"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ay insan bulmuş gibi oluyor iş yerinde arkadaşlarla gün yapıyoruz her ay çeyrek alıyoruz önümüzdeki ay altınlar bana gelecek yani oğluşa,saolsun annemde oğluş için heray 300tl bankaya yatırıyor 1yıl yatıracak düğünü derneği için ele gelir dedi saolsun onada dokunmuyorum

ohh ne güzel... Annede helal olsun valla ii düşünmüş

ne yaptın canım,bugün gittin duydunuz mu kalp atışlarını?inşallah herşey yolundadır..
hastane işlerinizde bi sıkıntın bi ihtiyacın olursa beklerim canım buraya da

ne yaptın canım,bugün gittin duydunuz mu kalp atışlarını?inşallah herşey yolundadır..
hastane işlerinizde bi sıkıntın bi ihtiyacın olursa beklerim canım buraya da

cnm çok heyecanlıydım.tam evden çıkıcaz.kv bnde gelicem dedi.cümbür cemaat gittik yani.normal tabi onlarda gelcek torunları.ama bnm kv yi azçok biliyosunuz.anlatılmaz yaşanır..haftaya salça yapcak bende gitcekmişim şimdiden onun planınıda yaptı yani.iyi olursun o zmna kdr dedi.mide bulantılarım çok fazla..he bu arada öle böle gittik işte kendinide gördük kuzumun kalp atışlarınıda duyduk.düm düm düm çok güzel atıyodu MAŞALLAH ...bi sorun yokmuş bi ay sonra gelin dedi öyle işte.bu arada çok teşekkr ederim demen yeter cnm bak sen benim için böle bi iyilik düşündün ya ALLAH ne isteğin varsa versin.Başta bebiş versin cnm.AMİN.

maşallah bebeğine
kvalideni bilmez miyim aman sen önce kendini düşün iki canlısın,seni zorlayacak şeyleri yapma,yardım edersin ama bi yere kadar..
duan için sağol canım yaa,amin diyorum çok içten..inşallah bana da nasip olur en kısa zamanda hayırlısı ile..

maşallah bebeğine
kvalideni bilmez miyim aman sen önce kendini düşün iki canlısın,seni zorlayacak şeyleri yapma,yardım edersin ama bi yere kadar..
duan için sağol canım yaa,amin diyorum çok içten..inşallah bana da nasip olur en kısa zamanda hayırlısı ile..

maşallah bebeğine

çok şükür iyiym.midem çok kötü bulansada bişey yiyemesemde.bebişim için iyiym yani.sizler naptınız.gününüz nasıl geçiyo.

iiii ol tabiii canım artık yalnız değilsin sen bebişin var dikkat et
hava sıcak bunaldım onun dışında çalışıyrm işte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…