- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.221
zaten adam seni istemiyo değilki...başkalarını da çok düşünüyo o kadar..senle bi problemi olduğunu ben de düşünmüyorum..öyle olsa onun da çaresini düşünürdükk :) şükür ki öyle değil..
Yatak odasındaki yalnızlık yetmez yavrucum,her yerde yalnız olunOlabildiğiniz kadarıyla...
kızlar yanlış düşünüyosunuz bunun kv ile bi alakası yok bakın bende beraberim ilk zamanlar eşim beni bırakıp dışarı çıktı bekar hayatına devam etti ben hep sabırla aynı şeyleri söledim bazen tatsız bazen tatlı ben senle evlenlendim senin annenle değil beni bırakıp nereye gidiyosun sen ben ne olacağım ben neyim senin hatyatında die duygu sömürüsü yaptım zamanla oluyo şimdi eşime ben diyorum arkadaşlarınla çık istersen die oda çok şaşırıyo.
Bana hayır diyemiyorum ne yapayım yardım istedi falan derdi bende derdim bana gelince hayır demeyi çok ii biliyosun ama ben anlamam hayır demeyi öğreneceksin beni hayatında istiyosan beraber mutlu bi yaşam istiyosan bunlar olmayacak.
Tabi ben bide başka şehirde olmayı çok kullandım hep ben ailemi bırakıp geldim senin için sen bi arkadaşlarını mı bırakamıyosun derdim.
Erkek içinde zor ev hayatı hele ki bizim gibi evde kv varsa ve yaramazlık yapılmıyosa başbaşa kalınamıyosa. Ama onuda çözdüm ben biz balkonda otururuz eşimle
efsuncum bak yemek yaparken bile beraber olabilirsiniz sen eve geldiğinde mutfakta bişeyler hazırlarken oda yanında olsun yoksa çağır ee ne yaptın bugün felan de sohbet edin. Fırsat oluşmasını bekle kendi fırsatlarını kendin yarat
kv ile alakası var mı yok mu bilemem...ama ben erkeğin ev hayatının zor olduğunu düşünmüyorum..babamda da görmedim,eşimde de..babam ve annem mutlaka her yere birlikte gider...eşim de yalnız hiç gitmez bi yere..ankaradayken haftanın bir günü maç yapmaya giderdi,takımı vardı diye..o kadar..ev ortamı huzurluysa evde daha mutlular bence..ama sizin huzur bozucular var diye öyle davranıyolarsa bilemem,efsun haklı bence
canım,bence sen çok doğru söylüyosun,yemek yaparken çağırsın,onu bunu yaparken vs..ama efsuna bunu desen,"ben yemek yapmayı bile istemiyorum" diyo!!
Kızlar aranızdaki fark,efsun üzülüyo,kendi kabuğuna çekiliyo herşeyi boşveriyo.
Ahkeşkecim sen de,mücadeleye devam..herşeye cevabını veriyo,kendini savunuyo,ezdirmemeye çalışıyosun..
Ben böyle gözlemledim..
Ama ikiniz de çok pek çok mutlu olmayı hakediyosunuz
eşim isteyince yapıyrm ama yanımda olmuyo her zmn
valla kimse yokken keyfim iyiyken bi güzel yemek yapıom ki sormayın
yapıyosundur tabii ona ne şüphe! Sen yapmıyosan nedeni bu işte,bu durumdan dolayı ne yemek yapasın geliyo ne temizlik vs..
Yoksa pek hamarat bir ev hanımı var senin içinde..dışarı çıkarmıyosun o ayrı..biz de diyoruz kii çıkar dışarııı!!! Kv den çekinme,o senin kocannn
canım,bence sen çok doğru söylüyosun,yemek yaparken çağırsın,onu bunu yaparken vs..ama efsuna bunu desen,"ben yemek yapmayı bile istemiyorum" diyo!!
kızlar aranızdaki fark,efsun üzülüyo,kendi kabuğuna çekiliyo herşeyi boşveriyo.
ahkeşkecim sen de,mücadeleye devam..herşeye cevabını veriyo,kendini savunuyo,ezdirmemeye çalışıyosun..
ben böyle gözlemledim..
ama ikiniz de çok pek çok mutlu olmayı hakediyosunuz
valla mücadele edersen mutlu olursun bu 2 kere 2 dört gibi. bak ailemin yanına gittik eşimin onlarla diyaloğu sevgisi saygısı bana sevgisi saygısı bunlar bile yetiyo insana ve eşim beni asık suratla karşılama demişti ya hani onun dediği gibide yaptım şikayetlerimi dedim ama ona surat asmadım çok daha farklı oldu maşallah muhabbetimiz daha da bi farklılaştı. huzur arttı bunu hissediyosun. bu çok güzel işte.
mücadele etmek yoksa o zaman nie acı çekeyim ki amaaaan der bırakırım benden bu kadar var mı böle yüreği olan?
valla benim yok eşime yeter bu kadar diyemem onsuz olamam çünkü allah kosrusun bu yüzden onun için sabır ve aynen devam.
sende böle yap efsuncummmm
valla mücadele edersen mutlu olursun bu 2 kere 2 dört gibi. Bak ailemin yanına gittik eşimin onlarla diyaloğu sevgisi saygısı bana sevgisi saygısı bunlar bile yetiyo insana ve eşim beni asık suratla karşılama demişti ya hani onun dediği gibide yaptım şikayetlerimi dedim ama ona surat asmadım çok daha farklı oldu maşallah muhabbetimiz daha da bi farklılaştı. Huzur arttı bunu hissediyosun. Bu çok güzel işte.
Mücadele etmek yoksa o zaman nie acı çekeyim ki amaaaan der bırakırım benden bu kadar var mı böle yüreği olan?
Valla benim yok eşime yeter bu kadar diyemem onsuz olamam çünkü allah kosrusun bu yüzden onun için sabır ve aynen devam.
Sende böle yap efsuncummmm
Dün gece uyudum sabahta kalktı işe gitti ne yapıyosun diye msj atmış demin cvp vermedim daha
aklıma geldikçe deli oluyorum...
ne bu herkese aynı şeyi söylüyo!!!
eylül hep istediğim gelindi,sonunda biri istedğim gibi oldu deyip deyip sonra da "eylül de aynıymış" demek ne demek..ne diye her yerde böyle söylüyo!!
o lafları yedircem ona!! istediği gibi değilim evet,iyiki değilim,ne istiyodu ne gördü de bu kadar beğendi bilmiyorum ama onun gibi insan beni beğenmesin zaten! onun beğendiği de kendi gibi olur!!
off kızlar......................................................
efsuncum sakın ondan temizlik falan bekleme asıl daha da batırmasın yeter ondan temizlik beklemek en ufağı bile olsa büyük bi beklenti olur o yüzden sen her şeyini kendin yap hem öle yap ki kendini misafir gibi hissetsin o evde.
bak zor tabi ki kolay değil ama hayat oluyo işte zorluklar herkesin ki bi başka zorluk.
anlıyorum insan çekiniyo ama çekinme rahat ol bırak o çekinsin hayatım bakarmısın die seslen gelsin kv de bişey diyemez. ha olmadımı çağıramıyomusun eşine deki şu eve gelince tv karşısına uzanmak yerine yanıma gelsen bi muhabbetimiz olsada evli olduğumu bi eşim olduğumu anlasam de. o zaman gelir.
ve şunu unutma erkekler çok uyuyan bayanı sevmez onların eşleri hareketli daima enerjik ve neşeli olacak gel bak birazda bunları dinle.ve uygula sende daha rahat ve huzurlu olacaksın
aklıma geldikçe deli oluyorum...
Ne bu herkese aynı şeyi söylüyo!!!
Eylül hep istediğim gelindi,sonunda biri istedğim gibi oldu deyip deyip sonra da "eylül de aynıymış" demek ne demek..ne diye her yerde böyle söylüyo!!
O lafları yedircem ona!! Istediği gibi değilim evet,iyiki değilim,ne istiyodu ne gördü de bu kadar beğendi bilmiyorum ama onun gibi insan beni beğenmesin zaten! Onun beğendiği de kendi gibi olur!!
Off kızlar......................................................
efsuncum sakın ondan temizlik falan bekleme asıl daha da batırmasın yeter ondan temizlik beklemek en ufağı bile olsa büyük bi beklenti olur o yüzden sen her şeyini kendin yap hem öle yap ki kendini misafir gibi hissetsin o evde.
Bak zor tabi ki kolay değil ama hayat oluyo işte zorluklar herkesin ki bi başka zorluk.
Anlıyorum insan çekiniyo ama çekinme rahat ol bırak o çekinsin hayatım bakarmısın die seslen gelsin kv de bişey diyemez. Ha olmadımı çağıramıyomusun eşine deki şu eve gelince tv karşısına uzanmak yerine yanıma gelsen bi muhabbetimiz olsada evli olduğumu bi eşim olduğumu anlasam de. O zaman gelir.
Ve şunu unutma erkekler çok uyuyan bayanı sevmez onların eşleri hareketli daima enerjik ve neşeli olacak gel bak birazda bunları dinle.ve uygula sende daha rahat ve huzurlu olacaksın
iyi mi yapıyosun kötü mü ben yorum yapamıcam güzelcim...sen bilirsin..içinden gelmiyosa verme madem..akşam konuşursunuz
eylül yaaa adamlar daha evlatlarıyla anlaşamıyo sana bunu sölemeleri çok normal. nasıl insanlar olduğunu ssen bizden daha ii biliyosun. bu kadar önemli senin için sana ne dedikleri senin hakkında ne düşündükleri boşver allah aşkına yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?