- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.161
oooohhhhh ii olmuş tatil bitanem. tabi ya kimse ve hiçbişey bizden hayatımızdan değerli olamaz ya. sıcak tut kendini canım ah ah benimde çok ağrım olur bi ay eşim doğum yapar gibi beni hastaneye zor götürdü :)
ya canımsın yaa sen konuşunca huzur buluyorum
efsunum şimdi öncelikle sakin olmayı öğreniyoruz sakin ve güler yüzlü herşeyi böle hallediyoruz. ben biraz zorlanacağım çünkü haim olamıyorum sinirime ama olmaya çalışacağım. daha sonra dır dır etmek yok beylerede sürekli bu konuyu açmak yok. öncelikle her konuda onları dünyanın en mutlu adamları yapacağız onlar yapmasada biz yapacağız. her zaman baştan çıkarıcı olacağız bize yaklaşmak isteyecek ama ev kalabalık olduğu için yaklaşamayacak yani bu durumdan artık onlar rahatsız olmaya başlayacak. onlar bu sefer yeter artık diyecek.
burada da konuşup bu konuyu açmak yok sanki bizim böle bi sorunumuz yok gibi davranacağız. çok sıkılırsak çok dolarsak tabiki yine birbirimize anlatıp paylaşacağız ama eşlerimize ağlamak sızlanmak yok.
ve şunu sakın unutma bunu bize nasip edecek rabbim eşleerimiz kv falan hikaye o yüzden bol bol dua edip Allahımdan isteyeceğiz. rabbim nasip edecek bize. sadece biraz daha sabır...
tamam mı anlaştık mı?
kızlar bize başka fikri olan var mıııı?
hoşbuldum nazcım,güzel geçti yaa,iyi geldi bana da..nasılsın sen??
hoşgeldin canım bizde seni özledik
sen nasılsın bakalım döndün mü balayından
eylüşüm evlilik yıl dönümü nasıl geçtiiii
ayaz hoşgeldin canım
hoşbuldum nazcım,güzel geçti yaa,iyi geldi bana da..nasılsın sen??
hoşgeldin canım bizde seni özledik
sen nasılsın bakalım döndün mü balayından
balayıHoşbuldum efsuncum.dün gece döndük,yollar yordu beni iyice yaa..bi de evin halini görseniz!!!perişan...ama banane :) ben de perişanım,anca pazartesi temizlik yapcam,koca evdeyken yapmıcam bişey...
bende iyiyim canım istanbula gelmişsin . Bende istanbuldayım . 7 yaşındayken geldim istanbula istanbulu seviyorum ama en büyük hayalim bir gün karadeniz tarafına yerleşmek özellikle orduya aşığım ben resmen orduya
nihalce bnde durumunuza üzüldüm ama bölesi belkide daha hayırlı olacak sizin için.bnmde eşimden önce bi birlikteliğim olmuştu.çok sevdik.dediğin gibi herkes biliyodu aşkımızı.ama bnm için dünya bi yana o bi yanaydı.çok sevdiğim ailemi bile dinlemedim.kesin kararlıydım ama seneler sonra onun hakkında öyle bi ahlaksızlık duydumki. ve kahroldum anında ayrıldım vede bir ay geçmedi görücü usulyle eşimle evlendim.şimdi diyiyorumda o zaman kahrolmuştum perişan olmuştum ama iyiki eşimle evlenmişim diyorum.acabalarla yada yaptımı yapmadımı demekle bi ömür geçmezmiş...senin çocuklarında var tabi bnden farklı durumn ama inan senin için daha iyi olmasını dua ediyorum...
efsuncum senin içinde dua ediyorum istedğin gibi bi eve sahip olursun İNŞALLAH.nasıl olursa olsun ama senin olsun ALLAH gönlüne göre versin.
kızlar bu arada bugün 18 de ikili testin sonucunu öğrenicem sizde bana dua edin kötü bişey çıkmasın...
kızlar yaaaa benim yuvam olacak mı?
canlarım bu haftayıda bitirdik şükür yeni hafta hepimize yeni güzelliklerle gelir inşallah hepinizi öpüyorum allaha emanet olun ii tatiller tatlış kızlar....
canlarım bu haftayıda bitirdik şükür yeni hafta hepimize yeni güzelliklerle gelir inşallah hepinizi öpüyorum allaha emanet olun ii tatiller tatlış kızlar....
efsuncum temizlik yapıyorum arada giriyorum şimdi gördüm iyiym sen nasılsın.bebişte iyi.sabah dr la görüştük 2li testin sonucu iyi çıkmış herşey yolunda dedi.senin moraller nasıl cnm..
herkese günaydınlar hayırlı sabahlar iyi haftalar diliyorum umarım herkes iyidir umarım
sabah sabah çok uykum var pazartesi sendromu deniliyo galiba buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?