- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.281
ahkeşke sen kpss ye gircen de mi..ama sen zaten devlet dairesinde değil misin? yanlış mı biliyorum,unuttum mu yoksa bilemedim kusura bakma canım
günaydın kızlar nasılsınız
canım benim doğru biliyosun devlet dairesindeyim ama şirket elemanıyım kadroya geçmek için yada başka bi kadrolu iş için gireceğim ayyyyy sınavada az kaldı heyecan sardı beni
efsun özellikle samsuna gelip döveceğim seni haaaa. Yeter valla kızıyorum topla kendini nasıl her zamanki halin ben seni böle tanımadım valla aylar önce böle değildin. Hatırlıyosun demi ilk tanışmamızı lütfen at şu yorgunluğu değiş değiştir hayatını artıkkkkkkk
atatürkün samsun a çıktığı gibi..biz de dört koldan toplanıp bir samsun çıkarması yapacaz,o olacak.....
Efsun efsun efsun!!
kızlar işlerim yoğunlaştı sonra tekrar girerim
efsunum bi silkelen yahu enerrji dol bi tanem
canım benim doğru biliyosun devlet dairesindeyim ama şirket elemanıyım kadroya geçmek için yada başka bi kadrolu iş için gireceğim ayyyyy sınavada az kaldı heyecan sardı beni
hııııı...anladım canım..hadi hayırlısı inşallah,Allah emeklerini boşa çıkarmasın..bu kadar iş güç sıkıntının arasında çalıştın ettin,Allah yardım eder canım sen içini ferah tut,stres yapma da,ufaktan heyecan olsun yeterrr
iyiyiz banuşum çok şükür sen nasılsın sesin çıkmıyo nerelerdesin nasıl gidiyo hayat. ev ne alemde
saol canım benim allah razı olsun inş. olur rabbim hakkımda hayırlısını nasip eder inş.
eşin yeni mi memur oldu senin
pek iyi değilim canım ben amcamın maddi durumu son günlerde baya bi kötüleşmişti şimdide kredi kartı yüzünden cezaevine sokmuşlar,eşimin amcasıda onu çıkarmak için uğraşıyor inş bugün çıkarıcaz hayırlısıyla kaçgündür moralimiz çok bozuk allah kimseye yaşatmasın
dolucam inşallahhhh bu ara böyleyim nedense
bide cumartesi gecesi rahatsızdım biraz köfte yemiştim o dokundu sanırım
gece yarısı kusa kusa bi kaldım belki o yorgunluktur hala
hayatta çok yordu bu ara iş desen ayrı sıkıntı evden kurtuldum diye sevinirken
çorba gibi bi karışık büroya düştüm eşim desen ayrı alem dondurma almış pazar gecesi gittiği yerden bana
amannnn nebilem hersey üstüme geliyo sanki bu ara
inşallaahhhh kadroya gecersin canım yaaaa
bende gircem ama ders çalışamıyrm hiç
pek iyi değilim canım ben amcamın maddi durumu son günlerde baya bi kötüleşmişti şimdide kredi kartı yüzünden cezaevine sokmuşlar,eşimin amcasıda onu çıkarmak için uğraşıyor inş bugün çıkarıcaz hayırlısıyla kaçgündür moralimiz çok bozuk allah kimseye yaşatmasın
kızlar yaa,siz önlisans mezunu musunuz? efsun,ahkeşke???
kızlar yaa,siz önlisans mezunu musunuz? Efsun,ahkeşke???
evet canım ön lisans mezunuyum ben açıktada son sınıftayım ama atanmayı bekliyorum sonra bitireceğim lisans mezunu atanmak daha zor
evet canım ön lisans mezunuyum ben açıktada son sınıftayım ama atanmayı bekliyorum sonra bitireceğim lisans mezunu atanmak daha zor
bilmez miyim,eşim de 2. atamalarda atandı,puanı yüksek olmasına rağmen..
güya ben de lisans mezunuyum,sorulara bakardım da pehhh!!!gerçi çalışmadım etmedim ama olsun hem zor hem atanması zor,zor da zor...
amaaaan ülkemizde zor olmayan ne var ki gerçi bi dayıya bakar arkanda dayın varsa tamam sorun yok.
Inannırmısınız babannemin cenazesiniz yıkıyoruz caminin hocası geldi içerden görevli bayanları çağırdı bundan sonra gelevek mefta benim hemşerim ona göre daha da itinalı olun demez mi valla cinim tepeme çıktı yuh dedim yaaa nasıl bi ülke bu ölümede mi torpille gidiliyo.
Yerin altında yapsınlar o torpili de göreyim
amaaaan ülkemizde zor olmayan ne var ki gerçi bi dayıya bakar arkanda dayın varsa tamam sorun yok.
inannırmısınız babannemin cenazesiniz yıkıyoruz caminin hocası geldi içerden görevli bayanları çağırdı bundan sonra gelevek mefta benim hemşerim ona göre daha da itinalı olun demez mi valla cinim tepeme çıktı yuh dedim yaaa nasıl bi ülke bu ölümede mi torpille gidiliyo.
yerin altında yapsınlar o torpili de göreyim
bencede yuhhh
yıkamanında torpilimi oluyo kiii
bencede yuhhh
yıkamanında torpilimi oluyo kiii
kocişin de memur mu kuzum senin??
bu olaya da yuh diyorum..ölümün de torpillisini duymamıştım..galiba bi tek yerin altında olmuyo o iş canım,orda herkes eşit olunca ne olacak bakalım..Allahımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?