- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.881
ya insan başa gelince yapıyo tabi ama şimdi ben düşündüğüm zaman ayyyy kabus gibi sanki.
geçmiş olsun bitanem egzersizlere falan dikkat et uygula valla şu canın kıymetini şimdi bilmiyıoruz ama sonra çok keşke diyeceğiz
ooooohhhhh en iisi benim görümce valla allah herkese öle şans versin nedeyim. bebeğine bakan var yemeğini yapan var eve temizliğe kadın geliyo ohhhhh ne ii yaa.
gerçi bi gör ayy yoruldum der nie çocuk akşam uyutmuyomuş bi çocuğun olsun gör çok zor diyo sanki ona göre ne varsa
efsuncum bu gece seni düşünerek yatayım yatmasınada seni hiç görmedmki nasıl üya göreyim kız..bu sıralar kafa doolu elti alcam galiba gerçi belli değil.çnkü kaynımda araları 10 yaş onuda geçtim kaynımın 11 yAŞında çocuğu var ya kızın ailesi kabul etmeyebilirmiş.nolcak bilmiyorum.zaten kv bnm bebişi istemiyodu.şimdi yeni gelin alcak artık kimseyi görmez gözü..daha demin de onunla ilgili rüya gördümde.bu bi kaç gün sürer artık..ama yinede senin için denerim cnm..
kızlar cildim çok bozuldu benim yaa sivilce siyah nokta aldı başını gidiyo aynaya bakmak istemiyorum çok çirkinim yaaaa
mbbbnnmnmnmnvjz şhkjmm lmlöç ll lmlmk
buda kızımdan sizlere
prensesde mı senle annesi
evet canım öğleden sonra okulu yok yanımda getirdim mesaiden sonrada annemlere geçicez
evet canım öğleden sonra okulu yok yanımda getirdim mesaiden sonrada annemlere geçicez
bende bişey yapmak istiyorum bu gece beraber film izlemek gibi falan ama 10dan önce odama geçemem
ohhh hanımların anneleri var tabi yanına gidecekleri ahhh ahhhh bizde oda yok
niyeymiş o niye geçemiyosun bal gibide geçersin. ayrıca dua et eşin evde benimkinin iş çıkış saati bile belli değil ancak sülalesine hizmet ediyorum
bende bişey yapmak istiyorum bu gece beraber film izlemek gibi falan ama 10dan önce odama geçemem
benimde 9 gibi anca geliyo canım çokta erken değil snin eşin en iş yapıyodu yaa gece gec geliyo eve
niye geçmessin ki canım yemeğini ye geç eşinle güzel vakit geçir biraz kendinize zaman ayırın benimde canım bişeyler yapmak istiyor aslında bu yüzdende gidiyorum annemlere ordan eşimi çağırıcam iş çıkışı çocukları anneme bırakıp biraz gezelim diyorum ama bakalım ne diyecek benim kocaaaa
devlete bağlı bi şirkette çalışıyo canım ama satın alma bölümünde o yüzden çok yoğunlar bide başındaki adamlar şer.. olunca böle oluyo işte. dübn geldi on iki bugün iş yerinden birinin oğlunun sünnet düğünü var. oraya gideceklermiş bekar gidiliyomuş. yarında yine iş olur falan derken ne evlilik var ne bişey ortada işte.
tuhaf kaçıyo onlara göre yaaaa ne bilim eşime dicem ama mesaj atcam
çok güzel bi fikir bence canım yaa inşallah okey der kocan
amannn yaaaa o kdr çalışmakta ne imiş kiiii gece gece mi satın alıyolar sankim
ammada düğün müğün oluyo eşinin işyerinde hee...
kızmıyor musun eşine bu kdr yogunluk ne ben senle evde oturmak için yalnız kalmak için mi evlendim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?