"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

canım,benim de öyle yaa.her ay doğuruyorum resmen................bi de gerçek doğursaydım neyse.....

keşke hep güzel şeylerden konuşsak ama bi şekilde birbirimize huzur vermemiz de güzel,canım yaa

ben şimdi çıkıyorum,kulağımda bi problem var,sabah doktora görünmüştüm bi sürü testten geçtim,sonuç göstermeye gitcez şimdi de..
sonra yine görüşürüz ahkeşkem,kendine ve burda efsuna dikkat et iyi olun,bu kararlılığın,açtığın bu sayfa sana ve efsuna ve doğal olarak kocalarınıza iyi gelsin inşallah..
yine girebilirsem gircem,olmazsa pztsiden itibaren görüşürüz artık :)
öpüyorum şimdilik..

ben eskiye göre düzeldim zaten eşimle konustuktan sonra sallamıyorum hiç bişeyi ufak tefek şeyler oluyo ama sağolsun koçişim sinirimi alıyo odamızda eşimdede daha fazla düzelmeler var eskiye göre oda elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyo dada da fazlasını konuşmak iiii geldi bize... eşim yeter artık diyor ama kendi içinden bana diyemiyor henüz yüz bulmim diye
bende inanıyorum sanada banada yuvalarımız nasip olacak yakın zmnda inşşallahh...
anlaştık şekerim benim

hoşbuldum nazcım,güzel geçti yaa,iyi geldi bana da..nasılsın sen??

hoşgeldin canım bizde seni özledik
sen nasılsın bakalım döndün mü balayından

balayı hoşbuldum efsuncum.dün gece döndük,yollar yordu beni iyice yaa..bi de evin halini görseniz!!!perişan...ama banane :) ben de perişanım,anca pazartesi temizlik yapcam,koca evdeyken yapmıcam bişey...[/QUOTE]

aynen eşin evde nasılsa boşver haftaya yaparsın sıkıntı yok salla

eylüşüm evlilik yıl dönümü nasıl geçtiiii

ahkeşkem,yıldönümü ve doğum günüm ardardaydı,bikaç gün ara ile...
kocam sağolsun bi sürü bişeyler yaptı mutlu etti yani..yıldönümünde de geçen sene balayında gittiğimiz yerlerdeydik,güzel bi yemek yedik,tatil modu zaten güzeldi..doğum günümde bol sürprizliydi,evdeydik onda da...şimdi acele ediyorum daha sonra da yazarım...öyle işteee

hoşbuldum nazcım,güzel geçti yaa,iyi geldi bana da..nasılsın sen??

hoşgeldin canım bizde seni özledik
sen nasılsın bakalım döndün mü balayından

balayı hoşbuldum efsuncum.dün gece döndük,yollar yordu beni iyice yaa..bi de evin halini görseniz!!!perişan...ama banane :) ben de perişanım,anca pazartesi temizlik yapcam,koca evdeyken yapmıcam bişey...[/QUOTE]

BENDE İYİYİM CANIM İSTANBULA GELMİŞSİN . BENDE İSTANBULDAYIM . 7 YAŞINDAYKEN GELDİM İSTANBULA İSTANBULU SEVİYORUM AMA EN BÜYÜK HAYALİM BİR GÜN KARADENİZ TARAFINA YERLEŞMEK ÖZELLİKLE ORDUYA AŞIĞIM BEN RESMEN ORDUYA

balayı Hoşbuldum efsuncum.dün gece döndük,yollar yordu beni iyice yaa..bi de evin halini görseniz!!!perişan...ama banane :) ben de perişanım,anca pazartesi temizlik yapcam,koca evdeyken yapmıcam bişey...

bende iyiyim canım istanbula gelmişsin . Bende istanbuldayım . 7 yaşındayken geldim istanbula istanbulu seviyorum ama en büyük hayalim bir gün karadeniz tarafına yerleşmek özellikle orduya aşığım ben resmen orduya [/quote]

samsun varken ordunun neyine aşık oldun kuzum yaaaaa

samsun varken ordunun neyine aşık oldun kuzum yaaaaa [/QUOTE]

samsunda çok güzel ama ne bilim 2 sene orduda kaldım . sonrasında giresun trabzon falan gezdim ama ordunun bende yeri farklı ramazan bayramında ordu perşembedeydim

bu arada çok teşekkür ederim sana canım.inşallah dediğin gibi bende de yoluna girer bişeyler suan olumlu hiçbişey düşünemiyorum allahım aklıma sahip çıksın çünkü ben etrafımdaki herseyi harcadım bu ugurda ailem ve tüm akrabalarm dahil yolda görsek selamlasmıyoruz.
Allah senle olsun canm.inşallah hayırlı sonuclar alırsın.

canlarım bu haftayıda bitirdik şükür yeni hafta hepimize yeni güzelliklerle gelir inşallah hepinizi öpüyorum allaha emanet olun ii tatiller tatlış kızlar....

canlarım bu haftayıda bitirdik şükür yeni hafta hepimize yeni güzelliklerle gelir inşallah hepinizi öpüyorum allaha emanet olun ii tatiller tatlış kızlar....

biz cumartesi günleride çalışıyoruz . Sen ne güzel 2 gün tatil yapıyorsun

KIZLAR DÜN GECE RÜYAMDA ANNEMİN KUZENİNİ GÖRDÜM YAŞI DAHA GENÇ AMA ADAM EMEKLİ OLMUŞ FİL ALMIŞ FİLİN ÜSTÜNDE GEZİYODU... FİL GÖRMEK NE DİYE BAKTIM '' Rüyada fil görmek hayra yorulur ve keyfinizin yerine geleceğini simgeler. '' DİYOR

efsuncum temizlik yapıyorum arada giriyorum şimdi gördüm iyiym sen nasılsın.bebişte iyi.sabah dr la görüştük 2li testin sonucu iyi çıkmış herşey yolunda dedi.senin moraller nasıl cnm..

efsuncum temizlik yapıyorum arada giriyorum şimdi gördüm iyiym sen nasılsın.bebişte iyi.sabah dr la görüştük 2li testin sonucu iyi çıkmış herşey yolunda dedi.senin moraller nasıl cnm..

testin iyi çıkmasına çok sevindim canım yaaa
valla benim aslında keyfim yok hiç...
bu evde 2 gün mutluysam 2 gün mutsuzum ben
herşey içime o kdr birikmiş mi yaram kapanmak bilmiyor
kapuk arada bir kopuyor ve yaram tekrar kanıyor...
sonra kabuk bağıyor tekrar... sonra yine kan... kabuk... kan... kabuk...
hayatım kısır döngü gibi oldu hep aynı şey...

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar iyi haftalar diliyorum umarım herkes iyidir umarım

sabah sabah çok uykum var pazartesi sendromu deniliyo galiba buna

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar iyi haftalar diliyorum umarım herkes iyidir umarım

sabah sabah çok uykum var pazartesi sendromu deniliyo galiba buna

günaydın canımmm...
valla aynen benimde öle gözlerim yanıyo resmen. p.tesi hiç ii olmuyo yaaaa... hele bide sabah sabah kv sinirini tepene çıkarırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…