"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bu laf sokma huyu bende de var da hoş olmuyo bazen
o mesajı iyi atmışsın ama,tuttum :) annene bari götürseymiş yaa,haftaiçi istesen haftaiçi derdin ne var sanki..
ben hiç üzülmiyim ayrı şehirdeyiz diye,burda ne eşimin ne benim arkadaşımız olmadığı için böyle sorunlar olmuyo,gerçi benim koca ordayken de çıkmazdı bensiz bi yere azcık ipleri eline al efsunum,sen de benim gibi daha duygusalsın,susuyosun.ahkeşke ne güzel diyo,takıl peşine diye ama ben yapamam mesela,sen de öyle..keşke yapsak,belki daha iyi olur... :) sen kendini de kocanı da tanırsın,ona göre davran,ama bu konuda ezdirme kendini,o değerli zamanlarını senle geçirsinnnnnn,böylesi daha güzell..
bi de niye bebekle ilgili üzdün adamı yavv? senden korkulur hee,önce düşmanın zayıf yönlerini öğreniyo sonra bel altından vuruyosun

evde durmak istemediğime kızıyor sanırım ondan götürmemiştir eve alışacam ya güyaaa
Bizde uzakta olsaydık keşke kocam benim dışında herkesin gibi sanki ben bi yatak odasında görüyorum adamı çogu zmn
elimden geleni yapıyrm canım ama beraberken anlatamıyrm işte adama
en sonunda o işi de yapmicam anlicak o zmn Ama kıyamıyrm işte
bebek için ben üzmedim ağlamıştım içimdekileri hep bebeğim başlığı altında tele not alıyodum gördü ben lavaboya gitmiştim almış kendi okumuş paşam

amaaan her akşam yine bizde olurlar değişen bişey yok ki yani. Neyse rabbim kurtarsın hayırlısıyla en yakın zaman da

inşşallahhhhh evi çokmu yakın size görümcenin

efsun valla yazık adamcağıza yaa nedir senden çektiği. adamı ağlatıp duruyon.
ah oğlum ah el kızı adama neler yapıyo işte vah oğlum ben seni elin kızı ağlatsın die mi büyüttüm

efsun valla yazık adamcağıza yaa nedir senden çektiği. Adamı ağlatıp duruyon.
Ah oğlum ah el kızı adama neler yapıyo işte vah oğlum ben seni elin kızı ağlatsın die mi büyüttüm

aşkolsun ahkeşkem yaaa
Ya benim döktüğüm gözyaşları ???
Ben ona ağlasın diye bişey demedim
o kendi okuyup ağlamış ben yüzümü yıkamaya gidince

erkeklerin evlendikten sonra da hala bekarmış gibi arkadaşlarıyla gece gündüz dışarda takılmaları yanlış geliyo bana..Allahtan benim böyle bi durumum yok ama olsaydı ben kötü olurdum heralde.beni bırakıp bırakıp niye gidiyo diye..bi de onla laf söylemez surat asardım,suçlu ben olurdum
kocanı daha çok eve bağlaman lazım efsuncum,ama sen de o evi istemezken bunu nasıl yapacaksın? o yüzden sen artık boşvermiş gibi olma,boşverme..eve değil kendine bağla..ne bilim napsanki,üzüldüğünü görsün işte..

bana görede yanlış ama kv olmasa yapamaz bence bu kdr diyorum
eve bağlı aslında ama çok ii niyetli benimki yardım sever
milletin yardım olsun diye evdeki çiçeği susuz bırakıyor paşam
bana bağlı normalde ama neden yalnız bişeyler yapmak istemiyo diyrm bende
yatak odasında yalnızız nasıl olsa diye düşünüyo sanırım diyrm bende

zaten adam seni istemiyo değilki...başkalarını da çok düşünüyo o kadar..senle bi problemi olduğunu ben de düşünmüyorum..öyle olsa onun da çaresini düşünürdükk :) şükür ki öyle değil..
yatak odasındaki yalnızlık yetmez yavrucum,her yerde yalnız olun olabildiğiniz kadarıyla...

kızlar yanlış düşünüyosunuz bunun kv ile bi alakası yok bakın bende beraberim ilk zamanlar eşim beni bırakıp dışarı çıktı bekar hayatına devam etti ben hep sabırla aynı şeyleri söledim bazen tatsız bazen tatlı ben senle evlenlendim senin annenle değil beni bırakıp nereye gidiyosun sen ben ne olacağım ben neyim senin hatyatında die duygu sömürüsü yaptım zamanla oluyo şimdi eşime ben diyorum arkadaşlarınla çık istersen die oda çok şaşırıyo.
bana hayır diyemiyorum ne yapayım yardım istedi falan derdi bende derdim bana gelince hayır demeyi çok ii biliyosun ama ben anlamam hayır demeyi öğreneceksin beni hayatında istiyosan beraber mutlu bi yaşam istiyosan bunlar olmayacak.
tabi ben bide başka şehirde olmayı çok kullandım hep ben ailemi bırakıp geldim senin için sen bi arkadaşlarını mı bırakamıyosun derdim.
erkek içinde zor ev hayatı hele ki bizim gibi evde kv varsa ve yaramazlık yapılmıyosa başbaşa kalınamıyosa. ama onuda çözdüm ben biz balkonda otururuz eşimle

efsuncum bak yemek yaparken bile beraber olabilirsiniz sen eve geldiğinde mutfakta bişeyler hazırlarken oda yanında olsun yoksa çağır ee ne yaptın bugün felan de sohbet edin. fırsat oluşmasını bekle kendi fırsatlarını kendin yarat

kv ile alakası var mı yok mu bilemem...ama ben erkeğin ev hayatının zor olduğunu düşünmüyorum..babamda da görmedim,eşimde de..babam ve annem mutlaka her yere birlikte gider...eşim de yalnız hiç gitmez bi yere..ankaradayken haftanın bir günü maç yapmaya giderdi,takımı vardı diye..o kadar..ev ortamı huzurluysa evde daha mutlular bence..ama sizin huzur bozucular var diye öyle davranıyolarsa bilemem,efsun haklı bence

Son düzenleyen: Moderatör:

ya bitanm huy meselesi bu işler alışkanlık birazda

ya bitanm huy meselesi bu işler alışkanlık birazda

canım,bence sen çok doğru söylüyosun,yemek yaparken çağırsın,onu bunu yaparken vs..ama efsuna bunu desen,"ben yemek yapmayı bile istemiyorum" diyo!!

kızlar aranızdaki fark,efsun üzülüyo,kendi kabuğuna çekiliyo herşeyi boşveriyo.
ahkeşkecim sen de,mücadeleye devam..herşeye cevabını veriyo,kendini savunuyo,ezdirmemeye çalışıyosun..
ben böyle gözlemledim..
ama ikiniz de çok pek çok mutlu olmayı hakediyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…