"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın kızlar...
herkese günaydın.... rabbim hepimize güzel bi gün nasip ede inşallah...
günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız

hepinize günaydın güzel hatunlarrrrr....

akşam hiç bişey yapamadık yine canımmm beyaz mobilya ile zevkle döşediğim normalde misafir odamız olan ama bizimkilerin oturma odası yaptığı odamızda maaile ustura kemali izledi bende çamaşır katladım...

ahkeşkem sen naptın canım konuştun mu eşinle

BANUCUM SEN NE YAPTIN ÇOCUKLARI BIRAKIP DIŞARI ÇIKABİLDİNİZ Mİ CANIM

Son düzenleme:

yok bitanem konuşmadım dün düğün vardı ya yoktu. ama laf sokup duruyorum çok durgunum farkında bişeyler olduğunun ne oldu diye de soramıyo korkudan...
bizim kaderimiz mi böle ne efsunum bilmiyorum ki. valla ben evlilikten yana çok büyük hayal kırıklığı içindeyim. böle olmamalıydı hele ki deliler gibi aşık olduğum adamsa benim eşim. aman yaa ne bileyim. eşime dün dedim ben kendimi senin eşin gibi hissetmiyorum. bu çok ciddi bi sorun artık ilgilenmeyi düşünüyomusun die öle bakıyo ancak. şebeklik yapıyo sırnaşıyo benim cinler daha da tavan yapıyo

dün ben tam annemlere giderken eşim aradı nerdesin seni bekliyorum diye bende kızı annemlere bırakcam dedim sonra fikrimizi değiştirdik nasyayı da aldık yanımıza önce parka götürdük sonrada simit centere gittik yemek yedik gezdik güzel bir akşam geçirdik kafa dağıttık biraz ikimizede iyi geldi anlayacağınız akşam annemlere gittik nasya kardeşine annem beni parka götürdü dediğinde oğlan canımıza okudu tabi küstü bana ağlamaya başladı hırçınlatı kardeşlerimle beraber tekrar dışarı çıktık oğlanıda parka götürdük nasıl yorulduysam bacaklarım acıyo bugün üstüne basamıyorum

hmmm unuttum sünneti ben sorsa sıkıntı çıkacak biliyo artık
evet kaderimiz canım... çok haklısın canım bendede var o hayal kırıklığı düzelecek herşey umuduyla devam ediyorum...
bende 7 yıllık bi aşkın sonunda bunları haketmediğimi düşünüyorum... aşkımı yaşayamadığımı düşünüyorum...
ama bi umudum var küçükte olsa herşey düzelecek bi gün diye...
sorma ciddi bişey konuşurken cıvıyınca deli oluyrm bende

olsun buda güzel olmuş canım yaaa sizin için değişiklik olsun da nasıl olursa olsun
sen suçlusun ama annesi nasyayı götür oğlanı götürme
kızının adı nasya mı canım gerçekten merak ettim isimleri ne

ay benimkide öyle tartışsak yada ne bileyim ciddi bir konu konuşmaya kalksam hemen şımarır cıvır şebeklikler yapar böylelikle konuşmak istemediği konuları kapatır

evet canım kızımın adı nasya oğlumunda necati yasin necati rahmetli babamın adıydı onun ismini verdik

Günaydınlar herkese . Efsuncuğum ben iyiyim hamdolsun . Dün yazamadım internette sorun vardı . Sen nasılsın canım

evet genelde öleee yapıp kapatırlar konuyu paşalar
Hmmmmm nasya heee ne anlamı var peki canım nasya nın nerden buldunuz
oğlunun adıda güzelmiş canım babanın adını da koyman çok güzel

günaydınlar herkese . Efsuncuğum ben iyiyim hamdolsun . Dün yazamadım internette sorun vardı . Sen nasılsın canım

bende iyim canım çalışıyorum

nasya allahın mucizesi demek canım eşim koydu ismini

yasinide eşim koydu bende babamın adını koymak istemiştim ikisini bir koymaya karar verdik tabi bu eşimin ailesi tarafından çok tepkili bir şekilde karşılandı halende öyle sürekli laf söylyip dururlar anlayacağın hala hazmedemediler kendi kendilerini yiyip bitiriyorlar

hoşgeldin aramıza canım seni tanıyabilirmiyiz biraz

hoşbulduk canım afyonluyum,evliyim,kamuda çalışıyorum,7 aylık bi kızım var 87 doğumluyum sormak istediğiniz başka bişey varsa cevaplayabilirim canım aranıza aldığınız için teşekkür ederim canım sağolun

allah bağışlasın yavrunu canım,biz burda bi kaç arkadaşımızla çok güzel dostluklar kurduk arkadaş olduk senide aramızda görmekten mutluluk duyarız,bende kendimden bahsedeyim sana 87 doğumluyum kamuda çalışıyorum bir kızım birde oğlum var tokatta yaşıyorum.

amin canım hepimizin yavrusunu bağışlasın rabbim bende zamanla o dostluğunuzun içinde yer almak isterim canım maşallah canım aynı yaştayız ama bir kızın birde oğlun var ne güzel allah bağışlasın canım

amin canım,evet iki yavrum var oğlum plansız bir şekilde geldi ama iyikide gelmiş onlar benim canlarım,

doğum iznin bittimi şuan çalışıyomusun canım kızına kim bakıyor

amin canım,evet iki yavrum var oğlum plansız bir şekilde geldi ama iyikide gelmiş onlar benim canlarım,

doğum iznin bittimi şuan çalışıyomusun canım kızına kim bakıyor

allah acılarını göstermesin canım ben martın 12 sinde doğum yaptım canım haziran 25 de iş başı yaptım canım kızıma annem bakıyor normalde çalışma saatimiz sabah 8 akşam 6 ama ben 2 saat süt izni kullanıyorum canım kızıma kendi annem bakıyo canım senin çoçuklara kim bakıyor canım

ahhh anneler ne kadar fedakarlar demiii kızımı annem büyüttü 5 yaşına girdi anaokuluna gidiyor oğlumada annem bakıyor şuan kayınvaldeyle uzağız istanbulda oturuyorlar zatende anlaşamıyoruz geçen sene 10 ay falan geldi çocuklara bakmak için ama o 10 ayı gelde bana sor burnumdan getirdi neyseki bayadır rahatım büyüklerimiz ev ev üstüne olmaz demişler ne kadar da doğru bir sözmüş allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin.

Son düzenleme:

hemde nasıl fedekarlar canım allah bin değil binkere razı olsun kendisinden zor zamanımda hep yanımda bitti annem kayınvalidemde hemen annemin kapı komşusu ama ben bırakmak istemedim çocuğumu ona çünkü eltimin ve görümcemin çocukları var onların eline falan veriyor çocuğu biraz rahatına düşkündür kendisi o yüzden annemler çok istekliydi bakmak için annem bakıyo allah razı olsun herşeyiyle ilgileniyor annem

senin için iyi olmuş canım annenin bakması kayınvaldene bıraksaydın çocuklar ellerine aldılarmı bişey olurmu diye gözün hep arkada olurdu,
benimde annem hep yanımdaydı allah razı olsun doğumlarımda bile kayınvaldem yoktu yanımda annem ve kardeşlerimdi yanımdakiler onların hakkını ödeyemem

evet canım çok iyi oldu hemde ben o kadar çok çektimki kayınvalideden.görümceden böhhh deseler ağlarım nerdeyse canım o yüzden allah muhtaç etmesin hiçbir zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…