- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.121
evet kızlar günaydın hepinize.anlaşmalı bosanma için en kısa zamanda dilekçce veriyoruz.vay be bitiyo.ben bu adama kacmıstım 4 sene hasretiyle yanmıstım etrafımdaki herkesi herseyi hiç e saymıstım.ama bakın bitiyor.herkes derdi hersey biter unutulur bi sizin askınız bitmez diye.demekki gözünde büyütmeyeceksin hiçbişeyi.
evet kızlar günaydın hepinize.anlaşmalı bosanma için en kısa zamanda dilekçce veriyoruz.vay be bitiyo.ben bu adama kacmıstım 4 sene hasretiyle yanmıstım etrafımdaki herkesi herseyi hiç e saymıstım.ama bakın bitiyor.herkes derdi hersey biter unutulur bi sizin askınız bitmez diye.demekki gözünde büyütmeyeceksin hiçbişeyi.
üzüldüm canım . ALLAH hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin İNŞALLAH
yorum yapacak bişey bulamıyorum canım ama çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşşallah canım
amin demekten başka bişey diyemiyorum.ölsemde kurtulsam şu gereksiz hayattan inanın rahatlıycam.nefes alamıyorum artık ya lanet olsun böyle dünyaya.
nihalciğim çok üzüldüm canım diyebilecek bişey bulamıyorum rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım
böyle konuşma canım imtihan dünyasındayız bunu unutma hiçbir zaman belki rabbim bu şekilde sınıyordur seni canım bu dünyadan kurtulmak çözüm değil ki canım
nihalcim çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım vardır herşeyde bir hayır
hepiniz çok sağolun kızlar allah razı olsun.inanın cok zor.eminim atlatıcam suan cok taze diye bu kadar canım acıyo sanırım.
kızlar yaaaa benim yuvam olacak mı?
ben gördüğüm rüyama göre konuşacak olursam OLACAKKKKKKKKKKKKKK
banum ne görmüştün ya ben unuttum onu
olur efsuncuğum neden olmasın . ben 2 sene sabrettim canım ALLAH çok içten isteyince ve hayırlıysa kullarını geri çevirmiyor canım . bende senin gibiydim hiç yuvam olmayacak gibi hisediyordum ve üzülüyordum ama ALLAH NASİP ETTİ ve 2,5 aydır kendi yuvamdayım . ALLAH sanada nasip edecektir canım içini ferah tut
efsun gel bi karar alalım ayrı ev konusunu bir daha konuşmak yok yani aramızda sanki böle bi sorunumuz yok gibi davranacağız arada bi çok dolarsak konuşuruz. böle konuşunca daha da psikolojimiz bozuluyo sessizce planlarımızı uygulamaya devam edeceğiz ama eşlerimizede öle sölenmeden canım cicimle vererek halledeceğiz. varmısın yeni sayfa açmaya
Hatırladığım kadar anlatayım efsunum eşlerimizde vardı yanımızda ben eşimle size gelmişim bir masada oturduk yemek yedik yemekten sonra sizin evinizin dışında bahçe vardı oraya geçtik dördümüz beraber oturuyoruz sohbet ediyoruz sizin ayrı ev ile ilgili sonra bir ses yankılandı yukarı bakın diye biz başımızı kaldırdık yukar baktığımızda yıldızlarla O ALLAH yazıyordu ve ben bu rüyayı ramazan ayında gördüm uyandığımda sahur vaktiydi çok etkisinde kalmıştım
olcak tabi canım neden olmasın yaaaa rabbim büyük hayırlısını dileyelim rabbimden
nihalce bnde durumunuza üzüldüm ama bölesi belkide daha hayırlı olacak sizin için.bnmde eşimden önce bi birlikteliğim olmuştu.çok sevdik.dediğin gibi herkes biliyodu aşkımızı.ama bnm için dünya bi yana o bi yanaydı.çok sevdiğim ailemi bile dinlemedim.kesin kararlıydım ama seneler sonra onun hakkında öyle bi ahlaksızlık duydumki. ve kahroldum anında ayrıldım vede bir ay geçmedi görücü usulyle eşimle evlendim.şimdi diyiyorumda o zaman kahrolmuştum perişan olmuştum ama iyiki eşimle evlenmişim diyorum.acabalarla yada yaptımı yapmadımı demekle bi ömür geçmezmiş...senin çocuklarında var tabi bnden farklı durumn ama inan senin için daha iyi olmasını dua ediyorum...
efsuncum senin içinde dua ediyorum istedğin gibi bi eve sahip olursun İNŞALLAH.nasıl olursa olsun ama senin olsun ALLAH gönlüne göre versin.
kızlar bu arada bugün 18 de ikili testin sonucunu öğrenicem sizde bana dua edin kötü bişey çıkmasın...
efsuuuuuun orda mısın eee açmıyomuyuz yeni sayfa....
bu arada kılzar ALLAHIM şu mübarek cuma gününde hepimizin gönlüne göre versin. RABBİM GÖNLÜMÜZDE OLANLARI HAKKIMIZDA HAYIRLI HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANLARIDA GÖNLÜMÜZE RAZI ETSİN İNŞAAL. HEPİNİİZN CUMASI MÜBAREK OLSUN CANLARIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?