"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

yooo şartlanma falan değil hatta tam tersi eşimle şakalaşıp güzel uyuyorum bu ara
Neyin nesi anlamadım bende...

Söyledi adam ama ne söyledi onları duyamadım eşime odadan çık demiş benide çıkardı odadan sonra adam su getirir misin diye... Nasıl yansır bilmiyrm valla akşam eşime yemek hazırladım yedi bende o ara armut yiyorum belki oda yer onada getir diyo eşim için kv eşime sordum yemiyrm yeni yemek yedim dedi bu seferde eşime meyve yemiyorsun vitaminsiz kalacaksın diyor kv dem

kızlar çok yoğundum bugün giremedim topice,bi neclasu kalmış okudum canım tam tekbil kontrole gitmişsiniz maşallah ,neclacım canım bak balık sezonu açılsın bol bol balık ye tamammı ben çok meyve tüketmiştim:))bide balık

vefacım balığa ve meyveye bayılırım ancak şimdilik isimlerini bile duyunca midem bulanıyo.ama bi kaç aya kadar geçer sanırım o zmn balık yiyebilirim sanırsam.çok severim çnkü..

vefacım balığa ve meyveye bayılırım ancak şimdilik isimlerini bile duyunca midem bulanıyo.ama bi kaç aya kadar geçer sanırım o zmn balık yiyebilirim sanırsam.çok severim çnkü..

ben meyva tüketmezdim ama hamilelikte canım çok istedi ve oğluşum şimdi meyvaya bayılıyor çok güzel bi duygu,hele biraz büyüsün hareketlenmeye başlasın okadar hoşuna gidecekki balık gibi yüzecek karnında :)))

hemen tanıtıyorumm 3 senelik evliyim 1buçuk yaşında dünyalar güzeli oğlum varrr eee sormak istediklerinizi sorabilirsinizz

hemen tanıtıyorumm 3 senelik evliyim 1buçuk yaşında dünyalar güzeli oğlum varrr eee sormak istediklerinizi sorabilirsinizz

Allah bağışlasın bende 4yıllık evliyim,2,5 yaşında afacan bir oğlum var ;

çalışıyormusun nerde yaşıyorsun nasıl gidiyor annelik paylaşırmısın

kızlar günaydın nasılsınız ben giremedim kaç gündür babannem vefat etti bayramın üçüncü günü daha bugün iş başı yapabildim

kızlar günaydın nasılsınız ben giremedim kaç gündür babannem vefat etti bayramın üçüncü günü daha bugün iş başı yapabildim

günaydın canım hoşgeldin
başın sağolsun mekanı cennet olsun babaannenin sizede sabırlar versin...
Bizde seni merak ediyoduk kaç gündür

günaydın canım hoşgeldin
başın sağolsun mekanı cennet olsun babaannenin sizede sabırlar versin...
Bizde seni merak ediyoduk kaç gündür

bi ara mail açıp baktım da banu mail atmıştı merak ettik die ama cvp yazamadım ki bitanem. bide3 çok etkilendim gece yattık sabah kalktık ölmüş kapısı açık öle o hali gözümün önünden gitmiyo hiç.

görünce öle oluyo canım yaaaa tekrar başın saolsun...

canım benim başın sağolsun allah geride kalanlara sabır verisn canım

canlar bugün müdürüm var ben pek giremicem öpüyorum hepinize güzel bi gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…