"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

yaa onlar sağolsun cevabını verirler yüzüne de verirler..biliyosunuz kayınlar ve eltilerle çok çok iyiyiz
bizim yüzümüze söylese biz de veririz< cevaplarını daa......yok işte!!! ah efsuncum! bayramın onlarda olan kısmı berbattı yine,neler oldu neler..ama yorgunum bıkkınım onlardan..en çok da eşime,abilerine üzülüyorum.yazık onlara,böyle ana babaları var...bize de üzülüyorum,gelinleri olarak,gelinlik yaşayamıyoruz..ama anlatılcak gibi değil bunlar..
eşimi böylesine severken,onlardan böyle nefret etmek!!!karakterim değişti,haksızlık mı ediyorum diyorum,çok bunalımlı bir durum..ama abiler ve eşim sağolsun öyle iyilerki,beni,bizi nasıl ferahlatıyolar ama işte böyle bişey de olunca cinlerim tepeme çıkıyo !!!!!!!!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:

öncelikle mrh canım benim, eltin çok güzel cevap vermiş senin söylemen gerekenleri o bir güzel dile getirmiş,sen sıkma canını kv anlasın neden sizin böyle davrandığınızı oğluna gelinine gerçek bir anne gibi davransansa yeterince ilgi gösterse siz böylemi olacaksınız,nerde hata yaptığını anlaması gerek bence,sen eşinede ılımlı olarak anlat bu konuşulanları onunda canı sıkılmasın zaten kimin ne olduğunu eşinde çok iyi biliyor.

canım çok doğru diyosun da sıkıyorum canımı işte al mesela biz iki hafta üstüste ank. gitcez..bizim düğünlerimiz var..eşim kplere gitmeyiz dedi,kendi dedi..haklı!! bizim telaşımız olcak ne güzel,bi de iki arada onlara gidip moral bozmak istemem..ama şeytan diyoki,arada bi boşluk bul,1saat git,geri dön..yani sırf,"biz burdayız" diye bilsinler,ama orda durmuyoruz diye iyice çatlasınlar!!! bunu şeytan diyo,evet bu kadar kötüyüm

yine kim ne yaptı bitanem. Evde durumlar nasıl

eşime kızdım dün biraz canım
evde durumlar aynı anneanne hala yok dün akşamda görümcem geldi

allah bozmasın canım inşşallahhh insan sevilince sevel değer veririr
demekki eşinin ailesi size sevgi gösteremiyor...
Senin ailende sevgi şevfat görüyorsunuzda orda mutlu oluyorsunuz demekki
boş ver sen takma onları kafana eylüşüm benim

eylül bol bol salavat getir rabbim ferahlık verecektir. bol bol tefriciye oku.
boşver sıkma sen canını allahım hayırlısı olsun sen hayırlısını nasip et diye dua et hep.

bir de şöyle bir bilgi veriyim..bir kaynım ve eltimle hiç konuşmuyolar,tamamen reddettiler,diğerleriyle de bizimle olduğu gibi soğuklar...
yani sadece eşime ve bana özgü bir durum değil kızlar...bunlar hepsine böyle

eşime güzellikle anlatırım..onun canı sıkılmıyo nedense,o da takmamayı öğrenmiş,zerre kadar umursamıyo,abileri de öyle..soğumuşlar napsınlar
napim işte banucum,nelerle uğraşıyorum diyorum bazen ama ben alışkın değildim böyle sorunlu ilişkilere..çok bocaladım.....

ne oldukları belli işte canım salla gitsin işte boşuna sinirlenme sıkma canını yaniiii

sağol canım,takmamaya çalışıyorum ama işte bazen patlıyorum........
eşine neden kızdın,özel başka bişey mi,ev halleriyle ilgili mi?? çalışmanın büyük etkisi olmuştur ama kvnin yüzünü az görüyosun en azından

sana naptılar canım?????? (

ya dün bi arkadasın düğünü vardı bi yarım saat ugrar gezeriz sonra dedim güya
eşimde arabayı bi arkadası istemiş ona vermiş 4te falan getirecek dedi
akşam dışarı çıkarız dedi
kv de de evde yoktu dün yemek falan yedik işte beraber
ben bulaşıkları toplarken eşim geldi bişey dicem ama kızma diyor
bi arkadası yeni işe başlayacaktı başka ilçede söz vermiş seni ben götürürüm diye
unutmuş ben bulaşıkları yıkarken arayıp hatırlatmış ona
iyi git dedim bende napim çıktı gitti
bende peşine mesaj attım

pazar günlerinden nefret ediyorum ne zmn hayal kursam ya birine söz veriyorsun ya peşimize birini takıyosun yada misafir geliyo artık pazarda olmasın kızmıyorum ama üzülüyorum dedim
oda sadece haklısın diye bi msj attı bana

yarım saat sonrada eve kv ile görümcem geldiler işte

eşimde 11de geldi ilaç almıştım uyumusum görmedim bile geldiğini gece

VALLA YAAA ONDAN KURTULDUM EN AZINDAN SÜREKLİ GÖRMEKTEN BERABER BİYERLERE GİTMEK ZORUNDA KALMAKTAN

ah bu erkekler ahhhhhh.insanı yoldan çıkartıyolar insan ne yapacağını nasıl davranacağını şaşırıyo. hadi buyur ne yapabilirsin ki bir daha öle olursa sende peşine tekıl banane bana da söz verdin sonuçta o sözse benimkide söz de. hemen pes etme.

şu durumda çok haklsın canım..her ne olursa olsun eşle ara iyi olsun..olsun da işte böyle bi durumda da nasıl olsun..sizin aynı ev gibi bi durumunuz da varken,yalnız kaldığınız sayılıyken onun böyle yapması üzücü tabii..kötü olmayın ama bence bu konuda da tavrını koy..bi pazarınız varsa,senle geçirsin.bunu istemek en doğal hakkın..attığın msj iyiymiş bu arada...

kız gidin ne görümce uğraşıp duruyosunuz sizzz

bakın ne anlatacağım dersanede iftar vardı ben kalamdım ogün görümceye iftara davetliydik. tam dersaneden çıkarken hoca gördü nereye kalmıyomusun dedi yok hocam dedim evli olunca böle oluyo işte görümceme iftara davetliymişiz. sonrz hoca demez mi görümce görülmeyesice bi güldüm anlatamam tuttum bu lafıııı

götürmezki takılsamda canım pes etmiyrm ama umursamıyrm onu bu durumlarda anlayacak o

bencede nasıl olsun bişey yok gibi davransam yine yapacak böyle
tavrımı koyuyorum zaten dün o gidince benide annem götür o zmn dedim evde durmak istemiyorum
niye dedi gezmek istiyorum dedim hafta içi götürürm ben seni dedi
durur durur güzel laf sokarım ben ona zaten
onu nasıl üzebilecegimi biliyorum ben
gecen seferde bebeğime yazdığım notları okudu ağladı hüngür hüngür yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…