"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sende haklısın canım yaaaa senide gezdirsin arada ama
inşşallahhh olur beklediğiniz şey evli çiftler için zor böle şeyler yaaa

sende haklısın canım yaaaa senide gezdirsin arada ama
inşşallahhh olur beklediğiniz şey evli çiftler için zor böle şeyler yaaa

ya gezdiriyo tabi ki pazar günü beraber full dışardaydık gece 12 de geldik eve ama insan eşini akşam evde görmek istiyo işte. onunla yemek yemek onunla oturup sohbet etmek istiyo. ama nerdeeeeee gerçi evde bile olsa baş başa kalmak mümkünmü ev adam dolu.hele bu ara kv beni deli ediyo ya laf konuşuyoruz aramızda gelip ne olmuş ne oldu diyo sanane yaaaaa biz konuşuyoruz

iii bari canım pazar beraberseniz
aynen erken gelse sanki başbaşa kalma sansımız varmış gibi düşündük birden ikimizde
adamları bölüşüyoruz resmen kv ile yaaaa
eşiniz ne diyor kv öle karışınca

ya duruma göre değişiyo eşimin sölemleri önce bi susuyoruz ikimizde sonra eşim ya bişey konuşuyoruz işte diyo veya ne bileyim işle alakalı bişeyse hemen bi cümle sölüyo falan da benim boğasım geliyo o an.
bune yaaa nasıl evliyiz evimiz yok kocamız yok nu nasıl iş. inanırmısın misafir çağıracağım arkadaşları çağırmam gerek biz onlara gitmiştik çünkü ama çağıramıyorum valla tak etti canıma yaaaa.

eşinin orda annesine yüz vermemesi gerekiyo işte özel konuşuyoruz deyip kestirip atması lasım özelde olmasa araya maydonoz oldugunu anlaması için benimki bazen yapıyo Bende çok sinir oluyrm çok seyrekte yapsa benimki
aynen nasıl evliyiz niye evlendik bende anlamıyorum bazen Inanırım canım inanırım çünkü aynı sıkıntı bendede var benimde kimseyi çağırasım davet edesim gelmiyo evde 2 kadın varken kiii bu yüzden kendisi gelmeyende çok kişi var benim tarafımdan özellikle onun tarafı için sıkıntı yok nasıl olsa anneannelerinin halalarının teyzelerinin evi orası gelinin değil ya

valla öle benim ailem daha çıkıpta birgün gelemedi ben anneme yatakodamın resimlerini gösterdim öle biliyo. eve bi kere misafir aldık onuda insanlar size geleceğiz die aradı ne diyelim. belki hatırlıyosun evde herkes vardı görümce kocası eşimin babannesi dahil. nasıl yerine dibine girmiştim. ben bittim artık diyeceğim eşime yeter ben dayanamıyorum sabrım bitti die. uygun zamanı bekliyorum sadece bugün yok evde yarın olursa yarın derim artık ne zaman bulursam

uzak mesafe aslında gelsinler annenler senede 1 kez bişey olmaz ondan
hatırlayamadım olayı ama kötü olmuş yaaa ev curcuna gibi misafir de var çorba gibi olmuş
Bende çağıramıyorum sırf o yüzden
Yaaa çözüm olsa de ama kaç defa dedin daha önceden boşuna kavga edip durmayın durup duruken
konuşacaksanda pazar gününü bekle bekle bence evin ortaından uzaklaşın konuşmak için ben 2 hafta önce eşimi bi tepeye çek arabayı manzaralı dedim gezicez sandı sonra açtım konuyu işte sizde dışarda konuşun

valla efsun kavga edecek bişey yok edersede kendi bilir. ben sabrım bitti yeter benden buraya kadar çok bekledim bişeyler yaparsın die ama yapmadın tekrar son kez konuşmak istedim diyeceğim ve gerçekten bu konu ile ilgili son konuşma olacak.

yok tabiii ama koca milleti işte edecek bişey bulurlar
Sen çok haklısın bu konuda cannım ama ne bilim
son kez konuşmak istedim derken ayrı ev olmazsa daha hiç açmayacak mısın konuyu

yok tabiii ama koca milleti işte edecek bişey bulurlar
Sen çok haklısın bu konuda cannım ama ne bilim
son kez konuşmak istedim derken ayrı ev olmazsa daha hiç açmayacak mısın konuyu

evet açmayacağım konuyu açmadan huzursuzluk çıkaracağım sadece o çocuk isteyecek ben hayır diyeceğim. görsün o zaman rahatı kaçsında bi beyimizin

merhaba kızlar ahkeşke hoşgeldin . Ziyaretçilerden biri bendim efsun

sendin heee hoşgeldin nazcım nasılsın canım

evet açmayacağım konuyu açmadan huzursuzluk çıkaracağım sadece o çocuk isteyecek ben hayır diyeceğim. görsün o zaman rahatı kaçsında bi beyimizin

hmmmmm buda etkili bi çözüm olabilir canım güzel düşünce Rabbim gönlüne göre versin inşşallahhh yaaaa kendimi bırakıp sana üzülüyorum valkla ben bide onlara hizmet etmek zorunda kalıyosun o düşüncesiz kalabalığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…