- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.201
hoşbuldumm
dünya tatlısı bir kuzum var. kv ile sıkıntımız başkalarını örnek göstermesi beni sinir ediyo. ya da eşimi çok övmesi.
bana öyle geliyo ki eşim anne karımı sen seç dese beni seçmezdi.
hoşgeldin aramıza yıldızada burada herşeyi rahatça anlatabilirsin merak etme rahat ol inan eğer alışırsan bi müddet sonra alışkanlık yapacağız sanada:)
ee anlatda tanıyalım bakalım senide
bir de yakın oturuyoruz ya ne zaman bu konu açılsa tek başına çocuk büyütmek kolay mı ben ne zorluklarla büyüttüm...
sanki çocuğumu onlara zorla gönderiyorum sevmek için alıyolar sayılıdır işim olduğu için oraya bıraktığım. tamam Allah razı olsun onun bizim bizim ona dokunuyor faydamız.
ben Allah razı olsun demeye çekiniyorum sürekli olur mu öyle şey filan sonra eşime ufak bir sıkıntı söylesem hemen annemin ne kadar iyiliği dokunuyo oluyo. ben bir şey yapmıyo muyum deyince de imalı bir şekilde annesini kastederek hanginiz diğerine daha çok yardımcı diyo.
bir de yakın oturuyoruz ya ne zaman bu konu açılsa tek başına çocuk büyütmek kolay mı ben ne zorluklarla büyüttüm...
sanki çocuğumu onlara zorla gönderiyorum sevmek için alıyolar sayılıdır işim olduğu için oraya bıraktığım. tamam Allah razı olsun onun bizim bizim ona dokunuyor faydamız.
ben Allah razı olsun demeye çekiniyorum sürekli olur mu öyle şey filan sonra eşime ufak bir sıkıntı söylesem hemen annemin ne kadar iyiliği dokunuyo oluyo. ben bir şey yapmıyo muyum deyince de imalı bir şekilde annesini kastederek hanginiz diğerine daha çok yardımcı diyo.
yıldızada senin biraz eşin anneci mi? sana daha az destek oluyo gibi
bizde kayınvalide ile yakın oturuyoruz hatta kaynanamla annem karşı karşı oturuyorlar anneme gelsem gitsem laf eder bana demez eşime der üstüme salar eşimi eşim kimi zaman beni kimi zaman annesini savunur anlamak zor bunları yaaa gerçekten zorrr
canım bütün kvler böle işte sadece oğulları ii onlara göre ve hep olur o kıyaslama sen eşinle iyi misin önemli olan o aslında. eşini yanına çelmeye bak.
ee çalışıyomusun nerde yaşıyosun. kuzucuğun kızmı erkek mi kaç aylık anlat uzun uzun tanışalım canım
tam ben dicektim eşin anacı diye ahkeşkem önce davranmış
kızlar bunları anlamak çok zor o yüzden bunları anlamak yerine kocaları kafalamak en mantıklısı kocişlere oyunlar yapa yapa kafaya almak şsrt kii daima sizin yanınızda arkanızda olsun kv hatta biri bişey dese hemen savunmalı. böle olunca kvde bişey diyemez artık baktı ki oğul eleden gidiyo susar
yok canım çalışmıyorum. 18 aylık bir kızım var. aslında bizim problemimiz daha doğrusu benim problemimin kv inanılmaz siyasi. ben bunu yapamıyorum. biraz dobraydım bir zamanlar. eşim sen ezilmezsin kendini ezdirmezsin der ve bir problem olduğunda ona anlatınca hallet der öyle olunca da hep kötü olan ben oluyorum. eşimle kötü oluyoruz bu kez. eşimle çok şükür sıkıntımız yok. ama bazı şeyler var ben çok üzülüyorum. ben ev hanımlığını anne olmayı eş olmayı hepsini bir arada yürütmeyi yeni yeni tam öğrendim. eşim sürekli müdahale ediyo ve kendimi çok yetersiz hissediyorum. dilinden hiç düşmeye bir çabuk kelimesi var ki sinirlerim tepeme çıkıyo bu kelimeyi duyunca. ya da sürekli talimat veriyo çocuğa şunu yedir buna dikkat et ağzına koymasın ilacını içir uykusunu düzene koy. sağolsun kızımda bunların hiçbirini yapmaz. uyumuyo yemiyo ne yapayım. ben başaramıyomuşum uyutmayı.
bu sabah tartıştık eşimle. işe gitmek için en erken kalktığı saat 8 ama 7.30 a kuruyo. ve beş dk bir saat çalıyo benim rahatsız olduğum yetmiyo çocuk uyanıyo. artık bu sabah patladım. 7.30 kurma dedim yavaş yavaş uykusu açılıyomuş onun için erkene kuruyomuş. bu kızıma ve bana haksızlık değil mi? kahvaltı istese ben kaldırırım onu. ama kahvaltı da yapmıyo ki. geçen hafta kahvaltı hazırladım kaldırdım bunun için mi kaldırdın dedi ben de hazırlamadım bugün.
yok canım çalışmıyorum. 18 aylık bir kızım var. aslında bizim problemimiz daha doğrusu benim problemimin kv inanılmaz siyasi. ben bunu yapamıyorum. biraz dobraydım bir zamanlar. eşim sen ezilmezsin kendini ezdirmezsin der ve bir problem olduğunda ona anlatınca hallet der öyle olunca da hep kötü olan ben oluyorum. eşimle kötü oluyoruz bu kez. eşimle çok şükür sıkıntımız yok. ama bazı şeyler var ben çok üzülüyorum. ben ev hanımlığını anne olmayı eş olmayı hepsini bir arada yürütmeyi yeni yeni tam öğrendim. eşim sürekli müdahale ediyo ve kendimi çok yetersiz hissediyorum. dilinden hiç düşmeye bir çabuk kelimesi var ki sinirlerim tepeme çıkıyo bu kelimeyi duyunca. ya da sürekli talimat veriyo çocuğa şunu yedir buna dikkat et ağzına koymasın ilacını içir uykusunu düzene koy. sağolsun kızımda bunların hiçbirini yapmaz. uyumuyo yemiyo ne yapayım. ben başaramıyomuşum uyutmayı.
eşim beni güçlü görüyo. annesini ezebileceğimi düşünüyo. ben siyasi değilim alttan halledemiyorum işi.
çok haklısın ahkeşkem eşim bana diyoki sende annem gibi yemekler yap öğren diyo bana evimizde yiyip içelim bizde diyo hakketin bir iki kere kayınvalidenin yaptığı gibi yapmaya çalıştım çok beğendi ve evde yemeye başladı resmen dediğin gibi en iyisi kafalamak canım en iyisi
canım benim benden sana tavsiye öncelikle siyasi olmayı öğreneceksin yoksa çok yıpranırsın. ve sakın ama sakın herşeyi üstlenme.
kv ile sorunun olduğunnda ona laf sokarak hallet ama sakince hiç sinirlenmeden rahat bi şekilde. eşinede söle ama şikayet eder gibi değil tam anını yakala ve sanki sıradan olay anlatıyo gibi anlat. senin annen diye yaklaşma olaylara.
ve sakın ben uyutamıyorum yapamıyorum falan deme çocuk bu tabiki de olabilir bunların hepsi. eşin böle demesine engel olmalısın hayatım bu benim işim de ben ne yaptığımı biliyorum de ona sakın yapamıyorum bakamıyorum falan gibi izlenim verme. baktın olmuyo mu al yaa çok biliyosan sen bak sen yap de.
eşimde bazen bana çok karışır çabuk şöle yap böle yap ütü şöle olsun diye al madem sen yap ben göreyim de ona göre yapayım bende derim neyse neyse der hemen.
erkek millet salak olur onları kandırmak çok kolay olur bunu sakın unutma bitanem.
alttan halletmek ikiyüzlülük olu zaten onuda biz yapamıyoruz
neden seni yetersiz görüyor bu kdr eşin canım daha önceden çalışıyomuydun
kv neysede eşinin sana o şekilde davranması kötü yaniii kadın olmuşsun sen dahası ne
alsın o uyutsun o zmn çocugu
aynen kafalamk önemli de annesi nasıl yapıyomuş yemegi peki
laf olsun işte aslında annelerinin ii yaptığından değil ki alışkanlıko yemeklere alışmışlarda ondan.
mutlu kız bidaha böle bişey olurasa tamam ben sana annen gibi yapayım ama sende bana babam gibi davran o zaman de
babam gibi davranmasa daha iyi canım annemle babam ayrı çünkü benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?