- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.361
ah canım ah bilmezmisinerkekleri anlarlar mı onlar hatalarını tam tersi ben şimdi surat yapınca ne surat yapıyosun bak gördüm mü soğuksun olur
evet bana... ve yemin ederim o asma surat dedikten sonra hiç asmadın ve bunu gerçekten yaptım... ama yok işte adamın lafına bak çok zoruma gitti
yaptım tabi yapmaz olurmuyum çok geç oldu işe geç kalıyoruzz sonra diye ben hep iş yüzünden eve geç geliyorum o zaman yapılan bir ay götürecek bizi öle mi demez mi. valla sinir küpüyüm. ama şu yapmacık lafı çok kırdı beni yaaa
efsunum toprağım seni anlıyorum dicem ama inan bu çok zor biliyorum yaşayan bilir,herkes ince fikirli olamaz işte,allah razı olsun k.vdemden bazen çocuğu almaya gelmeyin dinlenin diyo saolsun düşünüyo yorgun olduğumu
şimdi bizde bozuğuz ben asla yüz vermeyi düşünmüyorum dünki yaptığı davranış çok yersizdi ben parayı boşa savuruyormuşum gibi tavırlar içindeydi akşamda aramış 11 gibi duymadım gece gelmiş yattığınıda duymadım öğlen gidince ne olacak bakalaım
bu adam bunu anlamıyomu peki sana neden haksızlık yapıyor herşey kendi istedikleri gibi olacak o zaman sorun yok bizim ne istediğimiz ne düşündüğümüz hiç önemli değil anlamakta zorluk çekiyorum bazen,
bizde dün alışverişe gidecektik eve bayadır alışveriş yapmadım eksikler vardı arabadayız ben inicem oda işe gidecek para uzattı bu para az asla yetmez dedim başka yok üstümde dedi senin maaş kartını ver o zaman benimkinde hiç para yok krediye gitti neyse kartı vermemek için uğraşıyor verdi en sonunda ama burnumdan getirdi sanki ben boşyere para harcıcam hesabımı bilmiyorum hiç bu şekilde konuşuyo benimle tam aldım kartı inicem arkamdan demezmi inş karttaki bütün parayı harcarsın ben sinirlendim bu sözü duyunca attım kartı yüzüne indim arabadan annemlere gittim orda oturdum birkaç saat sonra eve geldim arıyor beni nerdesin geliyimde kartı bırakıyım diyor bende gerek yok ben eve geldim artık senden 1 kuruş bile istemicem beni düşürdüğün duruma bak ben hesabımı senden iyi bilirim merak etme dedim kapattım adama bakın ya sinirden deli oldum dün
eve eksik alacaksın alt üstü yaaaa bence iii yapmışsın tavır olarak canım
aynen canım evin eksikleri vardı hemde önemli şeyler sanki keyfime harcıcam inan herşeyimden fedakarlık yapıyorum aldığım maaş olduğu gibi krediye gidiyo kendime hiç harçlık bırakmıyorum hala savruk paranın hesabını yapamayan ben oluyorum bu tavırlarından bıktım artık dünde görümcenin söylediği bir lafı duydum onada çok sinirlendim zaten babam vefat ettiği için oğlumun ismini babamın adını ve kendi istediğimiz bir isimi koduk tabi eşimin bütün ailesi tarafından çok ters karşılanmıştı ne laflar söylediler dünde eşimin yengesi diyorki küçük görümcen geçende isim konusu açıldığında herkesin içinde babasının adını koyduda ne oldu bizim için hiç önemi yok kimse ağzına bile almıyo o ismi demiş eşime açtım bu konuyu sen yanlış anlamışsındır yengem yanlış aktarmıştır sana diyo nedense yanlış anlayanda aşırı tepki verende hep ben oluyorum onlar sütten çıkma ak kaşık
hayır yani banucum keyfi alışveriş de yapacak olabilirsin oda bunları karşıalamak zorunda ne işe yarar bu erkekler anlamıyorum artık valla. Hem sende çalışıyosun bunu unutmasın. Benim amcam varya yıllarca yengemin maaaş kartını aldı ona sadece yol parasını verdi gerisini kendi aldı bu erkekler böle işte yengem para deyince yok oldu para.
Bayramdan önce alışverişe çıktık eşime akere götür şal indirime girmiş 15 tl olmuş dedim şimdi acilmi bayram öncesi para yok zaten dedi ve götürmedi. Ama ne yaptı aradan on dk geçti gitti kendine 8 tl ye sigara aldı böleler işte böle.
Valla eşime surat yapacağım tabi birliktede olmayı düşünmüyorum görür o o yapmacık lafını
çok kötü kavga ettik beni dövmeye kalktı bende onun üstüne yürüdüm kendimi savundum dahada şiddetlendi tartakladı kızımızada bi tokat attı ben gidiyorum bu evden bitti bu iş dedim gidersen asla geri gelmeyeceksin boşanıcam senden bu iş bitti dedi yan taraftakilerde duydu sanırım kesin kararını vermiş boşanıcakmış benden defol git annenlere dedi çok kötüyüm işyerinde ağlıyorum şuan
çok kötü kavga ettik beni dövmeye kalktı bende onun üstüne yürüdüm kendimi savundum dahada şiddetlendi tartakladı kızımızada bi tokat attı ben gidiyorum bu evden bitti bu iş dedim gidersen asla geri gelmeyeceksin boşanıcam senden bu iş bitti dedi yan taraftakilerde duydu sanırım kesin kararını vermiş boşanıcakmış benden defol git annenlere dedi çok kötüyüm işyerinde ağlıyorum şuan
çok kötüyüm hala işyerindeyim gözlerim dolu dolu ağlamama için zor tutuyorum kendimi içime atıyorum elim ayağım titriyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?