- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.221
alttan halletmek ikiyüzlülük olu zaten onuda biz yapamıyoruz
neden seni yetersiz görüyor bu kdr eşin canım daha önceden çalışıyomuydun
kv neysede eşinin sana o şekilde davranması kötü yaniii kadın olmuşsun sen dahası ne
alsın o uyutsun o zmn çocugu
daha önce çalışmadım. 23 yaşındayım. bekarken evde okul filan vardı pek iş güç yapmıyodum. 3 yıllık eviliyim. ama yine de olmuyo demek ki. öğrenememişim. ben üzülünce memnun olduğunu hep söyler her şeye de yetişiyosun der ama eleştiriye gelince sürekli eleştirir. eşimle tartıştığımız zaman lafımı bazen esirgemeden söylerim. bu kez de saygısız eş oluyorum ev işime karışır böyle yap diye yapmayınca da itaat etmeyen eş oluyorum. hatta bi keresinde böyle giderse ben ne yapacağımı biliyorum gibi bir şey söyledi. sinirlenince çok sert ve kırıcı oluyo.
ben gerçekten çok üzgünüm. nasıl siyasi olacağım bilmiyorum.
:26: özür dilerim
bu sabah tartıştık eşimle. işe gitmek için en erken kalktığı saat 8 ama 7.30 a kuruyo. ve beş dk bir saat çalıyo benim rahatsız olduğum yetmiyo çocuk uyanıyo. artık bu sabah patladım. 7.30 kurma dedim yavaş yavaş uykusu açılıyomuş onun için erkene kuruyomuş. bu kızıma ve bana haksızlık değil mi? kahvaltı istese ben kaldırırım onu. ama kahvaltı da yapmıyo ki. geçen hafta kahvaltı hazırladım kaldırdım bunun için mi kaldırdın dedi ben de hazırlamadım bugün.
ben gerçekten çok üzgünüm. nasıl siyasi olacağım bilmiyorum.
ya alışmış işte annesinin yemeklerini yemeye konuşuyo öyle adamı deli ediyo ancak
babam gibi davranmasa daha iyi canım annemle babam ayrı çünkü benim
daha önce çalışmadım. 23 yaşındayım. bekarken evde okul filan vardı pek iş güç yapmıyodum. 3 yıllık eviliyim. ama yine de olmuyo demek ki. öğrenememişim. ben üzülünce memnun olduğunu hep söyler her şeye de yetişiyosun der ama eleştiriye gelince sürekli eleştirir. eşimle tartıştığımız zaman lafımı bazen esirgemeden söylerim. bu kez de saygısız eş oluyorum ev işime karışır böyle yap diye yapmayınca da itaat etmeyen eş oluyorum. hatta bi keresinde böyle giderse ben ne yapacağımı biliyorum gibi bir şey söyledi. sinirlenince çok sert ve kırıcı oluyo.
ya bitanem oynayacak başka bişey değil. canım cicimle halldeceksin. öle dobra olayım pat pat söleyim yok yani bunu iki yüğzlülük olarak görmeyin sakın geçim için huzurumuz için biz böle sevmesekde seviyo gibi görünmek zorundayız.
eşin sana şöle böle yap deyince şimdi benim dediğim gibi olsun hayatım da bir dahaki sefere öle yapalım de. bişey yapılacağı zaman hayatım nasıl yapayım sence de ona göre yap inan bir müddet sonra oda sana hayatım bilmem nasıl istersen öle yapacak diyecek.
fazlada yüz verme ama öle çok karışmasına mani ol. çok üstelerse nerde ne yapmam gerek biliyorum ben sen rahat ol hayatım merak etme de ama sakin sakin belki öperek onu okşayarak bile söleyebilirsin
olabilir canım kimse anasını karnında öğrenmiyo bu işleri ben 25 yaşındayım ben bazen düşünüyrm nasıl çocuga bakarım diye şuan bebeğim yok ama... üzülülünce niye öle diyo o zmn bu arada eşin kaç yaşında sanki senden bayaa büyük gibime geldi de canım
ben yanlış dedim ahkeşkem iki yüzlülük diye kafam dağınıkta biraz bugün yanlış anlama tatlım
hakeşkemin üstteki yazısını oku canım o çok güzel anlatmış siyasi olmayı...
erkekler anacı erkekler bunu hakediyolar çünkü...
anasını o kdr düşkünse evlenmeseymiş töbeeeeee sende annenin evinde rahattın keyfini onun için bozdun o zmn canım
ya bitanem oynayacak başka bişey değil. canım cicimle halldeceksin. öle dobra olayım pat pat söleyim yok yani bunu iki yüğzlülük olarak görmeyin sakın geçim için huzurumuz için biz böle sevmesekde seviyo gibi görünmek zorundayız.
eşin sana şöle böle yap deyince şimdi benim dediğim gibi olsun hayatım da bir dahaki sefere öle yapalım de. bişey yapılacağı zaman hayatım nasıl yapayım sence de ona göre yap inan bir müddet sonra oda sana hayatım bilmem nasıl istersen öle yapacak diyecek.
fazlada yüz verme ama öle çok karışmasına mani ol. çok üstelerse nerde ne yapmam gerek biliyorum ben sen rahat ol hayatım merak etme de ama sakin sakin belki öperek onu okşayarak bile söleyebilirsin
kendime olan özgüvenim filan hepsi bitti gitti. çok küçük şeylere bile karar veremiyorum. samimi arkadaşım hiç yok. kızım çok kolay bir bebek değil. yemez içmez uyumaz sürekli adda ister. benim ailem başka bir şehirde. annem zaten sürekli ne oldu niye sesin öyle canın mı sıkkın. kime ne deyim. bazen doluyorum doluyorum yazarak atmaya çalışıyorum sıkıntımı. olmuyo ama. bu durumlarda hep bir psikoloğa mı gitsem diyorum. kızıma da kızmaya başladım çünkü. sabrım kalmıyo bazen. düşünüyorum başımı alıp bir yere gidip 2 saat kafamı dinleyim desem yapamam ki meleğim var benim onu ne yapar ben gidersem.
kendime olan özgüvenim filan hepsi bitti gitti. çok küçük şeylere bile karar veremiyorum. samimi arkadaşım hiç yok. kızım çok kolay bir bebek değil. yemez içmez uyumaz sürekli adda ister. benim ailem başka bir şehirde. annem zaten sürekli ne oldu niye sesin öyle canın mı sıkkın. kime ne deyim. bazen doluyorum doluyorum yazarak atmaya çalışıyorum sıkıntımı. olmuyo ama. bu durumlarda hep bir psikoloğa mı gitsem diyorum. kızıma da kızmaya başladım çünkü. sabrım kalmıyo bazen. düşünüyorum başımı alıp bir yere gidip 2 saat kafamı dinleyim desem yapamam ki meleğim var benim onu ne yapar ben gidersem.
eşim 29 yaşında
aslında kayınvalide benden ne istiyo biliyomusunuz???
işten çıkar çıkmaz ben ona gideyim yemeği hazırlayıp önlerine koyayım sofrayı kaldırayım bulaşığı halledeyim meyve,çay,kahve onları halledeyim cumartesi pazar oraya gideyim evin işlerini göreyim gelip gittiğim yeri söyleyeyim bunları istiyo benden
artık eskisi gibi değilim ki. korkumdan dobra olabiliyor muyum. ama adım çıkmış bi kere dokuza. eşim beni eleştirmeye emir vermeye programlanmış.
insan sürekli şöyle yap böle yap diyen olunca evet özgüven bitiyo malesef bu bendede oluştu 1.5 yılda
sende haklısın desen annende üzülecek bize anlat canım hepimiz böle yapıyoruz biz sana sanalda olsa dost oluruz seve seve canım takna kafannı sıkma hiçbişey için... sinirini bebeğinden almamaya çalış elinden geldiği kadar
sen hangi şehirdesin canım nerelisin eşin kaç yaşında ne iş yapar detaylı tanıyabilirmiyim seni bi mahsuru yoksa
efsunum neyin var neden kafan dalgın...
bu arada eşimi aradım nasıl oldun hayatım die. iyiymiş biraz daha sonra üstüne basa basa bana sordu sen nasılsın die bende çok sinirlendim aşkım sabah yaa dedim aman hayatım boşver salla yaaa ne takıyosun sakı takma dedi tamam dedim bende
hmm 6 yaş var aranızda yaniiii bence seni küçük gördüğü için beceremiyosun diyodur yaş farkı olanlarda bu genellikle böle oluyor
benim görümcemde öle çünkü
ahkeşkem haklı canım kendine güven... lafını yerinde söyle bencede tam yerinde...
başka ???? az yesinde hizmetçi tutsun bi zahmet hanım
korkma canım oda senDe Allahın kulusunuz sonuçta ha bi eksik ha bi fazla...
neden beni bu kdr eleştiriyosun de ben bu kdr mı kötüyüm de
sinir oldum eşine suan kusura bakmada canım
kk da bir arkadaş sobelenmişti. kendinden filan bahsedince birisi tanımış bu kızı. sonra da sormuş şu sensin değil mi diye. arkadaşın baya canı sıkılmış. ondan beri çekiniyorum tanınacak bilgi vermeye. çünkü insan rahat edemiyo yakın tanıdığı kişilerin içinde. özel şeyler paylaşıyoruz ya onun için. eşim 29 yaşında.
efsunum neyin var neden kafan dalgın...
bu arada eşimi aradım nasıl oldun hayatım die. iyiymiş biraz daha sonra üstüne basa basa bana sordu sen nasılsın die bende çok sinirlendim aşkım sabah yaa dedim aman hayatım boşver salla yaaa ne takıyosun sakı takma dedi tamam dedim bende
gerçekten efsunum kendisine ve kızına iş görülmesini isten onlar oturacaklar analı kızlı sende hizmet yapacaksın onlara
aaaaanladım canım benim çevrende kk takılan yok
nebilim canım yaaa psikolojim çok bozuk valla düzelemiyorum sanırım gece bişey yokken ağladım 1 saat eşim zor sakinleştirdi... kendime gelemedim bi türlü ağlamaktan sabahta başım ağrıyarak uyandım ilaç bile aldım hala iii değilim
aöf de açıklanmış 2 dersten okulum uzadı iiice moralim alt üst oldu sınav zamanı eşimle atışmıştık ders çalışamamıştım
başka sıkıntıları var mıymışo kdr da değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?