"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ben de iyiyim canım,çok iyiyim...

rabbim bozmasın mutlulugunu daim etsin canım inşallahhh

oda gelecek canım az kaldı inşşallahhhhh

evet felsefemizi değiştirmemiz lazım annem herzaman der ben bile yeri gelir el olurum siz çekirdek ailesiniz ilk önce çekirdek aileni düşün kimseye prim verme ailenle mutlu ol mutlu et diye,,,

eylüş hayırdır tati,le nereye gidiliyor canım

canım önce kısa bir ankara turu,yine
sonra muğla ya inşallah..

eylüşüm çatlak kız ne yaptın dün kocişe konuştun mu

konuştum ahkeşkem..
kvnin dediği o laf ilk değil,aynı cümleleri bikaç kez farklı insanlardan daha duymuştuk..o bakımdan eşim köpürdü..fazla oldu artık dedi,telefonda olmaz ama yüzyüze konuşcam dedi..benim karımsın,seni beğenmek zorunda değil ama orda burda bişey de diyemez dedi.bikaç konu daha vardı,çok sinirlendi ama konuyu kapattık şimdilik,ben halledicem dedi..dedi dedi dedi işte..
ben ana babamı evlendikten sonra daha iyi tanıdım dedi bi de
sizde de öyle mi kızlar bilmem ama ben de öyle..yani anne babamla hiçbi sorunum yoktu bekarken de,evlendim daha da güzelleşti ilişkimiz..ne fedakar anne baba olduklarını gördüm,bu kadar iyi olduklarını bilmiyodum sanki,ele karışınca anladım derler ya...öyle...Allah razı olsun..
benim eşim her zaman anlayışlı ve hiçbi zaman kp-kv konusunda zıt düşmedik,hep beni haklı buldu,çünkü aklın yolu bir..onların ne olduğunu biliyo..
bu insan hep benim yanımda hep bana hak veriyo diye,ağzıma bakıyo,onu ele geçirdim sanmayın,öyle biri değil kocamm..o gerçekten iyi bir insan,hayran oluyorum her seferinde..tek gayesi Allah rızası...ne kadar da kötü olsalar haksız olan ben olmıcam,Allah bana hesap sormasın diye çabalayan biri..ve ben buna dayanamıyorum,üzülüyorum.bi yandan da mutlu oluyorum,bu onu yüceltiyo benim gözümde..ben çok güçsüzüm..o bu şekilde davranmasaydı,ilişkimiz ne durumda olurdu düşünmek istemiyorum bile..o yüzden şükrediyorum Allaha......böyle işte....

kızlar ben biraz yogunum uzun uzun yorum yapamıyrm bugün okuyorum genelde birazda keyfim yok kusuruma bakmayın olurmu tatlılarımmmmmmmm ama sizi çok seviyorummmmm

Eylüşüm katılıyorum sana benimde ailemle hiçbi sorunum yoktu ama evlenince daha da bi farklı oldu ilşkilerimiz paylaşımlarımız farklılaştı zaten hep birlik içinde olan bi aileydik şimdi daha da bi kenetlendik. Bana karşı tutumları daha da bi farklı sanki eee bide büyüdük artık gözlerinde. Annem diyo her gelişinde daha da bi değişiyosun dahada bi olgunlaşıyosun buda bizi mutlu ediyo insanın ailesinden güzel sözler duyması çok güzel.

Bu arada muğlada nereye tatile gidiyosun. Ya bende denize falan gitmek istiyorum ama kapalıda zor oluyo yaa.en son geçen sene balayında gittik tatile işte şimdide şöle bi sınavdan sonra tur yapmak istiyorum.

Eylüşüm katılıyorum sana benimde ailemle hiçbi sorunum yoktu ama evlenince daha da bi farklı oldu ilşkilerimiz paylaşımlarımız farklılaştı zaten hep birlik içinde olan bi aileydik şimdi daha da bi kenetlendik. Bana karşı tutumları daha da bi farklı sanki eee bide büyüdük artık gözlerinde. Annem diyo her gelişinde daha da bi değişiyosun dahada bi olgunlaşıyosun buda bizi mutlu ediyo insanın ailesinden güzel sözler duyması çok güzel.

Bu arada muğlada nereye tatile gidiyosun. Ya bende denize falan gitmek istiyorum ama kapalıda zor oluyo yaa.en son geçen sene balayında gittik tatile işte şimdide şöle bi sınavdan sonra tur yapmak istiyorum.

eylül ne şanslısınki eşin iyi bi insan halden anlıyo haklı haksız ayırt ediyo çok şükür,sana aile konusunda yüzdeyüz katılıyorum bende evlendikten sonra ailemin kıymetini anlayanlardanım,allah razı olsun ailelerimizden...

üzülme nolur sen her zmn ki halim benim alışkınım yorgunum biraz sanırım

efsun özellikle samsuna gelip döveceğim seni haaaa. yeter valla kızıyorum topla kendini nasıl her zamanki halin ben seni böle tanımadım valla aylar önce böle değildin. hatırlıyosun demi ilk tanışmamızı lütfen at şu yorgunluğu değiş değiştir hayatını artıkkkkkkk

aynen kızlar...evlendikten sonra benim için daha da kıymetlendiler,çünkü buna değerler,değdiler....eşlerimizi de bağırlarına bastılar ya şükür daha ne olsun,diğerleri kendi derdine yansın,kötü olan her zaman kaybeder,bu böyle...

ahkeşkecim dalaman a gidicez,orda devre tatilimiz var..eşim yeni memur oldu ya,izin hak etti artık,sonunda gidebilcez
ben denize girmiyorum zaten,anca hiiiiç kimsecikler olmıcak da ben girecem,o da mümkün değil her yerde...sorun da değil,benim için denizi görmek bile sonsuz bir huzur,deli oluyorum deliiiiii!!!!!!!!!çok seviyorum...eşim yüzsün yeter..bi de ortam iyi,ailelerin bulunduğu,muhafazakar kesimin de rahatlıkla gittiği bir yermiş..görcez bakalım..

Atatürkün Samsun a çıktığı gibi..biz de dört koldan toplanıp bir Samsun çıkarması yapacaz,o olacak.....
efsun efsun efsun!!

ahkeşke sen kpss ye gircen de mi..ama sen zaten devlet dairesinde değil misin? yanlış mı biliyorum,unuttum mu yoksa bilemedim kusura bakma canım

Kızlar işlerim yoğunlaştı sonra tekrar girerim

efsunum bi silkelen yahu enerrji dol bi tanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…