"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bugün de izinli,yarın da zaten haftasonu izinli olduğu için evde..4 gün yani
cumaya gitcek birazdan,ben de dururum biraz daha burda..
bayramdan sonra da görüşemedik,okudum iyi geçmiş bayramlarınız..sende ne var ne yok,iyisin mi??

anladım canım pazartesi başlayacak... Iyi sayılırım

efsuncum belki bebiş çalışması yapıolardır.rahat bırakalım
de mi ama...onu hiç düşünen yok !!
çalışma günlerini de bitirdik artık,sonuç beklicez şimdi

haklısınız hiç düşünemedim valla kızlar
hadi hayırlısı eylüşüm

hadi hayırlısı artık....
tatilden gelince evi düzene sokmak ne kadar zor oluyo yaa..çamaşırlar,ütü,temizlik,ev almış başını gidiyo..koca da evdeyse temzlik yapılmıyo zaten,yani en azından ben yapmıyorum,takılsın kafasına göre,daha fazla berbat edelim diye bekliyorum evin halini düşünün

valla benim öle işlerim yok malum...
Ama zordur tabi kirliler yıkancak asılcak ütülenecek...
Evi temizle falan fıstık...
Haftaya yaparsın bırak eşin evdeyken tadını çıkarın ne güzel

valla eylüşüm sen bayrama gideli çok şey oldu bizim evde, bende ama takip edip hatırlayamıyorum artık

sizin evin halleri
hatırlama daha iyi,moralin bozulmasın hatırladıkça..dert etme kendine,iyi ol sen..hele ufak şeylerse hiç görme...ben sana diyorum ama kendim de uygulamaya çalışıyorum heee :)

sizin evin halleri
Hatırlama daha iyi,moralin bozulmasın hatırladıkça..dert etme kendine,iyi ol sen..hele ufak şeylerse hiç görme...ben sana diyorum ama kendim de uygulamaya çalışıyorum heee :)

en önemlisini diyim sana bayramda eşimin hocası geldi bizi çıkarttı odadam kv ile konuştu

Ben iyi sayılım da psikiyatri doktoru ilaçımı değiştirdi ilaç uyku yapıyo ama ben rüya görmekten uyuyamıyorum

gerçekten önemliymiş..kv etkilenmiştir inşallah..
ilaç mı yapıyo bu rüyaları,uyku bozukluğunu,yani ben de çok rüya görürüm ama rahatsız edici değil..

gerçekten önemliymiş..kv etkilenmiştir inşallah..
Ilaç mı yapıyo bu rüyaları,uyku bozukluğunu,yani ben de çok rüya görürüm ama rahatsız edici değil..

bilmem ki ne konustular, etkilendimi noldu ???

Ialçtan oldugunu sanmıyorum zaten çok görüyordum bende ama sanki şimdi daha çok görüyorum saat başı uyanıyorum nerdeyse bazen iii bazen kötü rüyalar görüyorum...

uyurken "yine rüyalar görcem" diye şartlama kendini.geçici bi durumdur inşallah,bu kadar takma taktıkça beynin oyun oynuyo olabilir..

kv bişey söylemedi demekki..davranışlarına yansır belki hocanın dedikleri

kızlar çıkıyorum ben..daha kahvaltı hazırlıcam,kociş de namazdan gelir birazdan..iyi bakın kendinize..bol sohbetli zamanlarda görüşelim inşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…