- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.321
hemde ne dolma canım ve taşamıyorum malesef
yaaa daha önce konuşmamış olsak dememiş olsam düşünemez dicem ama tartşma arasında kaç kez dedim ben bunu...
sonuçta onun evi işte herkes kendi evinde rahat eder demi eylüşüm
peki o zmn benim evim neresi ben nerde rahat edicem
ben nereye aitim ??????????
kusura bakmayınnnn sohbetinize nane olcam ama sormam lazım acilen hazır burda kalabalık varken turşuya limon tuzu koyulur mu kızlar ya
çok da anlarım ya turşu kurmaktan
ama cevap verim yine de,koyulabilir diye biliyorum gypsy..yani sakıncası yok :) bir kaşık koy mesela
teşekkürler koydum burdan cevap gelene kadar zaten. emin olmak istedim
ah canım yaa..tam da topiklerde evlenince kv ile yaşamalıyım diye bi konu okuyodum
herkes kesinlikle karşı çıkmış..sen geldin aklıma,o daha yolun başında,onun avantajı var ama
dedin bi de öyle mi?ve hala düşünmüyosa ne diyim bilmem..görümcende bile kabahat var,ne demeye gelip kalıyo,annesini götürsün 2 gün de o misafir etsin..
yaa var ya böyle de konuşmıyım diyorum,vicdansızlık etmiyim yaşlı başlı insanlara diyorum ama yok yaa..birileri için insan kendi hayatını niye feda ediyo..bu bi tek bizim ülkemizde böyle malesef..dışarda ne güzel yaa,kv kp görümceydi eltiydi yok o bu şu yok,ne güzel yokk..
ne denir bilemiyorumeşinin bütün ailesi,sülalesi,orayı kvnin evi gibi görüyo bu gerçek..sen o eve sonradan giden birisin onlar için
oysa o evin hanımı sensin..sen olmalısın..sen orda da bu şekilde rahatsız olacaksan nereye gideceksinAllah korusun babanın evine gitsen orda da rahat olamazsınki artık.senin yerin eşinin yanı ama sadece eşinin....................
efsun karşık yazdım filan ama inan tıkandım şuan..tam da okuduğum konunun üstüne sen gelince............
her ne olursa olsun cesaretlenip çıkın diyorum ben artık..bak buralarda böyle çok hikaye var.bi karar verip evi ayırıyolar,ötesini düşünmeden..sonrası da mutluluk..hepsi de "eşim ayrı evin tadını aldı,bu zamana kadar çıksaydık dedi" diyo....
seni o topikte gördüm zaten canımmmmm inşallah bizim yaptıgımız hataları yapmaz o kızcagız
dedim canım çünkü daha öncede oldu bu anneanne gidince bende kızıma gideyim dedi dedi gitmeden anneanne geldi eve... evet hala düşünemiyo bunugörümceme eşimle biz kal diye ısrar ettik 9 aylık oğlu var onu sevmek için yoksa 1 gece kalıp gidecekti ama anne sende benle gel yalnız kalsınlar evde demiyo demekki oda
yabancılar öleee malesef canım bizde misafir perverlik varyaaaa abartıyolar bazen bence
evet herkes bu evi kv olarak görüyo ben geldim sonradan bu eve misafir benim
kafam çok bozuk ağlamamak için zor duruyorum şuan kv yanında
dediğin çok dogru eylüşüm burayı kvnin evi gibi görüyo herkes
ilaç içmeyeyim bebek için diyrm olmuyoooo
anlıyorum seni canım ben merak etme...
maddi değil sıkıntı sadece manevi
bu saatten sonra bende vicdan azabı çekerim eylüşüm
bırak bi ben kafayı yiyim kv anneanne hastalanmasın bizden sonra zorlarına gidip
kocamın arkasından bıraktı gitti demesinler...
biz karar verme aşamasına bile gelemiyoruz ki
görümce de düşünse iyiymiş..tamam bebek sevdiniz kaldı,güzel şeyler..ama dediğin gibi anneyi o da götürebilirdi hazır anneanne yokken..ama o da düşünmüyo! çünkü böyle bişeyin gerekliliğinin farkında değiller malesef..
ilaç içsen bir türlü içmesen ayrı dert..sade bebek için değilki,kendini de bitkin hissedersin..
o hocanın konuşması da etkili olmamış demekki..
yaa az önceki topikte yorum yazanlarda bazı şeyler paylaşmış,kendileri ya da çevreleriyle ilgili..içim acıdı efsun..insanlar yıllarını geçirmiş,aynı evde ve huzursuz olarak.senin kvden daha kötü kvalidelerle..çok üzüldüm,bunu hayal ederek evlenmiyoki kimse..şimdi sen böyle kötü bi kv ile yaşamıyosun ama yine de huzursuzsun.ve gençsin yeni evlisin,yıllarını neden bu şekilde geçiresinkibiri bişey yapsın artık!! başıma ağrı girdi ciddi söylüyorum anlamıyorum bu adetleri,insanları.....ahkeşke okusa bunları kızardı diplere vurduk,üzülüyoruz şuan diye..o da haklı ama gel de üzülme işte..valla şuan coştum,kızgınım bu insanlara...
konu mu açsanki bunla ilgili..daha farklı fikir verenler olur,ne bilim,için rahatlar belki..
vicdan...tamam ne mutluki vicdanlı insanlarsınız..Allah razıdır inşallah sizden...ama canım sade sizin açınızdan değil,bence kv ve anneanneye de zor oluyo olabilir.onlar da kaç yaşından sonra eve gelin getirdi,yeni birini getirdi,senden çekindikleri olur,düzenleri bozuldu diye rahatsızlıkları olur,olur da olur...
böyle olunca 4 kişi mutsuz..ama ayrılsanız herkes mutlu olur..yani yakın oturup her ihtiyaçlarına koştuktan sonra kimse de laf söyleyemezki.sokağa atmıcanızki yani,kapınız ayrı olsa yetecek sana ama..
ne diyim bilemedim canım,hayırlsı olsun ama iyi olsun inşallah
onlar için zorluk ne kiiii hiçbişeylerini değiştirmediler ben yokken nasılsa aynı herseyleri bi odasının kapısını örtmek mi zor eylülümbiz çekiniyoruz onlardan asıl banyoya giderken bile... neseeee açmim o konuyu
yok ben şuan bile kötüyüm herkesin gözünde o zmn kim bilir ne olurum
eveet git annenlere değişiklik iyi gelir..
canım bi lfa var ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen diye..8yıl beklediğin,bu kadar çok sevdiğin insan için bu deveyi güdeceksin o halde...sizin sevginizi bir çiçek bir gül gibiyse bu durum da dikeni..onlar var olsa da sizin aşkınız sevginiz güzel olsun,aranız iyi olsun,olsun ki,sen bazı şeyleri daha az gör,daha az tak ve zamanla görme bile..
eşine biraz daha sorumluluk düşüyo.biraz daha anlayışlı olması lazım,o da üzülüyo diyosun,doğrudur..ama hem erkek olduğundan hem de onun sorunu olduğundan onun bişeyler yapması lazım..nedir bu bilemiyorum ama en azından seni memnun mutlu etmeyi bilsin,ama anlık değil..uzun süreli,sürekli...
ne bilim yaaa...kendimi koyuyorum kv yerine..elbette tam anlayamam ama.......
ben olsam,evdeki bazı adetlerimi değiştiririm,eve kız geldi,o da bi düzen kursun,kadınlığı öğrensin der kenara çekilirim..onların özeli olur,olsun diye geri dururum,kapı kapatmayı sorun etmem mesela..
yaaa biz o yaşa gelmedik onları anlamaya çalışıyoruz ama onlar genç oldu nasıl anlamıyolar.....neden...bu çok ilginç gerçekten..
eşin o düşünceyi biraz değiştirse işteee...................diyardan gidemiceme göre deveyi güdecem zaten başka çarem yok...
eşim de yalnızlık konusunda benimle aynı fikirde olsa sıkıntı etmem bu kdr oda üzüyo beni bu konuda
o sorumluluğu alamıyo işte benim canım kocam
o anlık edip mutlu ettiğini sanıyor işte gecende bana özel dondurma almış ordan sanki çocuk kandırıyor
eşim geliyomuş canım şimdi aradı
çokkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür eder,m canım beni yalnız bırakmadığın için bu akşam
çok sagol canıM Rabbim ne dileğin varsa gönlüne göre versin inşşallahhhhhh eylüşüm
yarın sabah devam ederiz yine canım olurmu senide tutmim bu satte kocişinle vakit gecir azda
rica ederim..afiyetle yiyin,olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?