"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ALLAHIN izniyle olacak efsuncuğum . sende yuvana çekirdek ailene kavuşacaksın ben buna inanıyorum canım . ve sizin için hep dua ediyorum

İNŞALLAH sonuçlar güzel çıkacak canım dualarımız seninle ALLAH bu mübarek günde gönlüne göre versin canım

ALLAHIN izniyle olacak efsuncuğum . sende yuvana çekirdek ailene kavuşacaksın ben buna inanıyorum canım . ve sizin için hep dua ediyorum

çok sağol canım inşşaşallahh

ya ne topiği gıcık şey ben yemeğe gidiyorum gelince görüşeceğiz senleeeeeeee

anlaşamadık senle ahkeşkem hadi gel görüşek

afiyet olsun kızlar . ben yemeğimi yedim geldim

bende yedim ve geldimmmm

şimdi efsuncum ben diyorum ki yeni kararlar alaım. bak mesala diyosun ya hani benim de yuvam olacak mı die öle demek falan yok yani örnek verdim bunu. hayatımızda biraz düzenlemeler yapalım diyorum.
bu arada kızlar herkese afiyet olsun. yedik yine aldık kiloları

hmm yeni kararlar.... tamam yok... başka ne düzenlemeleri mesela...
ben sinirime hakim olmaya çalışıyorum uzun zmndır

selam kızlarrrrr

slm canım

bitaneeeeeemmmmm hşgeldin çok özlemişim yaaaaa hoşgeldiiiiinnnn. neler yaptın nasılsın

ahkeşkemm...
iyiyim canım hamdolsun,güzel bi tatil yaptık ettik bitti,evimdeyim şimdi..istanbuldaydık en son,oraya aşık olmama rağmen,eskişehiri özlediğimi farkettim daha doğrusu evimi,kendi hayatımı,düzenimi..........bi ara yine bunalımlardaydım,neden burdayız kimsem yok vs diye bildiğin şeyler...ama artık karar verdim,kendi hayatıma bakıcam mutluyum sonuçta Allah başka dert vermesin,boşa üzmicem kendimi...
çok güzeldi herşey,dün regl olana kadar......ağrım var yatıyorum bi yandan da size bakim dedim,kocam namaza gitmişken....

sen nasılsın güzelcim? okudum.......zor günler yine.....ama canım senin bu azmin bu inancın hırsın karşılıksız kalmıcak diye düşünüyorum.Allahım bir kapı açacak en kısa zamanda kurtulcan inşallah.sadece sakin ol,eşinle iyi olmaya çalış ve güzel şeyler olsun artık

efsunum şimdi öncelikle sakin olmayı öğreniyoruz sakin ve güler yüzlü herşeyi böle hallediyoruz. ben biraz zorlanacağım çünkü haim olamıyorum sinirime ama olmaya çalışacağım. daha sonra dır dır etmek yok beylerede sürekli bu konuyu açmak yok. öncelikle her konuda onları dünyanın en mutlu adamları yapacağız onlar yapmasada biz yapacağız. her zaman baştan çıkarıcı olacağız bize yaklaşmak isteyecek ama ev kalabalık olduğu için yaklaşamayacak yani bu durumdan artık onlar rahatsız olmaya başlayacak. onlar bu sefer yeter artık diyecek.
burada da konuşup bu konuyu açmak yok sanki bizim böle bi sorunumuz yok gibi davranacağız. çok sıkılırsak çok dolarsak tabiki yine birbirimize anlatıp paylaşacağız ama eşlerimize ağlamak sızlanmak yok.
ve şunu sakın unutma bunu bize nasip edecek rabbim eşleerimiz kv falan hikaye o yüzden bol bol dua edip Allahımdan isteyeceğiz. rabbim nasip edecek bize. sadece biraz daha sabır...

tamam mı anlaştık mı?
kızlar bize başka fikri olan var mıııı?

hoşgeldin eylül nasıl geçti tatilin

hoşbuldum nazcım,güzel geçti yaa,iyi geldi bana da..nasılsın sen??

hoşgeldin canım bizde seni özledik
sen nasılsın bakalım döndün mü balayından [/QUOTE]

balayı hoşbuldum efsuncum.dün gece döndük,yollar yordu beni iyice yaa..bi de evin halini görseniz!!!perişan...ama banane :) ben de perişanım,anca pazartesi temizlik yapcam,koca evdeyken yapmıcam bişey...

oooohhhhh ii olmuş tatil bitanem. tabi ya kimse ve hiçbişey bizden hayatımızdan değerli olamaz ya. sıcak tut kendini canım ah ah benimde çok ağrım olur bi ay eşim doğum yapar gibi beni hastaneye zor götürdü :)

ya canımsın yaa sen konuşunca huzur buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…