"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın canımmm...
valla aynen benimde öle gözlerim yanıyo resmen. p.tesi hiç ii olmuyo yaaaa... hele bide sabah sabah kv sinirini tepene çıkarırsa

hoşgeldin canımcım hayırdır ne yaptı kaynana sabah sabah canım takma kafana bak yeni bir haftaya başladık canım moralini yüksek tutmaya çalış canım sıkma canını

ahkeşkem hayırdır naptılar sabah sabah sana

ya dün eşimle hep dışarıdaydık öğlen üç gibi çıktık evden gece 11,30 gibi geldik. kvde kardeşinin eşi bacağından ameliyat oldu oaraya gitti büyük görümceyle enişteyle. sabah sabah önümüze geçmiş akşam oraya gelmeniz lazımdı bende gelirler dedim ahkeşkede sende bi geçmiş olsuna gelmeliydiniz eşim diyo ki başka günde ona gideriz bişey olmaz. eve mi geliyosun ki diyo eşimde ii o zaman ne zaman gelebilirsem o zaman giderim dedi.
ya sabah sabah gözlerimiz zor açılıyo eşim üşütmüş biraz beli tutuldu hareket edemiyo geçmilş önümüze sabah sabah lafa bak. sanki hep onla program yapmak şart anlamıyorum valla yaa. deli oldum deli eşime hiiiiç bişey demedim beni işe bıraktı bu araada hiiç konuçmadım sonra msj çektim akşam erken gel gidelim die. o ne kadar sinir olduğumu anlamıştır..
ufff sabah sabah ne kaadar uzun oldu. valla kusura bakmayın kızlar

amannnnnnn kafana taktığına bak canım yaaaa eşin cevabı vermiş bak ne güzel sende salla gitsin bizimkilerinde bi akrabasının nışanı vardı kv ile gitmek istmedim eşimle gelirim ben dedim eşimin işi çıktı gidemedik kv surat yaptı anne ben gelecektim ama işi çıkmış gelemedik dedim sağolsun eşim o konularda ezdirmez hiç eşinede geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kocana varın yogun bi o iii yapmışsın eşine mesaj atmakla canım gidin 1 saat oturun gelin bari akşam ama sen üzülme olur mu

beraber olunca canım ister istemez birlikte plan yapılsın istiyorlar bak biz eşimle ayrı olamamıza rağmen yani evimiz ayrı olmasına rağmen bizim kendisine hesap vermemizi ister nereye gidiyoruz nereye geliyoruz söyleyelim ister onlara da teklifte bulunalım ister salla gitsin kuzum rabbim hayırlısıyla ayrı eve çıkmanızı nasip etsin canım eşine de çok çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

ya bitanem sorun değil zaten sallarım o böle derken yüzüne nakıp cvp bile vermedim hiiiç oralı olmadım da ama ya özür dilerim kızlar ama eşşek kadar olmuşun evkli barklı adamsın sanaane istediğim yere gider gelirim. işte buna sinir oluyorum
ya beli hiç ii değil ne yaparız bilmiyorum eşimde biraz nazlıdır saolsun gerisini siz düşünün artık

amin canım amin inşallah hayırlısı bakalım.

günaydın herkese ben de katılabilir miyim size
ben kolay kolay anlatamam sıkıntımı bir eşime anlatırım o da genel de haksız bulur beni ya da yanımda olmaz bir şeyler paylaşabileceğim kimsem yok kv ile çok yakın oturuyoruz. torunlarını görmkek istiyorlar oraya gidiyoruz ama benim yaptığım fedakarlık yerine kv nin yaptığı yemek kıymetli oluyo. bir teşekkür etsen afiyet olsun yiyin filan güler yüzle. ama o kadar çok ne demek tabi afiyet olsun olunca yapılan şey kocaman oluyo. insan teşekkür etmeye zahmet ettin demeye korkuyo. garip bi durum anlatamadım sanırım. bilmiyorum ben mi sıkıntılı biriyim. eşimle paylaşmak da hata ediyorum sanırım.

onlar oğullarının eşşek kdr olduklarını anlasalar zaten böle yapmazlar canım benimkide öle çocuk gibi davranır oğluna şunu ye bunu ye şuraya git buraya gel... bende ona sinir oluyorum ama aynı evin en büyük sıkıntısından biri bu malesef beraberiz diye herşeyi beraber yapacaz sanıyolar.... eşlerimizde bitiyor olay benimki artık annesine bu konuda fazla yüz vermiy bana soruyo efsun napalım diye... erkeklerin nazıda apayrı olur zaten benim eşimde bel fıtığı var kremle ovuyorum ben akşam eczaneden krem al ov eve gelince hem ortam olur sizede

çok şükür aynı evde oturmuyoruz aynı sokakta yanyanayız. bizimki de bana bir şeye kızmış sanki sürekli tersledi beni haftasonu. cuma günü arkadaşa gitmiştik ona mı darlandı bilemiyorum. bana öyle geliyo ki o da bizle gelmek isstiyo.

günaydın canım hoşgeldin

kızlar havada şöle hafif esinti sonra bide karanlık bi hava var yani tam uyumalık hava...

bende uyumak istiyorum ama kızım uyutmuyo ya dün 7 de kalktık cumartesi 08:30 da kalktık erkenci benim kız

istiyorlarki bir yere gidilecekse birlikte gidilsin gidilmeyecekse de kimse gitmesin onlar bunu istiyorlar canım ama kusura bakmasın gidecekleri yer oluyo gitmeyecekleri yer oluyo

hoşgedin aramıza canım kendinden bahseder misiniz biraz tanıyalım seni...
kv ile aranda sıkıntılar var mı peki

hoşgedin aramıza canım kendinden bahseder misiniz biraz tanıyalım seni...
kv ile aranda sıkıntılar var mı peki

hoşbuldumm
dünya tatlısı bir kuzum var. kv ile sıkıntımız başkalarını örnek göstermesi beni sinir ediyo. ya da eşimi çok övmesi.
bana öyle geliyo ki eşim anne karımı sen seç dese beni seçmezdi.

hoşgeldin aramıza yıldızada burada herşeyi rahatça anlatabilirsin merak etme rahat ol inan eğer alışırsan bi müddet sonra alışkanlık yapacağız sanada:)
ee anlatda tanıyalım bakalım senide

canım bütün kvler böle işte sadece oğulları ii onlara göre ve hep olur o kıyaslama sen eşinle iyi misin önemli olan o aslında. eşini yanına çelmeye bak.
ee çalışıyomusun nerde yaşıyosun. kuzucuğun kızmı erkek mi kaç aylık anlat uzun uzun tanışalım canım

Son düzenleme:
bir de yakın oturuyoruz ya ne zaman bu konu açılsa tek başına çocuk büyütmek kolay mı ben ne zorluklarla büyüttüm...
sanki çocuğumu onlara zorla gönderiyorum sevmek için alıyolar sayılıdır işim olduğu için oraya bıraktığım. tamam Allah razı olsun onun bizim bizim ona dokunuyor faydamız.
ben Allah razı olsun demeye çekiniyorum sürekli olur mu öyle şey filan sonra eşime ufak bir sıkıntı söylesem hemen annemin ne kadar iyiliği dokunuyo oluyo. ben bir şey yapmıyo muyum deyince de imalı bir şekilde annesini kastederek hanginiz diğerine daha çok yardımcı diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…