"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

şimdi bizde bozuğuz ben asla yüz vermeyi düşünmüyorum dünki yaptığı davranış çok yersizdi ben parayı boşa savuruyormuşum gibi tavırlar içindeydi akşamda aramış 11 gibi duymadım gece gelmiş yattığınıda duymadım öğlen gidince ne olacak bakalaım

erken gelsin o zmn canım oda AllaAlllaaaaahhhhhh
hep bizden beklesinler zaten
bence ne yaparsak dahada fazlasını istiyo bu erkekler...

yaaa konuşmamış olsam neyse dicem de kaç defa konusu geçti bunun bi hatırla demi arada sırada...
nebilim canım yaaa

BİRAZ BURUNLARI SÜRTSÜN banuşum öle kolay değil hayat bizde biliyoruz paranın nasıl kazanıldığını

eve eksik alacaksın alt üstü yaaaa bence iii yapmışsın tavır olarak canım

eve eksik alacaksın alt üstü yaaaa bence iii yapmışsın tavır olarak canım

aynen canım evin eksikleri vardı hemde önemli şeyler sanki keyfime harcıcam inan herşeyimden fedakarlık yapıyorum aldığım maaş olduğu gibi krediye gidiyo kendime hiç harçlık bırakmıyorum hala savruk paranın hesabını yapamayan ben oluyorum bu tavırlarından bıktım artık dünde görümcenin söylediği bir lafı duydum onada çok sinirlendim zaten babam vefat ettiği için oğlumun ismini babamın adını ve kendi istediğimiz bir isimi koduk tabi eşimin bütün ailesi tarafından çok ters karşılanmıştı ne laflar söylediler dünde eşimin yengesi diyorki küçük görümcen geçende isim konusu açıldığında herkesin içinde babasının adını koyduda ne oldu bizim için hiç önemi yok kimse ağzına bile almıyo o ismi demiş eşime açtım bu konuyu sen yanlış anlamışsındır yengem yanlış aktarmıştır sana diyo nedense yanlış anlayanda aşırı tepki verende hep ben oluyorum onlar sütten çıkma ak kaşık

Son düzenleme:
hayır yani banucum keyfi alışveriş de yapacak olabilirsin oda bunları karşıalamak zorunda ne işe yarar bu erkekler anlamıyorum artık valla. hem sende çalışıyosun bunu unutmasın. benim amcam varya yıllarca yengemin maaaş kartını aldı ona sadece yol parasını verdi gerisini kendi aldı bu erkekler böle işte yengem para deyince yok oldu para.
bayramdan önce alışverişe çıktık eşime akere götür şal indirime girmiş 15 tl olmuş dedim şimdi acilmi bayram öncesi para yok zaten dedi ve götürmedi. ama ne yaptı aradan on dk geçti gitti kendine 8 tl ye sigara aldı böleler işte böle.

valla eşime surat yapacağım tabi birliktede olmayı düşünmüyorum görür o o yapmacık lafını

yaa önemli olan kütükte babanın ismi geçmesi zaten canım o isimle hitap etmek istesen yanına isim koymazdın ama yinede zorlarına gider işte erkek tarafı onlar yaaa....

sigaraya verilen para gereksiz değil onlara göre zaten...
Ben olsam neysede sana yapmacık diyosa yanlış yaniiii

banucum dün akşam SEKSENLER dizisinde de böle bi konu vardı.adam karısına fazla harcama yapıyosun dedi.kadında alındı tabi haklı olarak..bi karar verdi...mesela çay yaptı..çok açık...yemekleri tuzsuz yağsız fln yaptı.malzemeleri eksik koydu filan...adam sonra dediğine utandı özür diledi.eğer eşinde hatasını anlarsa sende böle bi taktik uygulayabilirsin..evde o kadar malzeme vardı filan gibi..

çok kötü kavga ettik beni dövmeye kalktı bende onun üstüne yürüdüm kendimi savundum dahada şiddetlendi tartakladı kızımızada bi tokat attı ben gidiyorum bu evden bitti bu iş dedim gidersen asla geri gelmeyeceksin boşanıcam senden bu iş bitti dedi yan taraftakilerde duydu sanırım kesin kararını vermiş boşanıcakmış benden defol git annenlere dedi çok kötüyüm işyerinde ağlıyorum şuan

Son düzenleme:
banucum ağlama demicem ağla atma içine açılırsın...keşke şuan yanında olabilseydim..ama burdanda anlat dök içini...bnde kötü oldum bak şimdi evladına vuracak kadar bu adama nolmuş böylee..acaba bi anlık öfkeylemi dedi yaptı bütün bunları...zaman herşeyin ilacı cnm bnm..

kendini savunman iyi olmuş canım ne demek dövmek hemde sucsuz yere...
hakkınızda hayırlısı olsun canım yaaa ne desem bilemiyorum
ağla içinde kalmasın en azından birikmesin...

banucum çok üzüldüm ne dicemi bilemiyorum..ne oldu böyle şimdi..kv gittikten sonra iyiydiniz hep..
hay Allah olacak iş mi şimdi yaaa!! nasılsın şuan iş ortamındasın da,keşke kız kıza birlikte olacağımz bi yerde olsak....

çok kötüyüm hala işyerindeyim gözlerim dolu dolu ağlamama için zor tutuyorum kendimi içime atıyorum elim ayağım titriyor hala

banucum şu durumda ne yapılabilir nerde olsan daha iyi olur kestiremiyorum izin alıp gitsen nereye gitcen o var bi de yalnzı kalmasan daha iyi gibi sanki..sakin olmaya çalış bi canım..git yüzünü filan yıka,biraz lavaboda sakinleşmeye çalış

kızım yanımda saat 3 te izin aldım oğlanıda babası bırakacak annemlere gidicem birde bana demezmi anneni arıcam şimdi boşanıcağımızı bilsin oda herkes duysun dedi

kızım yanımda saat 3 te izin aldım oğlanıda babası bırakacak annemlere gidicem birde bana demezmi anneni arıcam şimdi boşanıcağımızı bilsin oda herkes duysun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…