- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.241
aaaaanladım canım benim çevrende kk takılan yok
nebilim canım yaaa psikolojim çok bozuk valla düzelemiyorum sanırım gece bişey yokken ağladım 1 saat eşim zor sakinleştirdi... kendime gelemedim bi türlü ağlamaktan sabahta başım ağrıyarak uyandım ilaç bile aldım hala iii değilim
aöf de açıklanmış 2 dersten okulum uzadı iiice moralim alt üst oldu sınav zamanı eşimle atışmıştık ders çalışamamıştım
başka sıkıntıları var mıymışo kdr da değil...
gerçekten efsunum kendisine ve kızına iş görülmesini isten onlar oturacaklar analı kızlı sende hizmet yapacaksın onlara
efsunum takma kafana bişeyi canım valla aslında takarak biz kendimize yapıyoruz kimseye değil ama işte insan düşünmeden yapamıyo ama düşünürsek rabbim bu canı bize emanet etti ama kıymetini bilmiyoruz
efsunum ne oldu sana yaa ben seni cuma gayet ii bırakmıştım yapma lütfen ii ol bi kere şu ağlamayı bırak artık yaaaa
eee bende baktım ama açıklanmamış gözüküyo
ben de anlamıyorum bu mantığı. benim görümcem yok. bi arkadaşım böyle böyle sıkıntısını anlatmıştı. kv tanıyo arkadaşımın görümcesini filan. anlattım görümcesi yapmıyormuş o da yapmıyor diye. hiç beklemediğim bir şekilde arkadaşımı ayıpladı. evin kızı geçip gider gelin kalır dedi.
artık elimde değil gibi tedavi olmam gerek bence yardım almalıyım...
durup duruken ağlıyorum artık... kemal sunal filmi izlerken bile düşünün yani...
çok çalıştım iii olmak için hemde kaç aydır ama 2 iyi isem 3. gün kötüyüm yine..
nem var bende anlayamıyorum artık... anemlerde bile böle oluyrm artık durmak istemiyorum bi yerde
ben ağlamıyorum ahkeşkem dururken gözlerim doluyo başlıyorum hıçkır hıçkır ağlamaya...
açıklanmış canım ben baktım az önce
kızları kız gelinleri kız değil adı üstünde gelin
efsun delimisin sen yaaa ne tedavisi falan saçmalama lütfen sana artık şöle düşünme diye diye dilimde tüy bitti. ne oldu hayallere açılan yeni sayfalara yapma allah aşkına yaaa bak valla kocanıda bıktırırsın benden sana sölemesi.
rica ediyorum yapma artık yaaa.
hafta sonu bi kızı dinledim kendisininde ii bi mesleği var. kv sine gittiği zaman bunlar beraber yatmasın die yatak bile vermiyomuş bunlara. beraber yatırmıyomuş ve daha neler neler ağzın açık kalır valla. öle şeyler olsa otur ağla derim bende senlen ağlarım hadi am sen durduk yere ağlıyon bide buna hastalık diyon. halbuki sen bunu kendin yapıyosun....
bence deliyim...
kocamın bıktıgının bunaldıgının farkındayım ama sağolsun bebek gibi nazlıyo beni ogece çok uğraştı benle ama elimde değil hakim olamıyrm gözyaşlarıma... gerçekten ahkeşkem ben değilim sanki o an...
neden ağlıyorsun? ne zamandır böyle?
Tünaydınlar kızlar nasılsınsınız . Ahkeşke eşine geçmiş olsun . Benimde eşim grip oldu bu havalar tam hasta olma havaları dikkat edelim kocalarımıza
eylüşüm gelmiiiiişşşşşşşş..... naber canım benim nasılsın ya gel artık yaaa. şöle doya doya konuşalım
canım...grip oldum dünçok kötüydüm yaa..şimdi de yattığım yerden okuyodum yazdıklarınızı..
nasılsın ahkeşkem? sabahki sinirinin geçmesine sevindim:) eşinle güzel konuşunca nasıl da herşey tatlıya bağlanıyo de mi? o sana "takma" dedi mi olay bitiyo zaten :)
geçmiş olsun canım benim dikkar et yaaa. salgında varmış bide çok ağır geçiyomuş ilaç falan kullanıyo musun.
valla öle tatlı dil herşeyi hallediyo. eşinde sana destek oldu mu tamam gerisi no problemmmm
geçmiş olsun canım. Valla evet dikkat etmek gerek. Sen ne yaptın nasılsın
eylül geçmiş olsun canım nane limon,ıhlamur,ada çayı falan iç canım
sağol ahkeşke,gripin kullanıyorum canım..
güya bugün temizlik yapacaktım ne hayallerim vardı,ama kaldı..herşey gözüme batıyo resmen
ee ne diyoruz hep eşleri sıkı tutalımmmonlarla iyi olalım,onlar bizi anlasın,herşey iyi olsuuunnn..
banu yok,efsun yok,kimse yok nedenkiii..bak yine ben geldim kuruttum ortalığı :)
hoşgeldin canım geçmiş olsun...
ben yemeğe geç gittim o yüzden geç geldim canım
sağol efsuncum,sen de hoşgeldin afiyet olsun..iyisin inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?