- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.141
uyurken "yine rüyalar görcem" diye şartlama kendini.geçici bi durumdur inşallah,bu kadar takma taktıkça beynin oyun oynuyo olabilir..
Kv bişey söylemedi demekki..davranışlarına yansır belki hocanın dedikleri
kızlar çıkıyorum ben..daha kahvaltı hazırlıcam,kociş de namazdan gelir birazdan..iyi bakın kendinize..bol sohbetli zamanlarda görüşelim inşallaaahhh
sen de anlat,bişeyler susmaa...
bi dakka bidakkaa yolverin 1 saniyee hah bende geldim kalabalık azııcıkk aranızda banada yer var mı kii
vefacım balığa ve meyveye bayılırım ancak şimdilik isimlerini bile duyunca midem bulanıyo.ama bi kaç aya kadar geçer sanırım o zmn balık yiyebilirim sanırsam.çok severim çnkü..
hemen tanıtıyorumm 3 senelik evliyim 1buçuk yaşında dünyalar güzeli oğlum varrr eee sormak istediklerinizi sorabilirsinizz
sivastayımm muhasebeciyimm annelik özlem ve hasretliklerle geçiyo yaa
cnm dedem vefat etmişti ya komşu bi abla baş sağlığına geldi.onun için yazamadım kusura bakmayın.ne anlatayım ki kız..
canım Allah rahmet eylesin,sizlere de sabır versin..
kızlar günaydın nasılsınız ben giremedim kaç gündür babannem vefat etti bayramın üçüncü günü daha bugün iş başı yapabildim
günaydın canım hoşgeldin
başın sağolsun mekanı cennet olsun babaannenin sizede sabırlar versin...
Bizde seni merak ediyoduk kaç gündür
bi ara mail açıp baktım da banu mail atmıştı merak ettik die ama cvp yazamadım ki bitanem. bide3 çok etkilendim gece yattık sabah kalktık ölmüş kapısı açık öle o hali gözümün önünden gitmiyo hiç.
kızlar günaydın nasılsınız ben giremedim kaç gündür babannem vefat etti bayramın üçüncü günü daha bugün iş başı yapabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?