"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

dediğin gibi canım iş başa düşünce herşey yapılıyor ben bekarken çok tembeldim annemin evinde öğlene kadar uyurdum rahat büyüdük yani kendimi birden böyle bir tempoda bulunca bocaladım ama alıştım artık biraz daha büyüseler işim kolaylaşacak
haklısın hayatım canımızın kıymetini hiç bilmiyoruz yaşlanınca anlarız ama iş işten geçmiş olur

hiç sorma beee canım ama senin eşin sana yapsa bunları bak gör oğlumuzun parası gidiyo yoruluyo derler

efsuncum bu gece seni düşünerek yatayım yatmasınada seni hiç görmedmki nasıl üya göreyim kız..bu sıralar kafa doolu elti alcam galiba gerçi belli değil.çnkü kaynımda araları 10 yaş onuda geçtim kaynımın 11 yAŞında çocuğu var ya kızın ailesi kabul etmeyebilirmiş.nolcak bilmiyorum.zaten kv bnm bebişi istemiyodu.şimdi yeni gelin alcak artık kimseyi görmez gözü..daha demin de onunla ilgili rüya gördümde.bu bi kaç gün sürer artık..ama yinede senin için denerim cnm..

sende haklısın canım özelden mesaj atayım sen bana yada mailini at bana resim atayım sana
hayırlısı olsun bakalım elticinin kv çok seviyodu ya onunla kalsın işte cocuk sıkıntı olmaz...

kızlar cildim çok bozuldu benim yaa sivilce siyah nokta aldı başını gidiyo aynaya bakmak istemiyorum çok çirkinim yaaaa

sınav strestesindendir

bende bişey yapmak istiyorum bu gece beraber film izlemek gibi falan ama 10dan önce odama geçemem

niye geçmessin ki canım yemeğini ye geç eşinle güzel vakit geçir biraz kendinize zaman ayırın benimde canım bişeyler yapmak istiyor aslında bu yüzdende gidiyorum annemlere ordan eşimi çağırıcam iş çıkışı çocukları anneme bırakıp biraz gezelim diyorum ama bakalım ne diyecek benim kocaaaa

benimde 9 gibi anca geliyo canım çokta erken değil snin eşin en iş yapıyodu yaa gece gec geliyo eve

devlete bağlı bi şirkette çalışıyo canım ama satın alma bölümünde o yüzden çok yoğunlar bide başındaki adamlar şer.. olunca böle oluyo işte. dübn geldi on iki bugün iş yerinden birinin oğlunun sünnet düğünü var. oraya gideceklermiş bekar gidiliyomuş. yarında yine iş olur falan derken ne evlilik var ne bişey ortada işte.

tuhaf kaçıyo onlara göre yaaaa ne bilim eşime dicem ama mesaj atcam
çok güzel bi fikir bence canım yaa inşallah okey der kocan

amannn yaaaa o kdr çalışmakta ne imiş kiiii gece gece mi satın alıyolar sankim
ammada düğün müğün oluyo eşinin işyerinde hee...
kızmıyor musun eşine bu kdr yogunluk ne ben senle evde oturmak için yalnız kalmak için mi evlendim diye

kızıyorum söleniyorum oda farkında kızsan ne olacak ki ama. bişey yapabilse yapacak ama yok işte. bide onu düşünüyorum gece yarısına kadar çalışıyo geliyo sabah 7 de kalk geri işe canı çıkıyo. resmen amelelik yani. onada kıyamıyorum.ne yapayım hadi söle onu yapayım diyo ne deyim ki bigün kafam attı çık işten dedim zaten sanki çok kolaymış gibi.
bişey bekliyoruz bu ara inşallah olurda biraz rahatlarız. ama inanın artık tahammül sınırlarımı aştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…