- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.021
hayır olsun efsunum ya nedenki acaba ilaçlar yapabilir bencede doktoruna danış derim canım,kabus değil dimi gördüğün rüyalar,hayra çıksın inşallah,ilaç bırakma işinide bi uzmana danış canım ne olur ne olmaz
bilmediğimiz okadar çok şey varkli,bak bende biliyosun idrar yollarımı üşütmüştüm geçtiğimiz hafta,antibiyoktik kullanıyordum megerse antibiyotik ilaçları doğum kontol haplarının etkisini azaltıyormuş bende bilmiyordum hastalığımda 2gün geçikti tutuştum valla 2.sini gelecek diye,çünkü buna hazırdeğilim efsun oğluş beni fazlası ile yoruyor inan.
kabus olanda var normal olanda ama çok sık görüyorum
belki de kullandığım antibiyotiklerden bebeğim olmuyor benimde
bence doktora danış efsunum ihmal etme canım benim
psikiyatri doktorum izne ayrıldı canım
kadın doğumcumada gitmedim 3 aydır
hımm anladım canım inşallah geçer rüya görmek de insanı bi yoruyor bi yoruyor hele kötü rüyalarsa daha zor çok geçmiş olsun canım,bugünde kızlar yok sen nasıl alışabildinmi işine nasıl gidiyor
uyuyup uyanmaktan yoruluyorum valla
kızlar bayadır yok yaaa kopukluk oldu
iş çok serbest patron yok başımızda
işinin stressiz rahat olmasına sevindim valla ne söliyeyim şanslısın canım,bende daha açılamadım ne kadar dün evde dinlensemde vucudum bayram yorgunluğunu atamadı malesef(
tam tersi disiplinli bi yerden ayrılıp başı boş bi yere başlamak daha çok strese sokuyor beni vefam yaaa düzen müzen yok... Karışık bi büro mükellefin işi kaçırılmış kimsenin umrunda değil...
Ramazandanda çıktık ya hemen eski halimize dönemeyiz tabi canım bendede var o mahmurluk
anlıyorum kuzum ama buda patronun hatası bence,ee bizim insanlarımızda süistimaldir zaten böle şeylerde malesef canım
günaydın kızlar...gerçi öğlen oldu ama ben sürekli uyuduğum için bana her gün aydın oluyo zatenbu arada baş sağlığı dileyen arkadaşlarma çok teşekkür ederim sizler sağolun. cnm sıkıldı girdim yine foruma ama kimsecikler yok. yine zamanı tutturamadım
aynen patron tuhaf zati
günaydın canım
ben burdayım hoşgeldin
uyu bakalım sennasılsın bebiş nasıl
hoşbuldk cnm burda olmana sevindim.çnkü kociş bana interneti yasakladı bebiş için.zararı olur diye.gündüzleri biraz girmeme izin veriyo cnm sıkılmasın diye onun için sizle dertleşmeyi dört gözle bekliyorum. 3 gündür midem çok fena 7 haftalık olduk tansiyon düşüklüğüde var.ama herşeye değer bnm bebişim.yarın 17 30 da dr amcamızda randevumuz var inşallah kalp atışları başlamıştr.çok heyecanlıyım.
biz evlendiğimizden beri çok istiyordk zaten.her ay acaba adet olucammı olmıcammı diye stres yapmaya başlamıştm.ramazanın ortasında tekrar adet günüm geldi ve kahverengi lekelenmem oldu her zmnki gibi.dedim yine adet olucam.eşimde dedim artık sinirlerim bozlmaya başladım öteki ay izin al dr a gidelim senin için dedim tmm demişti.hatta aile yemeğimiz vardı annem halamlar fln merak ediyolardı lavbya gittim adet oldum dedim tabi herkes üzüldü.sonra ertesi gün bi kaç kişiyle karşılaştım seni rüyamzda gördük hamilemisin dediler yoo adetliyim dedim öteki aya kısmetse dedim neyse bn temizlk fln yaptm iki gün lekelenme oldu 3. Gün hiç bişy yok.diğer günlerde öle olunca bnm aklıma bi şüphe düştü.bu arada sürekli uyuykluyordm.eşim tv izliyodu yatak odasında.bi yandanda uyukluyodu.evde idrar testim vardı yaptım ikinci çizgi silik çıktı.önceki aylarda yapmıştm hiç öle ikinci çizgi silik bile olsada çıkmazdı.o anda kalbim çıkıcak gibi oldu.baktım eşim uyukluyo.kıyamadım.bu arada her saat başı tuvalete gidiyodum hem sıkışıyodum hemde acaba adet oldummu testmi bozuk fln diye.sonra baktm olmıcak .saat 2 oldu.bi daha yaptm bi test.oda çıktı.yine uyandırmadım eşimim uyusun sabah işe gidicek dedim ama bn uyurmuyum.gözüme uyku girmeden sabahı ettm.saati gelincede eşimi uyandrdım.hastanye gidicem hadi bitanem dedm.oda bişey oldu diye korktu.korma bişey yok test yaptm pozitif çıktı dedim.hee dedi döndü arkasını.2 dk sonra hemen kalktı pozitif ne oluyo dedi.hamileyim dedim inanamadı tabi hemen üzerini giyindi hastanye gittik.kan testi yaptrdm.ordan bn anneme o işe gittik.öğleden sonrada test sonçlrı çıkınca aradım.yanılmışız negatifmiş dedim şaka yapmak için tabi ama inanmadı öle sevindik işte 1 hafta sonrada dr a gittk keseyi gördü ama kendi daha çok küçük 2 hafta sonra gelin dedi.yarın gidicez işte.ama şunu söliyim herkesin belirtisine inanma .sende bebek sahibi olmak istiyosan eğer..bn burda çok okumuştum göğüslerimi elleyemedim çok şiştiler ordan anladım.bnm hiç bi şişlik olmadı bir haftadır şişler.onun öncesinde hiçbirşey yoktu.herkesin belirtisi farklı oluyor.hamile kalmadan önceki ay çok dua ettm hacet namazları kıldım tesbihler çektim.allah ım dualarımı boş çevirmedi.isteyen herkesede versin ...öle işte cnm
ınşallah efsuncum bana hamileler de çok dua etmişti.bende senin ve tüm isteyenler için dua ediyorum.inşallah en kısa zamanda hamiş olursunuz size o duyguyu yaşarsınız.rabbim dualarımızı kabul etsin..
efsuncum sizin ne kdr oldu .ne zmndr istiyosunuz bebişi.ummadığın anda oluyo zaten genelde.ben diyorm ya temizlk bile yapmştm..
seni anlıyorum cnm bnde kafaya takıyodum çnkü.elde olmuyo.biraz açık konuşucam kusura bakma ama hani ilişkiden sonra sırt üstü yatıcam diye kendini zorlama sağa sola yat.denedinmi bilmiyorum ama bnson aylarda böle yapmştm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?