- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.101
cümlemize versin inşallahh...
şuan kredilerimiz var bizim ama arada bizde bişeyler koymaya çalışıyoruz ufacık tefecik... Ben çalışmaya başladım ya şimdi bende her ay bi çeyrek alıp koyayım diyorum kenara
ay insan bulmuş gibi oluyor iş yerinde arkadaşlarla gün yapıyoruz her ay çeyrek alıyoruz önümüzdeki ay altınlar bana gelecek yani oğluşa,saolsun annemde oğluş için heray 300tl bankaya yatırıyor 1yıl yatıracak düğünü derneği için ele gelir dedi saolsun onada dokunmuyorum
ohh ne güzel... Annede helal olsun valla ii düşünmüş
analar hep düşünüyor bak bende daha küçücük yavrum için hayaller kuruyorum allahım sanada annelik duygusunu tattırsın inş
evet cnm.kayınpederimde göz için sıra almış onuda götürücez.saat 15 30 gibi çıkmamız lazım.eşim izin alamıyo işyerinden onun için çok hızlı yapıyo işlerini hemen bitiriyo sonra eskişehire gtryo işte bnm kuzum..
ne yaptın canım,bugün gittin duydunuz mu kalp atışlarını?inşallah herşey yolundadır..
hastane işlerinizde bi sıkıntın bi ihtiyacın olursa beklerim canım buraya da
cnm çok heyecanlıydım.tam evden çıkıcaz.kv bnde gelicem dedi.cümbür cemaat gittik yani.normal tabi onlarda gelcek torunları.ama bnm kv yi azçok biliyosunuz.anlatılmaz yaşanır..haftaya salça yapcak bende gitcekmişim şimdiden onun planınıda yaptı yani.iyi olursun o zmna kdr dedi.mide bulantılarım çok fazla..he bu arada öle böle gittik işte kendinide gördük kuzumun kalp atışlarınıda duyduk.düm düm düm çok güzel atıyodu MAŞALLAH ...bi sorun yokmuş bi ay sonra gelin dedi öyle işte.bu arada çok teşekkr ederim demen yeter cnm bak sen benim için böle bi iyilik düşündün ya ALLAH ne isteğin varsa versin.Başta bebiş versin cnm.AMİN.
cnm çok heyecanlıydım.tam evden çıkıcaz.kv bnde gelicem dedi.cümbür cemaat gittik yani.normal tabi onlarda gelcek torunları.ama bnm kv yi azçok biliyosunuz.anlatılmaz yaşanır..haftaya salça yapcak bende gitcekmişim şimdiden onun planınıda yaptı yani.iyi olursun o zmna kdr dedi.mide bulantılarım çok fazla..he bu arada öle böle gittik işte kendinide gördük kuzumun kalp atışlarınıda duyduk.düm düm düm çok güzel atıyodu MAŞALLAH ...bi sorun yokmuş bi ay sonra gelin dedi öyle işte.bu arada çok teşekkr ederim demen yeter cnm bak sen benim için böle bi iyilik düşündün ya ALLAH ne isteğin varsa versin.Başta bebiş versin cnm.AMİN.
Günaydın kızlar
hayırlı cumalar...
sanada hayırlı cumalar efsunum nasılsın
çok şükür iyiym.midem çok kötü bulansada bişey yiyemesemde.bebişim için iyiym yani.sizler naptınız.gününüz nasıl geçiyo.
aa efsun da gelmiş..
Ben iyiyim kızlar,yeni uyandımGün daha yeni başlıcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?