"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

efsunum ne oldu sana yaa ben seni cuma gayet ii bırakmıştım yapma lütfen ii ol bi kere şu ağlamayı bırak artık yaaaa
eee bende baktım ama açıklanmamış gözüküyo

gerçekten efsunum kendisine ve kızına iş görülmesini isten onlar oturacaklar analı kızlı sende hizmet yapacaksın onlara

ben de anlamıyorum bu mantığı. benim görümcem yok. bi arkadaşım böyle böyle sıkıntısını anlatmıştı. kv tanıyo arkadaşımın görümcesini filan. anlattım görümcesi yapmıyormuş o da yapmıyor diye. hiç beklemediğim bir şekilde arkadaşımı ayıpladı. evin kızı geçip gider gelin kalır dedi.

efsunum takma kafana bişeyi canım valla aslında takarak biz kendimize yapıyoruz kimseye değil ama işte insan düşünmeden yapamıyo ama düşünürsek rabbim bu canı bize emanet etti ama kıymetini bilmiyoruz
efsunum ne oldu sana yaa ben seni cuma gayet ii bırakmıştım yapma lütfen ii ol bi kere şu ağlamayı bırak artık yaaaa
eee bende baktım ama açıklanmamış gözüküyo

artık elimde değil gibi tedavi olmam gerek bence yardım almalıyım...
durup duruken ağlıyorum artık... kemal sunal filmi izlerken bile düşünün yani...
çok çalıştım iii olmak için hemde kaç aydır ama 2 iyi isem 3. gün kötüyüm yine..
nem var bende anlayamıyorum artık... anemlerde bile böle oluyrm artık durmak istemiyorum bi yerde
ben ağlamıyorum ahkeşkem dururken gözlerim doluyo başlıyorum hıçkır hıçkır ağlamaya...
açıklanmış canım ben baktım az önce

kızları kız gelinleri kız değil adı üstünde gelin

efsun delimisin sen yaaa ne tedavisi falan saçmalama lütfen sana artık şöle düşünme diye diye dilimde tüy bitti. ne oldu hayallere açılan yeni sayfalara yapma allah aşkına yaaa bak valla kocanıda bıktırırsın benden sana sölemesi.
rica ediyorum yapma artık yaaa.
hafta sonu bi kızı dinledim kendisininde ii bi mesleği var. kv sine gittiği zaman bunlar beraber yatmasın die yatak bile vermiyomuş bunlara. beraber yatırmıyomuş ve daha neler neler ağzın açık kalır valla. öle şeyler olsa otur ağla derim bende senlen ağlarım hadi am sen durduk yere ağlıyon bide buna hastalık diyon. halbuki sen bunu kendin yapıyosun....

bence deliyim...
kocamın bıktıgının bunaldıgının farkındayım ama sağolsun bebek gibi nazlıyo beni o gece çok uğraştı benle ama elimde değil hakim olamıyrm gözyaşlarıma... gerçekten ahkeşkem ben değilim sanki o an...

neden ağlıyorsun? ne zamandır böyle?

bazen neden ağladığımı bilmiyorum canım önce ufaktan başladı ağlamalar... uzun zaman oldu yaklaşık 4- 5 aydır var
3 ay öncede eşimle kaza yaptık arabada o günden beri daha da fazla arttı

Son düzenleme:
Tünaydınlar kızlar nasılsınsınız . Ahkeşke eşine geçmiş olsun . Benimde eşim grip oldu bu havalar tam hasta olma havaları dikkat edelim kocalarımıza

eylüşüm gelmiiiiişşşşşşşş..... naber canım benim nasılsın ya gel artık yaaa. şöle doya doya konuşalım

eylüşüm gelmiiiiişşşşşşşş..... naber canım benim nasılsın ya gel artık yaaa. şöle doya doya konuşalım

canım...grip oldum dün çok kötüydüm yaa..şimdi de yattığım yerden okuyodum yazdıklarınızı..
nasılsın ahkeşkem? sabahki sinirinin geçmesine sevindim:) eşinle güzel konuşunca nasıl da herşey tatlıya bağlanıyo de mi? o sana "takma" dedi mi olay bitiyo zaten :)

geçmiş olsun canım benim dikkar et yaaa. salgında varmış bide çok ağır geçiyomuş ilaç falan kullanıyo musun.
valla öle tatlı dil herşeyi hallediyo. eşinde sana destek oldu mu tamam gerisi no problemmmm

sağol ahkeşke,gripin kullanıyorum canım..
güya bugün temizlik yapacaktım ne hayallerim vardı,ama kaldı..herşey gözüme batıyo resmen

ee ne diyoruz hep eşleri sıkı tutalımmm onlarla iyi olalım,onlar bizi anlasın,herşey iyi olsuuunnn..
banu yok,efsun yok,kimse yok nedenkiii..bak yine ben geldim kuruttum ortalığı :)

geçmiş olsun canım. Valla evet dikkat etmek gerek. Sen ne yaptın nasılsın

bende iyi vede yorgunum canım haftasonu yoğun geçti baya cumartesi arkadaşımın nişanı vardı bol bol kurtlarımızı döktük . Pazar günüde 4 arkadaşımızın doğum günleri vardı onları kutladık . çok uykum var

hoşgeldin canım geçmiş olsun...
ben yemeğe geç gittim o yüzden geç geldim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…