- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.141
benimde 1.5 yıl oldu nazcım amin canım inşşallahhh ya 2. naz olmak istiyorum bende
ben eşim konuyu kapattığından beri 2 aydır konuşmuyodum ama dünden beri çok umutluyum bide eşim az olumlu baktı ya ondan diyorum tartışarak bişey hallolmuyo zaten tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşa dememişlervarım ben şu ev işiyle yeni sayfa açtım zaten belli mi olur 1 yıldır satılmayan ev pat diye satılmış
heee anlatınca hatırladım inşallahh banum innşşallahhh
valla kalbim temizdirde olur inşşallahh
dualarım seninle canımmmm
yeni topik mi demek istedin sen
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nihalce bnde durumunuza üzüldüm ama bölesi belkide daha hayırlı olacak sizin için.bnmde eşimden önce bi birlikteliğim olmuştu.çok sevdik.dediğin gibi herkes biliyodu aşkımızı.ama bnm için dünya bi yana o bi yanaydı.çok sevdiğim ailemi bile dinlemedim.kesin kararlıydım ama seneler sonra onun hakkında öyle bi ahlaksızlık duydumki. ve kahroldum anında ayrıldım vede bir ay geçmedi görücü usulyle eşimle evlendim.şimdi diyiyorumda o zaman kahrolmuştum perişan olmuştum ama iyiki eşimle evlenmişim diyorum.acabalarla yada yaptımı yapmadımı demekle bi ömür geçmezmiş...senin çocuklarında var tabi bnden farklı durumn ama inan senin için daha iyi olmasını dua ediyorum...
efsuncum senin içinde dua ediyorum istedğin gibi bi eve sahip olursun İNŞALLAH.nasıl olursa olsun ama senin olsun ALLAH gönlüne göre versin.
kızlar bu arada bugün 18 de ikili testin sonucunu öğrenicem sizde bana dua edin kötü bişey çıkmasın...
ALLAHIN izniyle olacak efsuncuğum . sende yuvana çekirdek ailene kavuşacaksın ben buna inanıyorum canım . ve sizin için hep dua ediyorum
ya ne topiği gıcık şey ben yemeğe gidiyorum gelince görüşeceğiz senleeeeeeee
afiyet olsun kızlar . ben yemeğimi yedim geldim
herkese afiyet olsun canlar
şimdi efsuncum ben diyorum ki yeni kararlar alaım. bak mesala diyosun ya hani benim de yuvam olacak mı die öle demek falan yok yani örnek verdim bunu. hayatımızda biraz düzenlemeler yapalım diyorum.
bu arada kızlar herkese afiyet olsun. yedik yine aldık kiloları
selam kızlarrrrr
kızlar ben geldim..neden kimse yok???
yazdıklarınızı okudum,hepinizi özlemişim...
başım çatlamak üzere kızlarrrr ölüyorum ağrıdan yaaaa
bitaneeeeeemmmmm hşgeldin çok özlemişim yaaaaa hoşgeldiiiiinnnn. neler yaptın nasılsın
hoşgeldin eylül nasıl geçti tatilin
ahkeşkemm...
iyiyim canım hamdolsun,güzel bi tatil yaptık ettik bitti,evimdeyim şimdi..istanbuldaydık en son,oraya aşık olmama rağmen,eskişehiri özlediğimi farkettimdaha doğrusu evimi,kendi hayatımı,düzenimi..........bi ara yine bunalımlardaydım,neden burdayız kimsem yok vs diye bildiğin şeyler...ama artık karar verdim,kendi hayatıma bakıcam mutluyum sonuçta Allah başka dert vermesin,boşa üzmicem kendimi...
çok güzeldi herşey,dün regl olana kadar......ağrım var yatıyorum bi yandan da size bakim dedim,kocam namaza gitmişken....
sen nasılsın güzelcim? okudum.......zor günler yine.....ama canım senin bu azmin bu inancın hırsın karşılıksız kalmıcak diye düşünüyorum.Allahım bir kapı açacak en kısa zamanda kurtulcan inşallah.sadece sakin ol,eşinle iyi olmaya çalış ve güzel şeyler olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?