"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bende burdayım kızlar ama çok yoğun yani birikmiş işler ondan pek bakamıyorum.
bu arada banu mail atmışsın ya eşim bakmış ne topiği yaa deyip duruyo:) bende sen anlamazsın dedim kaç gündür kim o ne o diye başımın etni yiyo

ben de burdayım,banu ya da dedim ama beni beğenmedi heralde,çıktı...
zaten ben ne zaman girsem ya kimse olmuyo ya da olanlar da çıkıveriyo..yanlış mı anlasam bilmiyorum,öyle düşüncem artık..

ben de burdayım,banu ya da dedim ama beni beğenmedi heralde,çıktı...
zaten ben ne zaman girsem ya kimse olmuyo ya da olanlar da çıkıveriyo..yanlış mı anlasam bilmiyorum,öyle düşüncem artık..

yok bitanem yaa olur mu hiç burada hiçbirimiz kimseye onu yapmayız.e efsun işe girdi eskisi gibi görüşemiyoruz vefa yoğun banuda bakıyo bişey yazan yok konuşmuyo.
tatlııııım hiç öle şey olurr muuuuuuu sen sakkkkınnn yanlış anlama

öyle gereksiz tavır trip yapmam canım,yapmıcam da..ama inan hep öyle denk geliyo
ben yoksam herkes var,birileri konuşma halinde oluyo,adım bile geçiyo,benim de olmamı istiyolar..ben giriyorum kimse yokkk,bi kişi filan varsa o da kaçıveriyo...neyse denk geliyo demekki...
çalışıyosunuz ona bişey demem zaten,çalıştığınız halde sık bile giriyosunuz bence,iyi yani..ben bile evde olduğum halde giremiyorum kimi zaman iş güç,kimi zaman canım istemiyo..öylee...neyse sorun yok

valla haklısın ama özel biyer olsa bu kadar sık giremeyiz devlet dairesi olduğu için rahatız. yoksa özelde nerdeeee. sıkar valla zor biraz adamın canını çıkarıyolar hele ki küçük biryerse tamam.
sen en yaptın nasılsın nasıl gidiyo

devlet işi her zaman iyidir,her bakımdan
ben iyiyim canım çok şükür herşey yolunda..bayram iyiydi,sonrasında eşim izinliydi,güzel tatil oldu bize..iki hafta üstüste düğünlerimiz var onun heyecanındayım.sonrasında tatile gidicez,ona hazırlancam,yoğunum bu ara ama iyiyim...
sende ne var ne yok?
bu arada eşim gelebilir,çıkarım....
sen de yemeğe gitcen zaten..sonra görüşürüz canımcım

bende iyiyim canım çok şükür bi sıkıntımız yok. bayram cenaze felan derken öle geçti işte. sınava az kaldı onun stresi çöktü banada tam ders çalışacağım bi aksilik ama artık hiç durmadan ders zamanı valla.
neyse bitanem yemekten sonra grşrz öptm

sinirliyim..kimle paylaşcamı bilemedim..akşam olsa da eşim gelse ona anlatcam ama önce siz dinler misiniz beni???

tabiki dinleriz canımmm
bende hep burdayım ama kimse yok diye girip girip çıkıyorum bende
Hadi anlattt

senin de mi moralin bozuk canım???

benim sorunum şu..az önce eltimle konuştum,moralimi bozcak şeyler anlattı..
kaynım ve eltim bayramda köylerine gitmişlerdi(eşimin köyü)..ordaki akrabalar bile bizim kpeder-kvalideden yaka silkiyolarmış!
şey demişler kvalide için "eylülü çok seviyo,çok beğeniyodu,sonunda istediğim gibi bi gelinim oldu diyodu ama şimdi o da yok" demişler..biz oraya gidince hep benim annemlere gidiyomuşuz,onlarda çok durmuyomuşuz,öyle anlatmış millete..kaynımla eltim de bizi savunmuş,çocuklar nerde ilgi görürse oraya gidiyo,kim analık babalık yaparsa orda oluyo,onlar kendine baksın demişler..
ordaki akrabalar da bizi çok sever,yani kimin ne olduğunu bilirler..
sinir olum kv şeytanına!!! benim aileme gidiyoruz diye kıskançlık yapıyo kadın!! napmalıyım kızlar bişey deyin,kıskanıyosa da çatlasın!! napmalıyım!!

benim moralimi hep bozuyolar zaten canım her zmn ki halim

Bişey yapma canım kıskançlıgından yapıyo bencede boşver konussun dursun tınlama bile
kaynın çok güzel cevabı vermiş ona zaten Iyide demiş yaniii

valla canım benim bunda öle canını sıkacak bişey yok evet bırak çatlasın neden böle oldu die otursunda onu düşünsün. kaynınlarında dediği gibi ne ekersen onu biçersin kim annelik balık yaparsa onun hatrı tabiki büyük olur hem başta ailesine eşin gitmek istemiyo senle bi ilgisi yok ki. hiiiiiç takma valla salllllaaaa boşver kim ne dersi desin onlar hırslanıyoda ondan ne diyrceklerini şaşırıyolar.
ben senin yerinde olsam hiç böle bişeyi eşime bile sölemem ayrıca canımıda sıkmam bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…