ben özel bişey yapmıyorum makineden çıkınca asıyorum hemen

canım bende makinadan hemen çıkarır asarım o zaman kırışmıyo senin ki nie öle oldu ki acaba

canlarım hepinizi çok çok öpüyorum kendinize ii bakın hepinizin bayramını kutluyorum. rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşallah allaha emanet olun görüşmek üzere bakın bayramdan sonra herkes dinç burada oluyo öptüm kocaman

mrb kızlar arife günün dedem vefat etti bnm bebişde yeni olduğu için sadce bayramın 1. günü çıktık dışarı o kdr evde dinleniyorum.çok sıkıcı oluyo ama bebişimiz için herşeye değer.keşke biriniz olsaydıda dertleşseydik bu sıkıntıların içinde bide kv bunaltıyo beni neyse siz bayram yapın gelince dertleşiriz..

başın sağolsun neclasucum Rabbim kalanlara sabırlar versin...
evet bebeğin için herşeye değer canım bencede... bende bugün çok sıkıldım evde boş boş oturuyorum ama aynı ana denk getirememişiz seninle getirsek muhabbet ederdik ne güzel vallaaaa... aayyyy naptı kayınnoşun yine canım yaaaa

başın sagolsun neclasucum allah geride kalanlara sabır versin,sen kendine şimdi çok dikkat etmen lazım strese üzüntüye yer olmamalı,biliyorum çok zor ama bebeğinin sağlığı ve saenin sağlığın için bu çok önemli.

günaydın canlar.....hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun,sevdiklerinizle nice nice bayramlar görün inşallah,öpüyorum hepinizi kucak dolusu sevgiler....

sagol toprağım,nasıl geçti bayramın sıkılmışsın sanırım

bayram idare ederdi ilk gün eşimin tarafı 2.gün benim tarafımla geçti
2.gün akşamı eşimin kuzenleri geldi 12de gittiler
dünde evde oturdum boş boş çamaşır yıkadım ders çalıştım azıcık işte
öleee geldi geçti bi bayram daha

sen naptın canım

bende tabi benim tarafım burda olmadığı için ilk gün akrabaları gezdik akşama köye gittik bigece kaldık 2.günü ögleden sonra döndük,köyün havasımı sıyumu çarptı beni kıpırdayacak halim yoktu dünde evde miskin miskin tembellik yaptım doğru düzgün bi iş yapmadım bende.

günaydın kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun rabbim nice bayramlar göstermeyi nasip etsin inş

valla bende gözümü açamıyorum ama benimki ilaçtan sanırım

günaydın kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun rabbim nice bayramlar göstermeyi nasip etsin inş

amin canım inşşallahhh

Kızlar yaaaa ben sürekli rüya görüyorum geceleri yani resmen rüya görmekten uyku uyuyamıyorum sabaha kadar saat başı uyanıyorum... Kullandığım ilaç uykuda yapıyor sanırım... Uyku ilaçtan dolayıda rüyalarda ondan mı acaba ???
Bide bebek için çalışma haftasına girdim ilaçı ne zmn kesmem lazım sizce???

hayır olsun efsunum ya nedenki acaba ilaçlar yapabilir bencede doktoruna danış derim canım,kabus değil dimi gördüğün rüyalar,hayra çıksın inşallah,ilaç bırakma işinide bi uzmana danış canım ne olur ne olmaz

bilmediğimiz okadar çok şey varkli,bak bende biliyosun idrar yollarımı üşütmüştüm geçtiğimiz hafta,antibiyoktik kullanıyordum megerse antibiyotik ilaçları doğum kontol haplarının etkisini azaltıyormuş bende bilmiyordum hastalığımda 2gün geçikti tutuştum valla 2.sini gelecek diye,çünkü buna hazırdeğilim efsun oğluş beni fazlası ile yoruyor inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…