- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.241
aslında eskisi kadar önemsemiyorum benim için ne düşündüklerini..hatta öyle gıcık davranıyımki,onlar da bana gıcık olsun istiyorum..seviyolar ama bundan eminim..ama sevgileri de o kadar işte..yoldan geçen birini de sevebilirsin,sana bi zararı yoksaolur mu olur heheheeee....
bak nasıl dengesizim..bi gülüyorum bi çıldırıyorum!! kocam bi gelsin de ona çemkircemtatlı çemkircem :)
delisin sen deli çatlak kızzzz...
ne yapacaksın kız adama
bişey yapmıcaaaaammm yani herşeyi biiir biiiir anlatcam,ama güzelce..laf sokmadan ona dokundurmadan (eskiden yaptığım gibi) sanki onun suçuymuş gibi kocacıma laf sokardım..onları yapmıyorum artık,o bakımdan mutluyuz!!!
şimdik de güzelce söylicem işteee...
canını sıkmadan....
ama deliyim bu bi gerçek,delirdim
yok yok ne delisi valla akıllıyız elde ne delirmişler var sadece canımızın kıymetini bilmiyoruz. geçenlere bi tiwit okudum alakası yok belki ama asıl başarısızlık insanları memnun etmeye çalışmaktır diyodu valla öle...
ahkeşkecim ben çıkıyorum,efsun da çıkmış zannedersem..görüşürüz canım,iyi bak kendinee...
bitanecik efsunum ilaç kullanıp kullanmamak senin elinde ama biliyosun demi. belki kızıyosun çok konuşup karıştım ama aynı şeyler var başımızda o yüzden mutlu ol istiyorum
ahkeşkecim ben çıkıyorum,efsun da çıkmış zannedersem..görüşürüz canım,iyi bak kendinee...
tamam canım bende çıkıyım bari öptüm kib.
kızlar aranızda bnm kadar anasını çok seven ve laf söyletmeyen bi kocası olan yoktur eminim.hatırlarsanız anlatmıştım size.annesinin her seferinde eve gidip napcanız diye sormasına karşılık eve geldiğimzde eşim sırnaşmştıda bnde gülerek bak annen merak ediyodu napıcamzı dediğimde bile üzerime yürümüştü.daha yeni evliydik.çok içime otrmştu.çok takıntılısın annem sana napıyo diye hep beni suçlardı ki şikayet etmediğim gülerek şakayla karışık dediğm halde.ama beni annesi yüzünden çok üzdü...çok dua ettm.ALLAH IM herkes annesini çok sever vede laf söyletmez.ama eşim annesinin ne olduğunu anlasın ve bana hak versin.diye..zamanında kv bana demediğini bırakmamıştı ama hiçbirini eşime sölememiştim.ondan oldu bütün bunlar.çok dua ettm.geçen gün sordu eşim.anlat herşeyi.annemin tüm dediklerini dedi.bnde anlatsaydm önceden beri anlatrdm hepsini ama sadece bi kaç bişeyi bil dedim.önmli olanlarnı anlattm.şok oldu eşim.ve anladı artık beni savunabiliyo.ezdirmiyo.sizi çok iyi anlıyorm kızlar.bn daha bi senelik bile evli değilim.annesi yüzünden işitmediğim azar kalmadı eşimden.bide üstüne kv nin dedikleri...ALLAH IMA çok şükür dinliyo artık beni..sabredelim çok zor biliyorum ama kenidimizi üzdüğümüzle kalıyoruz.kv lerin umurları bile duymuyo..bi insan oğluyla gelinini mutlu görünce kendisiinnde mutlu olması gerekmezmi...demediği kalmıyo elinin çek kolunu çek.sen gel bakim bnm yanıma doğru.ayrılın bakim.ya bn evliyim artık.bide böle afedersiniz sırnaşsak koklaşsak.anlıcam ayıp oluyo diye öle söylüo dicem.alt tarafı eşim kolunu bnm omzuma atar.yada çok uykusu varsa babası yokken oda dizime yatar.budur yani.ama anlamıyolar işte..sizi iyi anlıyorum ama yeri geldimi lafı sokmak en iyisi...mesela sırada bnm sölicek bi lafım daha var...hamile kalmadan önce demişti bana.kusura bakma senin çocuğn olursa bnm ilk torunum kadar sevilmez diye.eşimde mal gibi bakmıştı..şimdi bnde hamileyim...heryerde söleyp duruyo gelinimi öle severim torunum olcak böle severim diye..o lafı bnden yicek.bnde rahat edicem.oda öğrenicek konuşmasını...ama zamanı oluyo işte bazı şeyleri sölemek için...
bu arada günaydınlar..
günaydın eylüşüm
bu arada günaydınlar..
günaydın kızlaaaaarrrrrr
kızlar günaydın kaç gündür doğru dürüst giremiyorum topice hepininzi ayrı ayrı çok özledim banuşum,eylülüm,ahkeşkem,efsunum ve neclasucum hepiniz çok özel yeriniz var bende...benim işim özel sektör olduğu gibi biraz zor işte ahkeşkem,,eylüşüm bak kaynın negüzel lafı sölemiş bence kıskansın daha ii boşver salla canım kafana takma sakıniahkeşkem uzun zamandır görüşemiyoruz banuşum seninlede efsunum sende işe girdin bu sefer sen sık giriyosun biz ortada yokuz,dengeler bozuldu ama gönüller bir olsun yavrular tek,
neclasucum umarım hamileliğin güzel geçiyordur sana özenen bir sürü kadın var zamanın tadını çıkar doya doya yaşa hamileliğini stres yapmadan...rabbim bizim kızlarada versin en tatlı bebişlerden inşallah
dün akşam mesaideydim eşim oğluşu k.vdemden almamış ev okadar sessiz sakin oluyorki aklımız fikrimiz hep ondaydı ,evimizin neşesi o.tabi yanlız kalınca eşimde fırsatları değerlendirdi eşşek:))güzel bir gece geçirdik anlıcanız o mutlu olunca onu mutlu edince bende mutlu oluyorum kızlar:))
nasılsın efsuncum
kızlar günaydın kaç gündür doğru dürüst giremiyorum topice hepininzi ayrı ayrı çok özledim banuşum,eylülüm,ahkeşkem,efsunum ve neclasucum hepiniz çok özel yeriniz var bende...benim işim özel sektör olduğu gibi biraz zor işte ahkeşkem,,eylüşüm bak kaynın negüzel lafı sölemiş bence kıskansın daha ii boşver salla canım kafana takma sakıniahkeşkem uzun zamandır görüşemiyoruz banuşum seninlede efsunum sende işe girdin bu sefer sen sık giriyosun biz ortada yokuz,dengeler bozuldu ama gönüller bir olsun yavrular tek,
neclasucum umarım hamileliğin güzel geçiyordur sana özenen bir sürü kadın var zamanın tadını çıkar doya doya yaşa hamileliğini stres yapmadan...rabbim bizim kızlarada versin en tatlı bebişlerden inşallah
dün akşam mesaideydim eşim oğluşu k.vdemden almamış ev okadar sessiz sakin oluyorki aklımız fikrimiz hep ondaydı ,evimizin neşesi o.tabi yanlız kalınca eşimde fırsatları değerlendirdi eşşek:))güzel bir gece geçirdik anlıcanız o mutlu olunca onu mutlu edince bende mutlu oluyorum kızlar:))
günaydın kızlaaaaarrrrrr
iyi sayılırım canım sen
valla evet ben burdayım siz pek yoksunuz
günaydın canımmmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?