"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar allah aşkına yardım edin bana yaaa eşiniz size bu ara çok soğuksun bana diyorsun ama hiç kendine bakmıyorsun hareketlerin çok yapmacık öle hissediyorum çok yapmacık geliyo bana derse ne dersiniz......

evet düşüncesini değiştirmesi lazım biz ikimiz bi aileyiz bunu farketmeli
elimden geleni yapıyorum canım ben emin ol...

ayy cnm bi turşu çektiki sormayın...ama bişey yiyrmiyorumki...salatalık ve lahana turşusu olcaktı şimdi oo ohhh...

aynen benimde canım çekti heee hem salatalık hem lahana güzel olurdu valla

günaydın canlarım...
nasılsınız... ben pek ii sayılmam

günaydın canımmm
hayırdır nen var kuzum

yada bunun öncesinde sorsa neden ben her sevişmek istediğim de beni çeviriyosun dese senin hiç mi ihtiyacın olmuyo ihtiyaçlarını nasıl gideriyosun diye sorsa
çevirdiğimde gece yoldan geldim saat 1.30 da o zaman oldu. yoksa beni biliyosunuz

kızlar allah aşkına yardım edin bana yaaa eşiniz size bu ara çok soğuksun bana diyorsun ama hiç kendine bakmıyorsun hareketlerin çok yapmacık öle hissediyorum çok yapmacık geliyo bana derse ne dersiniz......

sana mı yapmacıksn diyor canım
valla bilemiyorum güler yüzlü olsan suç olmasan suç erkekleri memnun etmek zor iş

günaydın canlarım...
nasılsınız... ben pek ii sayılmam
günaydın canım

ne yaptın banuşum amcan nasıl çıktı mı
mcam dün akşam çıktı canım şükür atlattık bu sorunuda

canım eşinin hala bu konuda seni anlamadığına inanmıyorum,senin böyle davranmanın sebebini en iyi onun biliyo olması gerek sen keyfinden hiçbişey yokken durduk yeremi böyle davranıyosun sanki anlamıyorum bu erkekleri ya dünde biz kavga ettik arabada

saat geç diye acıklama yapmadın mı yarın işe gidicez diye

sana mı yapmacıksn diyor canım
valla bilemiyorum güler yüzlü olsan suç olmasan suç erkekleri memnun etmek zor iş

saat geç diye acıklama yapmadın mı yarın işe gidicez diye

evet bana... ve yemin ederim o asma surat dedikten sonra hiç asmadın ve bunu gerçekten yaptım... ama yok işte adamın lafına bak çok zoruma gitti

yaptım tabi yapmaz olurmuyum çok geç oldu işe geç kalıyoruzz sonra diye ben hep iş yüzünden eve geç geliyorum o zaman yapılan bir ay götürecek bizi öle mi demez mi. valla sinir küpüyüm. ama şu yapmacık lafı çok kırdı beni yaaa

şükür canım rabbim göstermesin bir daha.

ya valla hiç onlarla alkası yok zaten yoktum ben annemlerin yanından yeni geldim kaç gündür onları gördüğüm bile yok o yüzden surat astığım veya zorla güldüğüm falan hiç yok. ki eşimi özledim bile kaç gündür ama yapmacık oldum işte nankörlük böle bişey olsa gerek...
size ne oldu canım?

bu adam bunu anlamıyomu peki sana neden haksızlık yapıyor herşey kendi istedikleri gibi olacak o zaman sorun yok bizim ne istediğimiz ne düşündüğümüz hiç önemli değil anlamakta zorluk çekiyorum bazen,

bizde dün alışverişe gidecektik eve bayadır alışveriş yapmadım eksikler vardı arabadayız ben inicem oda işe gidecek para uzattı bu para az asla yetmez dedim başka yok üstümde dedi senin maaş kartını ver o zaman benimkinde hiç para yok krediye gitti neyse kartı vermemek için uğraşıyor verdi en sonunda ama burnumdan getirdi sanki ben boşyere para harcıcam hesabımı bilmiyorum hiç bu şekilde konuşuyo benimle tam aldım kartı inicem arkamdan demezmi inş karttaki bütün parayı harcarsın ben sinirlendim bu sözü duyunca attım kartı yüzüne indim arabadan annemlere gittim orda oturdum birkaç saat sonra eve geldim arıyor beni nerdesin geliyimde kartı bırakıyım diyor bende gerek yok ben eve geldim artık senden 1 kuruş bile istemicem beni düşürdüğün duruma bak ben hesabımı senden iyi bilirim merak etme dedim kapattım adama bakın ya sinirden deli oldum dün

eee bu adamları böle şımartan biziz dertleri ne anlamıyorum ki tepemize çıktılar iyice haaaa. bırak yaa maaşından sen hiç harcama yapmada görsün bakalım ne oluyo o zaman allahım insanı zıvanadan çıkarıyolar valla

banuşum amcan için çok geçmiş olsun ,eşine gelince erkekler sorumsuz aslında kendi harcadıklarını görmez senin eve alacağın temel ihtiyaçlar batar,ee ay sonu gelince cepte para kalmayınca sinir küpü olurlar,bizde bu ay parayı yetiremedik oğluşun bayram harçlılıklarını yiyecekmişiz öbür aydan telafi edecekmiş yok canım dedim kusura bakma öbür aya bişey çıkar o para uçtuğu gibi gider gittim altın aldım oğluma,oda gitmiş babasından borç almış akıllı mecbur babasına ödeyecek

ahkeşkem sana gelince bozma morallerini bak önünde sınav var ona odaklan bende gircem ama hiç çalışmadım canım ya,adamlar herşeye yorgunlar o iş olunca akan sular duruyor,bizimde okonuda problemlerimiz var benciller işte

efsunum toprağım seni anlıyorum dicem ama inan bu çok zor biliyorum yaşayan bilir,herkes ince fikirli olamaz işte,allah razı olsun k.vdemden bazen çocuğu almaya gelmeyin dinlenin diyo saolsun düşünüyo yorgun olduğumu

gerçekten benciller bencil yaratıklar erkekler. hiç halden anlamıyolar sadece kendilerini düşünüyolar ve ben bu durumdan nefret ediyorum nefret ettiğim bişey de sen hayır deyince hemen g.tünü dönüp yatması cinsellik bi dokunma bi öpüşme bi sarılmadırda aynı zamanda da yaaa anlamıyorum ki ben ilaaa giren çıkan mı şart töbe beni kötü konuşturuyolar. valla hala sakinleşebilmiş değilim akşamada arkadaşlarla oturma var inş. o zmana sakinlerim biraz

canım üzme kendini dediğin gibi benciller herşey onların istediği gibi onların istediği zamanda olacak hiç düşünmüyorlar karşısındakinin ne hissettiğini sen şimdi sakinleş akşama kadar kendine gel canım eşinde inş söyldiklerinde hatalı olduğunu anlar bian önce

aynen öle canım halden anlamazlar,benimki uykuya düşkün değildir 12den önce zaten bende yatamıyorum iş güç evde oluyor,eğer işi yoksa sen yat der işi varsa sıkıştırır,daha bugündür bilmem benimle işi olmadan beraber yatağa girsin ,geçen dedim ama benim saçımın okşanmaya tenimin dokunmaya ihtiyacı var şefkat istiyorum diye anlayana ama fıssss

ah canım ah bilmezmisinerkekleri anlarlar mı onlar hatalarını tam tersi ben şimdi surat yapınca ne surat yapıyosun bak gördüm mü soğuksun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…