"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

Allah bağışlasın canım kuzunu... örnekler bitmez hiç alış bence övmeside kendi doğurdu ya o yüzdendir sende kuzunu öve o oğlunu övmeye başlayınca emin ol annelere kalsa hiçbirimizi almazlardı oğulcuklarına...

hoşgeldin aramıza yıldızada burada herşeyi rahatça anlatabilirsin merak etme rahat ol inan eğer alışırsan bi müddet sonra alışkanlık yapacağız sanada:)
ee anlatda tanıyalım bakalım senide

evet biz bağımlılık yapıyoruz demi ahkeşkem

bizde kayınvalide ile yakın oturuyoruz hatta kaynanamla annem karşı karşı oturuyorlar anneme gelsem gitsem laf eder bana demez eşime der üstüme salar eşimi eşim kimi zaman beni kimi zaman annesini savunur anlamak zor bunları yaaa gerçekten zorrr

yıldızada senin biraz eşin anneci mi? sana daha az destek oluyo gibi

tam ben dicektim eşin anacı diye ahkeşkem önce davranmış

kızlar bunları anlamak çok zor o yüzden bunları anlamak yerine kocaları kafalamak en mantıklısı kocişlere oyunlar yapa yapa kafaya almak şsrt kii daima sizin yanınızda arkanızda olsun kv hatta biri bişey dese hemen savunmalı. böle olunca kvde bişey diyemez artık baktı ki oğul eleden gidiyo susar

yok canım çalışmıyorum. 18 aylık bir kızım var. aslında bizim problemimiz daha doğrusu benim problemimin kv inanılmaz siyasi. ben bunu yapamıyorum. biraz dobraydım bir zamanlar. eşim sen ezilmezsin kendini ezdirmezsin der ve bir problem olduğunda ona anlatınca hallet der öyle olunca da hep kötü olan ben oluyorum. eşimle kötü oluyoruz bu kez. eşimle çok şükür sıkıntımız yok. ama bazı şeyler var ben çok üzülüyorum. ben ev hanımlığını anne olmayı eş olmayı hepsini bir arada yürütmeyi yeni yeni tam öğrendim. eşim sürekli müdahale ediyo ve kendimi çok yetersiz hissediyorum. dilinden hiç düşmeye bir çabuk kelimesi var ki sinirlerim tepeme çıkıyo bu kelimeyi duyunca. ya da sürekli talimat veriyo çocuğa şunu yedir buna dikkat et ağzına koymasın ilacını içir uykusunu düzene koy. sağolsun kızımda bunların hiçbirini yapmaz. uyumuyo yemiyo ne yapayım. ben başaramıyomuşum uyutmayı.

çok haklısın ahkeşkem eşim bana diyoki sende annem gibi yemekler yap öğren diyo bana evimizde yiyip içelim bizde diyo hakketin bir iki kere kayınvalidenin yaptığı gibi yapmaya çalıştım çok beğendi ve evde yemeye başladı resmen dediğin gibi en iyisi kafalamak canım en iyisi

bu sabah tartıştık eşimle. işe gitmek için en erken kalktığı saat 8 ama 7.30 a kuruyo. ve beş dk bir saat çalıyo benim rahatsız olduğum yetmiyo çocuk uyanıyo. artık bu sabah patladım. 7.30 kurma dedim yavaş yavaş uykusu açılıyomuş onun için erkene kuruyomuş. bu kızıma ve bana haksızlık değil mi? kahvaltı istese ben kaldırırım onu. ama kahvaltı da yapmıyo ki. geçen hafta kahvaltı hazırladım kaldırdım bunun için mi kaldırdın dedi ben de hazırlamadım bugün.

canım benim benden sana tavsiye öncelikle siyasi olmayı öğreneceksin yoksa çok yıpranırsın. ve sakın ama sakın herşeyi üstlenme.
kv ile sorunun olduğunnda ona laf sokarak hallet ama sakince hiç sinirlenmeden rahat bi şekilde. eşinede söle ama şikayet eder gibi değil tam anını yakala ve sanki sıradan olay anlatıyo gibi anlat. senin annen diye yaklaşma olaylara.
ve sakın ben uyutamıyorum yapamıyorum falan deme çocuk bu tabiki de olabilir bunların hepsi. eşin böle demesine engel olmalısın hayatım bu benim işim de ben ne yaptığımı biliyorum de ona sakın yapamıyorum bakamıyorum falan gibi izlenim verme. baktın olmuyo mu al yaa çok biliyosan sen bak sen yap de.
eşimde bazen bana çok karışır çabuk şöle yap böle yap ütü şöle olsun diye al madem sen yap ben göreyim de ona göre yapayım bende derim neyse neyse der hemen.
erkek millet salak olur onları kandırmak çok kolay olur bunu sakın unutma bitanem.

senin saat kurmana gerek yok hayatım ben seni kaldırırım bitanem falan de canım. hani hep derlerya yuvayı dişi kuş yapar die gerçektende öle canım benim ne kadar sinirde olsak biz byanlar mecbur alttan alıp onlarla böle oynamak zorundayız

eşim beni güçlü görüyo. annesini ezebileceğimi düşünüyo. ben siyasi değilim alttan halledemiyorum işi.

alttan halletmek ikiyüzlülük olu zaten onuda biz yapamıyoruz
neden seni yetersiz görüyor bu kdr eşin canım daha önceden çalışıyomuydun
kv neysede eşinin sana o şekilde davranması kötü yaniii kadın olmuşsun sen dahası ne
alsın o uyutsun o zmn çocugu

aynen kafalamk önemli de annesi nasıl yapıyomuş yemegi peki

mutlu kız bidaha böle bişey olurasa tamam ben sana annen gibi yapayım ama sende bana babam gibi davran o zaman de

ben gerçekten çok üzgünüm. nasıl siyasi olacağım bilmiyorum.

laf olsun işte aslında annelerinin ii yaptığından değil ki alışkanlıko yemeklere alışmışlarda ondan.

ya alışmış işte annesinin yemeklerini yemeye konuşuyo öyle adamı deli ediyo ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…