- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.081
bende öptüm canlar baktım küçük para veriyo bide temsilen diye gülüyo ben temsilen para istemem dedim oğluşa bu bayram dolgun ver öbür bayrama hazırlıklı ol bakalım dedim:))
anlamıyorum canım ne olduğunu inan yoruldum artık takmamaya çalışıyorum ama olmuyo canım çok sıkkın en basiti dün akşamı anlatayım annemin amcasının eşi çok hastalandı yaşlı zaten annem akşam aradı oraya gidelim dedi bende tamam gidelim dedim kızımı hazırladım oğlanıda eve babasına bırakcam,oğlanıda götür dedi bende hasta yanında ne işi var küçücük çocuğun zaten çok yaramaz durmaz sen bak ben erkenden gelirim dedim vay efendim açtı ağzını yumdu gözünü hakaretler vs o bana bağırdı bende ona aldım kızı gittim,bu sabahta kahvaltıda bana demezmi iyice kendinden huylandırıyosun diye bende senden ne tesadüf ama demi dedim kalktı işine gitti anlayacağınız son 1 haftadır hep kavga hep tartışma
anneciyle mi görüştü acaba yine
aneciğiyle görüşüyor canım özellikle bu aralar daha sık bu akşam kardeşi gidiyorda anneciğini arayıp neyin eksik ne istersin diye sürekli bir yalakalık halinde çıldırıcam yakında az kaldı yani
banuş seni çok ii anlıyorum çocuklar araya girince erkeler sorumluluktan kaçıyor bi soluk almak istersin bi ilgilensin istersin kjaçarlar,bizimde kavgalarımız bu yüzden çok oldu,akşamları yemekten sonra diyorum çıkartsın çocuğu parka bana diyo sen gelmiyormusun be mübarek bende evde oturup bitaraflarımı büyütmücem ütü oluyo çamaşır oluyo boş durmuyorumki anlamıyorlar,ki sen hasta ziyaretine gi,deceksin bide yani,erkekler benciller fedakarlık yapmıyorlar neden önce kadın yaşlanıyo işte en büyük sebep
aneciğiyle görüşüyor canım özellikle bu aralar daha sık bu akşam kardeşi gidiyorda anneciğini arayıp neyin eksik ne istersin diye sürekli bir yalakalık halinde çıldırıcam yakında az kaldı yani
hmm sen fazla kafaya takmamaya çalış yinede canım yaaaa yapacak başka bişey yok sanırım
canım bu adamı ben anlamıyorum inan işten eve geliyorum yatana kadar oturmak mümkün değil benim canım yok sanki beyefendi gelir geçer tv karşısına kılını kıpırdatmaz,hem o yemeği yapıp hemde iki çocukla uğraşcam diye canım çıkıyor bişey desem ilgilen diye söylediği laflar inanılır gibi değil sen işten geldiysen bende işten geldim birde demezmi ne iş yapıyosun diye nankör ne olacak
sakin ol banuş sen eşinin üzerine bunlarla gidersen daha çok inadına yapar gibi oratafa kayar sonra sen zararlı çıkarsın balım,bak akşam benim kayınpeder 2.arabayı almış altına ,iş yeri var birini iş için kullanacak transitti zaten biri taksi olarakyeni aldığıylada gezecek,bir tane oğlu var birde kızı,görümcem ev aldılar 2sene kaldı ödemesinin bitmesine k.vdem bana diyoki zekatını kızına vermiş binevi destek oluyo yani kızına,tabi kızına zekat düşüp düşmemesi tartışılır,bana işittiriyo sende ver diye,geçen sene bi miktar verdim ama yalan yok bu sene vermicem bakıyorum hayatlarına bizden ii 2tane çocuğu var ilkokulda olanın elinde 500tllik telefon ayaklarında marka ayakkabılar,ev ödüyorlar tek maaşlılar diye yardımmı edeyim yani,çevrede okadar muhtaç yoksul var gönlüm kabul etmiyor ,lafa gelicem biz evlendik 4yıldır k.pederim 2araba bir arsa aldılar,benim evim yok arabam yok bana yazık değilmi,söledikleri söz bi eve yazılın şunu yaparız bunu yaparız diyen yok,naparsın eşimin başını yesem ne olur bana zararı oluyo bizim tadımız kaçıyo sonra napim canım sen söle
bak banuş bunlara sorumlulukları yavaş yavaş hissettirmeden yükleyeceğiz hissettirdimi yapmak istemiyorlar sanki bizim görevimimiz gibi davranıyorlar,öle akıllarına sokmalıyız ki o iş onların üzerine yapışsın kalsın
bak bi örnek verim çocuğu ilk başlar servis k.vdenin orda indiriyo diye ben alıp eve getiriyodum,çocuk ilgi istiyo saat 7olmuş yemek yapman lazım işkence yaşıyordum baktım eşimde akıllı erken gelip ne çocukla ilgileniyo ne de bi işin ucundan tutuyo olmuyo böle dedim,git çocuğu sen al dolmuş parasını ver ben dayanamıyorum dedim ,şimdi o alıyo k.vdemden çocuğu yine orayada erken gitmiyo benim için ii oluyo yemeğimi rahat rahat yapıyorum onlar geliyo beraber yiyoruz
benimki o konuda çok akıllı canım işini biliyo,akşam 4 de çıkması gerekiyo 5de gittim eve hala yok aradım ben arkadaşlarla çay içiyorum 15 dk gelicem dedi eve gelmesi akşam 7 oldu ben o saate kadar hem yemek yaptım hem iki çocuğa baktım geldi yemeğini yedi benimde hasta yanına gitmem gerekti 1 saat oğlana bakıcam diye olmadık hakaretleri yedim
işte banum bunlar böle el adama acımaz derdi babannem,benimkide bayramın 3.günü çalıştı aradım saat 4de işten çıkmış arkadaşları ile çay bahçesinde aramasam işten çıktığını bile sölemicek saat 3de çıkmış akşam 7de geldi eve,bize acımıyorlar canım sanki evin işi gereklilik gibi görüyorlar olması gereken normal bişeymiş gibi yaptığın işede madalya takmıyorlar emin ol.o yüzden aklını kullan ezdirme kendini birazda hata bizde biz alıştırıyoruz bunları,ben eve temizlikçi tutsam benimki niye tuttun demez ama ben kıyamıyorum bayram temziliğimi kendim yaptım üçkuruş üç kuruştur diye ama adam napıoyo 250tl aylık sigaraya para veriyo
sigaraya verilen paraya bende çok kızıyorum ve acıyorum yaaaa benim eşimde içiyor
4yıldır evliyiz şimdiye o parayla bi araba almıştık insan acıyo vallahi ,
4yıldır evliyiz şimdiye o parayla bi araba almıştık insan acıyo vallahi ,
valla benimkide ilk çıkarken bıraksa oohhoooooooo dünyaları alırdık o parayla 9 yılın sonunda canım çok haklısın
bizde öle efsunum 2003de tanıştık eşimle 9yıl olmuş gerisini sen düşün,ne kenarına para biriktirdi nede bişey ,bekarken çalıştığı parasının yarısını harçlık yarısınıda annesine vermiş,anneside verdiği paralarla düğün yaptı işte,elde var sıfır(bide fırını plazma tvyi kartdan geçmiştik biz ödedik salon takımının kalan 1000tl parasınıda biz ödedik işte,
benim zaten kayınpederim yok 5 yıldır eşim hem annesine destek oldu hemde beraber düğünü yaptılar işte canım kv ile eksikler var yine bayaa ama olsun bunada şükür...
tabiki bu günümüze şükür,rabbim bize çalışma gücü versin tek ,kimseye muhtaç etmesin.ben oğlumun geleceği için her ay küçük lira koyuyorum ileride onun için harcıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?