"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

patronun lokantası var oraya yemeğe gidiyoruz vefacım

iyiymiş tatlım benim ama dışarı yemeği hiç bi zaman ev yemeğini tuttmuyor dimi,geçende ramazanda eşimle iftara yemeğe gittik ama yok yok sofrada herşey çok güzel ,nekadar güzel olsada evin yemeği başka ,tabi arada sırada gitmek ii oluyor:)))

hastaneye eskişehire mi geliyosunuz neclasu,yola çıkıcaz derken öyle mi acaba dedim de...

evet cnm.kayınpederimde göz için sıra almış onuda götürücez.saat 15 30 gibi çıkmamız lazım.eşim izin alamıyo işyerinden onun için çok hızlı yapıyo işlerini hemen bitiriyo sonra eskişehire gtryo işte bnm kuzum..

büroda hazırlamaktan iyi Ama kendi yaptıgını ki gibi hijjenik mi bilinmez tabi...
Kendin yapmak bambaşka bencede canım evet arada iii oluyor

bu arada kızlar haniginz hangi şehirden bilmiyorm.ayazcım eskişehirde.onunla yakınız onu biliyorum ama vefa banu efsun siz nerdendiniz.Ben Bilecikteyim.

pardon efsuncum senin samsunda olduğunu unutmuşum.eşim acemi askerlğni samsunda yapmş sonrada tokata gitmiş hep anlatr oralarn güzellğni.bnde samsun çarşambaya gelmiştm.güzeldi gerçktn..

bu arada kızlar haniginz hangi şehirden bilmiyorm.ayazcım eskişehirde.onunla yakınız onu biliyorum ama vefa banu efsun siz nerdendiniz.Ben Bilecikteyim.

evet canım benim uşaktayım ama aslen samsunluyum aile birleşimi dolayısıyla buraya geldim:)

pardon efsuncum senin samsunda olduğunu unutmuşum.eşim acemi askerlğni samsunda yapmş sonrada tokata gitmiş hep anlatr oralarn güzellğni.bnde samsun çarşambaya gelmiştm.güzeldi gerçktn..

önemli değil canım hamileliktendir Karadeniz güzeldir canım gel buyur...

evet canım benim uşaktayım ama aslen samsunluyum aile birleşimi dolayısıyla buraya geldim:)

aile birleşimi he

geldim kızlar iki gündür o kadar yoğunumki anlatamam neyse işler bitti şimdi sohbete dahil olurum nüfus sayıyoruz başım patlatı kendime gelmem lazım hemen

amma kurbana ordayım efsunum bak karış karış toprağımı gezicem inşallah canım ya ,

buarada bayramda eşlerinizin elini öpüp harçlık alan varmı:)))

bu arada banu vefa nasılsınız?

iyi diyeyim iyi olayım canım aslında pekte iyi sayılmam yorgunum üzerimde bilmediğim bir yorgunluk ağırlık var ne yapsam kendime gelemiyorum aslında eşimlede pek iyi değiliz yine bu aralar ne oluyor ben anlamıyorum herşeye tartışır olduk huzur falan kalmadı anlayacağınız

amma kurbana ordayım efsunum bak karış karış toprağımı gezicem inşallah canım ya ,

gel canım gel... Müsait olursak tanışalım gerçi hala sen bana mail atcan ama neyse

Ben öptüm aldım azda olsa vefacım evimin direği nede olsa

biz bayram günü bile bozuktuk düşün yani akşam 5 gibi geldi eve çalışıyodu izin falan yok,zorla öptürdü elini ama harçlık falan göremedim

allaallaaahhh noluyo bu adama böyle acaba yaaaaaaa

allaallaaahhh noluyo bu adama böyle acaba yaaaaaaa

anlamıyorum canım ne olduğunu inan yoruldum artık takmamaya çalışıyorum ama olmuyo canım çok sıkkın en basiti dün akşamı anlatayım annemin amcasının eşi çok hastalandı yaşlı zaten annem akşam aradı oraya gidelim dedi bende tamam gidelim dedim kızımı hazırladım oğlanıda eve babasına bırakcam,oğlanıda götür dedi bende hasta yanında ne işi var küçücük çocuğun zaten çok yaramaz durmaz sen bak ben erkenden gelirim dedim vay efendim açtı ağzını yumdu gözünü hakaretler vs o bana bağırdı bende ona aldım kızı gittim,bu sabahta kahvaltıda bana demezmi iyice kendinden huylandırıyosun diye bende senden ne tesadüf ama demi dedim kalktı işine gitti anlayacağınız son 1 haftadır hep kavga hep tartışma

biz bayram günü bile bozuktuk düşün yani akşam 5 gibi geldi eve çalışıyodu izin falan yok,zorla öptürdü elini ama harçlık falan göremedim

gel canım gel... Müsait olursak tanışalım gerçi hala sen bana mail atcan ama neyse

Ben öptüm aldım azda olsa vefacım evimin direği nede olsa

bende öptüm canlar baktım küçük para veriyo bide temsilen diye gülüyo ben temsilen para istemem dedim oğluşa bu bayram dolgun ver öbür bayrama hazırlıklı ol bakalım dedim:))

anneciyle mi görüştü acaba yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…