- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.181
benim moralimi hep bozuyolar zaten canım her zmn ki halim
Bişey yapma canım kıskançlıgından yapıyo bencede boşver konussun dursun tınlama bile
kaynın çok güzel cevabı vermiş ona zatenIyide demiş yaniii
Bişey yapma canım kıskançlıgından yapıyo bencede boşver konussun dursun tınlama bile
senin de mi moralin bozuk canım???
benim sorunum şu..az önce eltimle konuştum,moralimi bozcak şeyler anlattı..
kaynım ve eltim bayramda köylerine gitmişlerdi(eşimin köyü)..ordaki akrabalar bile bizim kpeder-kvalideden yaka silkiyolarmış!
şey demişler kvalide için "eylülü çok seviyo,çok beğeniyodu,sonunda istediğim gibi bi gelinim oldu diyodu ama şimdi o da yok" demişler..biz oraya gidince hep benim annemlere gidiyomuşuz,onlarda çok durmuyomuşuz,öyle anlatmış millete..kaynımla eltim de bizi savunmuş,çocuklar nerde ilgi görürse oraya gidiyo,kim analık babalık yaparsa orda oluyo,onlar kendine baksın demişler..
ordaki akrabalar da bizi çok sever,yani kimin ne olduğunu bilirler..
sinir olum kv şeytanına!!! benim aileme gidiyoruz diye kıskançlık yapıyo kadın!! napmalıyım kızlar bişey deyin,kıskanıyosa da çatlasın!! napmalıyım!!
valla canım benim bunda öle canını sıkacak bişey yok evet bırak çatlasın neden böle oldu die otursunda onu düşünsün. kaynınlarında dediği gibi ne ekersen onu biçersin kim annelik balık yaparsa onun hatrı tabiki büyük olur hem başta ailesine eşin gitmek istemiyo senle bi ilgisi yok ki. hiiiiiç takma valla salllllaaaa boşver kim ne dersi desin onlar hırslanıyoda ondan ne diyrceklerini şaşırıyolar.
ben senin yerinde olsam hiç böle bişeyi eşime bile sölemem ayrıca canımıda sıkmam bunun için
yine kim ne yaptı bitanem. Evde durumlar nasıl
yaa onlar sağolsun cevabını verirler yüzüne de verirler..biliyosunuz kayınlar ve eltilerle çok çok iyiyiz
Bizim yüzümüze söylese biz de veririz< cevaplarını daa......yok işte!!! Ah efsuncum! Bayramın onlarda olan kısmı berbattı yine,neler oldu neler..ama yorgunum bıkkınım onlardan..en çok da eşime,abilerine üzülüyorum.yazık onlara,böyle ana babaları var...bize de üzülüyorum,gelinleri olarak,gelinlik yaşayamıyoruz..ama anlatılcak gibi değil bunlar..
Eşimi böylesine severken,onlardan böyle nefret etmek!!!karakterim değişti,haksızlık mı ediyorum diyorum,çok bunalımlı bir durum..ama abiler ve eşim sağolsun öyle iyilerki,beni,bizi nasıl ferahlatıyolarAma işte böyle bişey de olunca cinlerim tepeme çıkıyo !!!!!!!!!!!
yaa onlar sağolsun cevabını verirler yüzüne de verirler..biliyosunuz kayınlar ve eltilerle çok çok iyiyiz
bizim yüzümüze söylese biz de veririz< cevaplarını daa......yok işte!!! ah efsuncum! bayramın onlarda olan kısmı berbattı yine,neler oldu neler..ama yorgunum bıkkınım onlardan..en çok da eşime,abilerine üzülüyorum.yazık onlara,böyle ana babaları var...bize de üzülüyorum,gelinleri olarak,gelinlik yaşayamıyoruz..ama anlatılcak gibi değil bunlar..
eşimi böylesine severken,onlardan böyle nefret etmek!!!karakterim değişti,haksızlık mı ediyorum diyorum,çok bunalımlı bir durum..ama abiler ve eşim sağolsun öyle iyilerki,beni,bizi nasıl ferahlatıyolarama işte böyle bişey de olunca cinlerim tepeme çıkıyo !!!!!!!!!!!
öncelikle mrh canım benim, eltin çok güzel cevap vermiş senin söylemen gerekenleri o bir güzel dile getirmiş,sen sıkma canını kv anlasın neden sizin böyle davrandığınızı oğluna gelinine gerçek bir anne gibi davransansa yeterince ilgi gösterse siz böylemi olacaksınız,nerde hata yaptığını anlaması gerek bence,sen eşinede ılımlı olarak anlat bu konuşulanları onunda canı sıkılmasın zaten kimin ne olduğunu eşinde çok iyi biliyor.
bir de şöyle bir bilgi veriyim..bir kaynım ve eltimle hiç konuşmuyolar,tamamen reddettiler,diğerleriyle de bizimle olduğu gibi soğuklar...
Yani sadece eşime ve bana özgü bir durum değil kızlar...bunlar hepsine böyle
eşime kızdım dün biraz canım
evde durumlar aynı anneanne hala yok dün akşamda görümcem geldi
allah bozmasın canım inşşallahhh insan sevilince sevel değer veririr
demekki eşinin ailesi size sevgi gösteremiyor...
Senin ailende sevgi şevfat görüyorsunuzda orda mutlu oluyorsunuz demekki
boş ver sen takma onları kafana eylüşüm benim
niye kızdın. görümce nerden geldi bi o eksik gibi. anacığım bunlar gideceklerine geliyolar
niye kızdın. görümce nerden geldi bi o eksik gibi. anacığım bunlar gideceklerine geliyolar
:)) senin görümce kadar olamaz heralde ahkeşkemo numunelik!!
sana naptılar canım??????(
sağol canım,takmamaya çalışıyorum ama işte bazen patlıyorum........
eşine neden kızdın,özel başka bişey mi,ev halleriyle ilgili mi?? çalışmanın büyük etkisi olmuştur ama kvnin yüzünü az görüyosun en azından
GÖRÜMCEM 1 GÜNLÜĞÜNE GELDİ CANIM UZUN KALAMIYO MALESEF
:)) senin görümce kadar olamaz heralde ahkeşkemo numunelik!!
ALLAHTAN AHKEŞKEMİNKİ KDR DEĞİL YAAAA VALLA BİDE ÖLE OLSA DELİRİRDİM SANIRIM
ya dün bi arkadasın düğünü vardı bi yarım saat ugrar gezeriz sonra dedim güya
eşimde arabayı bi arkadası istemiş ona vermiş 4te falan getirecek dedi
akşam dışarı çıkarız dedi
kv de de evde yoktu dün yemek falan yedik işte beraber
ben bulaşıkları toplarken eşim geldi bişey dicem ama kızma diyor
bi arkadası yeni işe başlayacaktı başka ilçede söz vermiş seni ben götürürüm diye
unutmuş ben bulaşıkları yıkarken arayıp hatırlatmış ona
iyi git dedim bende napim çıktı gitti
bende peşine mesaj attım
pazar günlerinden nefret ediyorum ne zmn hayal kursam ya birine söz veriyorsun ya peşimize birini takıyosun yada misafir geliyo artık pazarda olmasın kızmıyorum ama üzülüyorum dedim
oda sadece haklısın diye bi msj attı bana
yarım saat sonrada eve kv ile görümcem geldiler işte
eşimde 11de geldi ilaç almıştım uyumusum görmedim bile geldiğini gece
şu durumda çok haklsın canım..her ne olursa olsun eşle ara iyi olsun..olsun da işte böyle bi durumda da nasıl olsun..sizin aynı ev gibi bi durumunuz da varken,yalnız kaldığınız sayılıyken onun böyle yapması üzücü tabii..kötü olmayın ama bence bu konuda da tavrını koy..bi pazarınız varsa,senle geçirsin.bunu istemek en doğal hakkın..attığın msj iyiymiş bu arada...ya dün bi arkadasın düğünü vardı bi yarım saat ugrar gezeriz sonra dedim güya
eşimde arabayı bi arkadası istemiş ona vermiş 4te falan getirecek dedi
akşam dışarı çıkarız dedi
kv de de evde yoktu dün yemek falan yedik işte beraber
ben bulaşıkları toplarken eşim geldi bişey dicem ama kızma diyor
bi arkadası yeni işe başlayacaktı başka ilçede söz vermiş seni ben götürürüm diye
unutmuş ben bulaşıkları yıkarken arayıp hatırlatmış ona
iyi git dedim bende napim çıktı gitti
bende peşine mesaj attım
pazar günlerinden nefret ediyorum ne zmn hayal kursam ya birine söz veriyorsun ya peşimize birini takıyosun yada misafir geliyo artık pazarda olmasın kızmıyorum ama üzülüyorum dedim
oda sadece haklısın diye bi msj attı bana
yarım saat sonrada eve kv ile görümcem geldiler işte
eşimde 11de geldi ilaç almıştım uyumusum görmedim bile geldiğini gece
ah bu erkekler ahhhhhh.insanı yoldan çıkartıyolar insan ne yapacağını nasıl davranacağını şaşırıyo. hadi buyur ne yapabilirsin ki bir daha öle olursa sende peşine tekıl banane bana da söz verdin sonuçta o sözse benimkide söz de. hemen pes etme.
şu durumda çok haklsın canım..her ne olursa olsun eşle ara iyi olsun..olsun da işte böyle bi durumda da nasıl olsun..sizin aynı ev gibi bi durumunuz da varken,yalnız kaldığınız sayılıyken onun böyle yapması üzücü tabii..kötü olmayın ama bence bu konuda da tavrını koy..bi pazarınız varsa,senle geçirsin.bunu istemek en doğal hakkın..attığın msj iyiymiş bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?