"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

değil bitanem o sözleşmeli ama o zaten kendimize bi cafe falan açmak istiyo ticaret yapacak yani. sen memur olda garanti bi para olsun diyo bendee yok canııım sırtını bana dayayacaksın yani yok öle dedim

güzel hayall...ama haklı yaa sen sırtını devlete daya,kocan da sana...
bak ben dayadım kocişe,o da devlete
yani Allah hayırlısını versin,helal ekmek nasip etsin herkese ama devlet iyi yaa..benim babam da devlette,ona göre paran belli durum belliydi..yemek saatimiz bile belliydi,sabah gidiyo akşam geliyo ne güzel..şimdi bizde de öyle..kocişim elekt mühendisi,özeldeyken de iyiydi amaaaa devlet daha iyiymiş canım,her bakımdan.gidiş geliş saati bile..o şirketteyken mesela mesaiye kalıyodu sürekli,nişanlıyken..ama evlendik kalamadı,beni bırakmak istemedi geçe kadar..ama maddi bakımdan kalsa daha iyi olurdu falan filan sıkıntı..3 ay sonra da atandı işte..
darısı sana..İNŞALLAHH

yaa çok soru sordum ama bazı şeyleri merak ettim napiim :)

az önce duştan çıktım,birazdan da patates kızartıcam,kızartma mı kokarımki

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yaa geçmiş olsun,çıkar inşallah bugün..
çok zor tabii,kredi kartlarıyla ne hayatlar mahvoluyo.ama Allah beterinden korusun banucum,inşallah bugün biter de bu iş,aileniz rahat bi nefes alır..
inş canım borç ödendi biraz önce çıkarıcaklarmış bugün en çokta 65 yaşındaki babannem mahvoldu onu gördükçe dahada kötü oluyorum

amin canım bulur okurum yengemlere söylerim duayı onlarda okur allahım birdaha yaşatmasın

tabiki kokarsın kızartmayı yaparken ocağın başka bi gözündede sirkeli su kaynat kokuyu çeker o

özellikle saçlar kokacak,kıyamadım şimdi :)
ama bu güzel fikir..bak bi püf noktası öğrenmiş oldum,sağol güzelcim..
şu sirke herşeye iyi geliyo,nasıl bir mucize yaa!! evde bulundurmak sünnettir,biliyosunuzdur kızlar..bilmiyosanız da bilin :)

valla öle her derde deva gibi bişey.
aman hanfendi saçlarınızda kokssun kocanıza bişey olmaz bi sefrden

herkese günaydınn 3 günlük tatilden sonra geldim kimler var bakalımm azıcıkta siz tanıtın kendinizi tanışalım değil mii

hoşbuldukk..bn bütün gün evde yatmaktan bunaldım ama dışarıda çıkamıyorum ne kokusu duysam fena oluyorum.zaten bugün burada hava çok kötü geceden beri yağmur yağıyor...siz nasılsınız bklm..

valla canım boşver ne dışarısı yat güzelce evinde tadını çıkar burada hava çoook sıcak bir yandan iş bir yandan sıcak bir yandan ders çalışmam gerek kpss için yani anlayacağın durum vahim bende sıkıntılandım çok

ahkeşke sorma bndede var o sıkıntı bende kpss ye giricem.daha önceleri birz çalışmıştım ders ama eksiklerim var tarihten fln.hiçbişey yapamıyorumki şimdi .ders çalışsam.ALLAH yardımcımız olsun

kızlarrrr
gelinde benim yerimde mutlu olun bakalım olunabiliyomu
yaklaşık 2 haftadır anneanne yok oğlunda kalıyo
2 gündür görümcem bizde bugün gitti
bende kızımla gidim biraz başbaşa kalsınlar demiyor
bu kdr duyarsız olabilirmi insan sizce ??????

ben geldim canım..
şuandaki ruh halini tahmin edebiliyorum,nasıl da doldun de mi
ama işte düşünemiyor bunu efsuncum,yani bu aklına bile gelmiyo,çünkü o evde yaşıyo,yani ben şu çocukları bi yalnız bırakıyım diye aklına bile gelmiyoki..arada sırada böyle bişey yapması gerektiğinin bilincinde değil

hoşgeldin canımmmm
hemde ne dolma canım ve taşamıyorum malesef
yaaa daha önce konuşmamış olsak dememiş olsam düşünemez dicem ama tartşma arasında kaç kez dedim ben bunu...
sonuçta onun evi işte herkes kendi evinde rahat eder demi eylüşüm
peki o zmn benim evim neresi ben nerde rahat edicem
ben nereye aitim ??????????

Son düzenleme:
kusura bakmayınnnn sohbetinize nane olcam ama sormam lazım acilen hazır burda kalabalık varken turşuya limon tuzu koyulur mu kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…