"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

anlatabilsem işte bunu

bende söylüyorum ama iyilik meleği benim ki
Bizde oturuyoruz balkonda arada

çağırıyorum zaten ama tv başında yatıyo genelde işten gelince çağırdığım zmnda kv den çekiniyrm işte

bence annesine güvendiği için bu kdr rahat hareket ediyo eşim
kiii ben ona izinde veriyrm

msj atmış bana napıyosun diye cevap vermedim daha

eşim isteyince yapıyrm ama yanımda olmuyo her zmn
valla kimse yokken keyfim iyiyken bi güzel yemek yapıom ki sormayın

eşim isteyince yapıyrm ama yanımda olmuyo her zmn
valla kimse yokken keyfim iyiyken bi güzel yemek yapıom ki sormayın

yapıyosundur tabii ona ne şüphe! sen yapmıyosan nedeni bu işte,bu durumdan dolayı ne yemek yapasın geliyo ne temizlik vs..
yoksa pek hamarat bir ev hanımı var senin içinde..dışarı çıkarmıyosun o ayrı..biz de diyoruz kii çıkar dışarııı!!! kv den çekinme,o senin kocannn

dışarı çıkarıncada herşeyi kabul ettim sanıyolar ama
kv yemek dışında bişeye elini sürmüyo
zor iş yapsn demiyrm ütü çamaşır falan
ama oturdugu yerden hergün tv izliyo bi tozunu alim demiyo
beyaz deri koltukta oturuyo bigün su kolumu koydugum yeri silim
beyazlasın demiyo

valla mücadele edersen mutlu olursun bu 2 kere 2 dört gibi. bak ailemin yanına gittik eşimin onlarla diyaloğu sevgisi saygısı bana sevgisi saygısı bunlar bile yetiyo insana ve eşim beni asık suratla karşılama demişti ya hani onun dediği gibide yaptım şikayetlerimi dedim ama ona surat asmadım çok daha farklı oldu maşallah muhabbetimiz daha da bi farklılaştı. huzur arttı bunu hissediyosun. bu çok güzel işte.
mücadele etmek yoksa o zaman nie acı çekeyim ki amaaaan der bırakırım benden bu kadar var mı böle yüreği olan?
valla benim yok eşime yeter bu kadar diyemem onsuz olamam çünkü allah kosrusun bu yüzden onun için sabır ve aynen devam.
sende böle yap efsuncummmm

canım ahkeşkecim...Allah sabrını selamete erdirsin inşallah,tez vakitte..mücadeleni güzellikle sonuçlandırsın..
aşkınızı muhabbetinizi arttırsın,sevginizi güçlendirsin inşallah..sırtınız yere gelmesin..
çok içten diliyorum..sen mücadelene devam et,Allah kuvvet versin canım..

elimden geleni yapıyrm ben onlara zaten
bende kolay kolay bırakmam eşimi heleki 8 yıl beklemişim

aklıma geldikçe deli oluyorum...
ne bu herkese aynı şeyi söylüyo!!!
eylül hep istediğim gelindi,sonunda biri istedğim gibi oldu deyip deyip sonra da "eylül de aynıymış" demek ne demek..ne diye her yerde böyle söylüyo!!
o lafları yedircem ona!! istediği gibi değilim evet,iyiki değilim,ne istiyodu ne gördü de bu kadar beğendi bilmiyorum ama onun gibi insan beni beğenmesin zaten! onun beğendiği de kendi gibi olur!!
off kızlar......................................................

efsuncum sakın ondan temizlik falan bekleme asıl daha da batırmasın yeter ondan temizlik beklemek en ufağı bile olsa büyük bi beklenti olur o yüzden sen her şeyini kendin yap hem öle yap ki kendini misafir gibi hissetsin o evde.
bak zor tabi ki kolay değil ama hayat oluyo işte zorluklar herkesin ki bi başka zorluk.
anlıyorum insan çekiniyo ama çekinme rahat ol bırak o çekinsin hayatım bakarmısın die seslen gelsin kv de bişey diyemez. ha olmadımı çağıramıyomusun eşine deki şu eve gelince tv karşısına uzanmak yerine yanıma gelsen bi muhabbetimiz olsada evli olduğumu bi eşim olduğumu anlasam de. o zaman gelir.
ve şunu unutma erkekler çok uyuyan bayanı sevmez onların eşleri hareketli daima enerjik ve neşeli olacak gel bak birazda bunları dinle.ve uygula sende daha rahat ve huzurlu olacaksın

eylül yaaa adamlar daha evlatlarıyla anlaşamıyo sana bunu sölemeleri çok normal. nasıl insanlar olduğunu ssen bizden daha ii biliyosun. bu kadar önemli senin için sana ne dedikleri senin hakkında ne düşündükleri boşver allah aşkına yaaa.

"her şeyini kendin yap hem öle yap ki kendini misafir gibi hissetsin o evde" buna ben de katılıyorum...evin hanımı sensin,bunu önce sen anla,sonra da bu mesajı herkese ver...yemek yapmaya sen gir,o gelince anne sen otur,istediğin bişey varsa ben yapiim de..böyle yavaş yavaş mutfağı da ele geçirmiş olursun..evin herşeyiyle sen ilgilen..sen kendini geri çekersen,misafir olan sen olursun,ahkeşkemi dinle..güzel şeyler diyooo

eylüşşşşşşşşşşşşşş düşünme bunları yaaaaaaaaaaaaa

o misafir hissetmez kendini ne yaparsam yapim o evin yöneticisi
ben ilaçtan uyuyorum elimde değil malesef

iyi mi yapıyosun kötü mü ben yorum yapamıcam güzelcim...sen bilirsin..içinden gelmiyosa verme madem..akşam konuşursunuz

aradı şimdi mesaj atmıştım diyo çalışıyrm dedim ii çalış bakalım dedi

efsun yanlış yapıyosun bence bitanem. tamam çok ii olma ama cvp sızda bırakma iyiyim sen de en azından.
sonrada beni hep yalnız bırakıyosun de biraz sitem et ama dozunda duygu sömürüsü yaparak.

aslında eskisi kadar önemsemiyorum benim için ne düşündüklerini..hatta öyle gıcık davranıyımki,onlar da bana gıcık olsun istiyorum..seviyolar ama bundan eminim..ama sevgileri de o kadar işte..yoldan geçen birini de sevebilirsin,sana bi zararı yoksa olur mu olur heheheeee....
bak nasıl dengesizim..bi gülüyorum bi çıldırıyorum!! kocam bi gelsin de ona çemkircem tatlı çemkircem :)

bitanecik efsunum ilaç kullanıp kullanmamak senin elinde ama biliyosun demi. belki kızıyosun çok konuşup karıştım ama aynı şeyler var başımızda o yüzden mutlu ol istiyorum

aile terörü!!! eşim çok kızar şu yazdıklarımı görse...kendimi üzmeme kızar ama canım benim.....
s.tr etmedğim için kızar edemiyorum napiiim,manyak oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…