- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.061
afiyet olsun kuzum iş yeri veriyormu yemeğini
bu arada banu vefa nasılsınız?
patronun lokantası var oraya yemeğe gidiyoruz vefacım
hastaneye eskişehire mi geliyosunuz neclasu,yola çıkıcaz derken öyle mi acaba dedim de...
iyiymiş tatlım benim ama dışarı yemeği hiç bi zaman ev yemeğini tuttmuyor dimi,geçende ramazanda eşimle iftara yemeğe gittik ama yok yok sofrada herşey çok güzel ,nekadar güzel olsada evin yemeği başka ,tabi arada sırada gitmek ii oluyor:)))
bu arada kızlar haniginz hangi şehirden bilmiyorm.ayazcım eskişehirde.onunla yakınız onu biliyorum ama vefa banu efsun siz nerdendiniz.ben bilecikteyim.
bu arada kızlar haniginz hangi şehirden bilmiyorm.ayazcım eskişehirde.onunla yakınız onu biliyorum ama vefa banu efsun siz nerdendiniz.Ben Bilecikteyim.
pardon efsuncum senin samsunda olduğunu unutmuşum.eşim acemi askerlğni samsunda yapmş sonrada tokata gitmiş hep anlatr oralarn güzellğni.bnde samsun çarşambaya gelmiştm.güzeldi gerçktn..
evet canım benim uşaktayım ama aslen samsunluyum aile birleşimi dolayısıyla buraya geldim:)
bu arada banu vefa nasılsınız?
amma kurbana ordayım efsunum bak karış karış toprağımı gezicem inşallah canım ya ,
buarada bayramda eşlerinizin elini öpüp harçlık alan varmı:)))
amma kurbana ordayım efsunum bak karış karış toprağımı gezicem inşallah canım ya ,
buarada bayramda eşlerinizin elini öpüp harçlık alan varmı:)))
iyi diyeyim iyi olayım canım aslında pekte iyi sayılmam yorgunum üzerimde bilmediğim bir yorgunluk ağırlık var ne yapsam kendime gelemiyorum aslında eşimlede pek iyi değiliz yine bu aralar ne oluyor ben anlamıyorum herşeye tartışır olduk huzur falan kalmadı anlayacağınız
allaallaaahhh noluyo bu adama böyle acaba yaaaaaaa
biz bayram günü bile bozuktuk düşün yani akşam 5 gibi geldi eve çalışıyodu izin falan yok,zorla öptürdü elini ama harçlık falan göremedim
gel canım gel... Müsait olursak tanışalım gerçi hala sen bana mail atcan ama neyse
Ben öptüm aldım azda olsa vefacım evimin direği nede olsa
anlamıyorum canım ne olduğunu inan yoruldum artık takmamaya çalışıyorum ama olmuyo canım çok sıkkın en basiti dün akşamı anlatayım annemin amcasının eşi çok hastalandı yaşlı zaten annem akşam aradı oraya gidelim dedi bende tamam gidelim dedim kızımı hazırladım oğlanıda eve babasına bırakcam,oğlanıda götür dedi bende hasta yanında ne işi var küçücük çocuğun zaten çok yaramaz durmaz sen bak ben erkenden gelirim dedim vay efendim açtı ağzını yumdu gözünü hakaretler vs o bana bağırdı bende ona aldım kızı gittim,bu sabahta kahvaltıda bana demezmi iyice kendinden huylandırıyosun diye bende senden ne tesadüf ama demi dedim kalktı işine gitti anlayacağınız son 1 haftadır hep kavga hep tartışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?