"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu neclasucum,doktora gitmeden sana tavsiyem mutlaka soracağın soruları bir kağıda yaz götür insan heyecandan soracaklarını unutuyor,güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum canım,

kızlar herkese ii akşamlar tabi bugün efsun hariç kimseyle görüşemedik yarın takım toplansın lütfen:)))özledim sizleri

banuş,eylüş,ahkeşkem ee hadi bekliyoruz yahu

merhaba kızlar..
tatil bitti,evimdeyim...yalnız eşim izinli o yüzden gündüz sık giremesem de muhabbetlere katılmaya başlarım artık..

neclasu sen de gelmişsin sevindimm..ben de kızlarla aynı anlara denk gelemiyodum son günlerde,ama bundan sonra daha sık görüşürz inşallah..

bayram güzel geçti..hepiniz için de öyle olmuştur inşallah..
görüşmek üzere güzeller

Az önce bankada eski patronun kv gördüm 2 oğlununda bebeği olmuş senin varmı diye sordu bana eskisi kadar üzülmedim nasip sonuçta ama yok daha demek bile içini burkuyo azda olsa insanın...
Hayırlısı... Bu sabah eşimle kahvaltı yaptık sonra işe bıraktı beni ondan mutluyum sanırım Rabbim bozmasın mutluluklarımızı inşallah...

hayat kısacık... Değil yarının bir Dakika sonranın bile garantisi yok, şuan alDığın nefesin son olup olMaDığını bile bilMiyosun... o yüzDen artık Daha az Düşün, Daha az kız, Daha az kalp kır, Daha çok sev, sevDiğini söyle, gül gülebilDiğin kaDar...
içinDe bulunDuğun DuruMun kıyMetlinDir,şükreDebil...
anlaMaya çalışMa Dünyayı, anlaDığın kaDaryla Mutlu ol!!!
Daha çok isteMe olanla yetin, gül ki hayata oDa gösterebilsin güzelliğini sana...
varsa hayatınDa yolunDa giDen bi kaç şeyin, en öneMlisi biDe yerinDeyse sağlığın;
bil ki sen çok şanslısın...

günaydın kızlar..ben de geldim...nabersiniz bakem..çok heyecanlıyım bugün bebişimizi ve kalp atışlarını gÖRCEZ İNŞALLAH.16:00 da yola çıkıcaz dua edin bana kızlar

günaydın kızlar..ben de geldim...nabersiniz bakem..çok heyecanlıyım bugün bebişimizi ve kalp atışlarını gÖRCEZ İNŞALLAH.16:00 da yola çıkıcaz dua edin bana kızlar

hayırlısı ile sağlıklı gidin gelin neclasucum heyecaını paylaşıyorum çok güzel bir duygu keyfini çıkar canım,onun kalp atışlarını duyunca eşinle gözgöze gelip duygulanacaksınız rabbim efsunuma ahkeşkemede nasip etsin inşallahh

hastaneye eskişehire mi geliyosunuz neclasu,yola çıkıcaz derken öyle mi acaba dedim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…