- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.301
değil bitanem o sözleşmeli ama o zaten kendimize bi cafe falan açmak istiyo ticaret yapacak yani. sen memur olda garanti bi para olsun diyobendee yok canııım sırtını bana dayayacaksın yani yok öle dedim
inş canım borç ödendi biraz önce çıkarıcaklarmış bugün en çokta 65 yaşındaki babannem mahvoldu onu gördükçe dahada kötü oluyorumcanım yaa geçmiş olsun,çıkar inşallah bugün..
çok zor tabii,kredi kartlarıyla ne hayatlar mahvoluyo.ama Allah beterinden korusun banucum,inşallah bugün biter de bu iş,aileniz rahat bi nefes alır..
seni çok ii anlyorum canım benim dua et olur mu içini ferah tutmaya çalış bi dua olacak googleden bak borçtan kurtulmak için okunuyo onu oku hergün düzenli onlarda okusun rabbim gerçekten kimseye vermesin böle sıkıntı
yaa çok soru sordum ama bazı şeyleri merak ettim napiim :)
az önce duştan çıktım,birazdan da patates kızartıcam,kızartma mı kokarımki
tabiki kokarsın kızartmayı yaparken ocağın başka bi gözündede sirkeli su kaynat kokuyu çeker o
özellikle saçlar kokacak,kıyamadım şimdi :)
ama bu güzel fikir..bak bi püf noktası öğrenmiş oldum,sağol güzelcim..
şu sirke herşeye iyi geliyo,nasıl bir mucize yaa!! evde bulundurmak sünnettir,biliyosunuzdur kızlar..bilmiyosanız da bilin :)
hoşbuldukk..bn bütün gün evde yatmaktan bunaldım ama dışarıda çıkamıyorum ne kokusu duysam fena oluyorum.zaten bugün burada hava çok kötü geceden beri yağmur yağıyor...siz nasılsınız bklm..
kızlarrrr
gelinde benim yerimde mutlu olun bakalım olunabiliyomu
yaklaşık 2 haftadır anneanne yok oğlunda kalıyo
2 gündür görümcem bizde bugün gitti
bende kızımla gidim biraz başbaşa kalsınlar demiyor
bu kdr duyarsız olabilirmi insan sizce ??????
ben geldim canım..
şuandaki ruh halini tahmin edebiliyorum,nasıl da doldun de mi
ama işte düşünemiyor bunu efsuncum,yani bu aklına bile gelmiyo,çünkü o evde yaşıyo,yani ben şu çocukları bi yalnız bırakıyım diye aklına bile gelmiyoki..arada sırada böyle bişey yapması gerektiğinin bilincinde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?