"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

yok eylüşüm yok bu efgsun ii bir dayak istiyo valla. bi iyiyim dedirtemedik yavvvv

yani ben yine ne olduğunu anlayamadım..bi süre bu düşüncelerden arınacaktınız,uzak kalacaktınız

sonra efsunun güzel bir planı vardı,hayata geçirilmesi hiç de zor olmayan....

umutlu ve mutluydu...

sebepsiz ağlamalar,eskileri sürekli düşünüp düşünüp o "yarayı" kanatmalar...

efsuncum,neden?

pek hoşlanmam ama bekara karı boşamak kolay derler.belki bize,bana kızıyosundur demesi kolay diye..ama inanki uzun zaman oldu burda tanıştık kaynaştık az çok anlıyoruz halimizden,%100 olmasa da....olmayacak bişey olsa sana boşuna umut vermeyiz,destek olmayız..sen inan yeterki,koyverme kendini artık,toparlan..

bende noldugunu anlamıyorum artık eylülüm inanki...
kızmıyorum tam tersi seni çok seviyorum biliyosun...
ama inan ki anlayamıyorum bende bazen ben gidip yerime başkası geliyo...
dün akşam eşim bile şaşırdı noldu diye bişey yok ortada ama durmuyo gözümün yaşı...
hafta sonu kuzenin düğününde nazar mazar mı değdi anlamadım kiii...
ben prensesler gibi güzel eşim prensler kadar yakışıklı... gözemi geldik ki acaba ????

sen içinde tuta tuta birikiyosun taşıyosun sonra,sebepsiz değil aslında ama işte tetikleyen bişey yokken bi anda ağlıyosun demekii...

valla ne diyim şimdi nazara bilemedim o kadar güzel olmasaydınız siz de,dost var düşman var
şaka bi yana,nazar değmiş olabilir o ayrı ama,senin bu durum başka bence...

efsunum bi gül bi kendine gel yaaaa
oooo sen iki günde bozdun planlarımızı

tutmuyorum artık içimde eylüşüm eşime anlatıyorum içimdekileri...
güzeliz diye evden de mi çıkmayalım ayolll
dost var düşman var diye nazar boncuklarımızı bile taktım ama...
başka da ne o zmn eylüşüm ???
'' senin bu durum başka bence '' dediğine göre bi düşüncen var ne o ???

!!!!! efsun...
öyle bi sormuşsun ki kendi dediğime kendim şaşırdım
canım ne diyim işte,bildiğimiz şeyler bence..sen eşime anlatıyorum biriktirmiyorum diyosun ama bunca zamanın birikimi bir konuşmayla geçti mi sence,tam olarak rahatladığını düşünmüyorum açıkcası..eşinle konuşmalarını gözünde büyütme..çok önemli bir konuşma yapacak gibi peşin peşin hazırlanma,herşeyi zamanında,anında,tatlılıkla,üzgünsen üzülerek,ama rahatlıla anlat..sıradan gibi,her zaman konuşuluyo gibi,nitekim de öyle,her zaman konuş..
anlatabildim mi canım? tamamen iç huzurunu sağladığını düşünmüyorum,ondan ağlıyo,bi anda üzgünleşiveriyosun..belki ben yanılıyorumdur,ama öyle hissettim..ama basa basa yine söylüyorum üzülecek bişey yok şuanda,herşey güzelleşmeye başladı bak,dilin çözüldü,eşinle iyisin,hayaller var..e ne güzel işte,biraz da güç ekle bunlara..ve dediğim gibi eşinle sürekli konuş,sürekli iyi ol,bir gün iyi bir gün üzgün,uzak olmaaaa

bakın kızlar hep şuna inanmışımdır kadın daima güçlü kararlı ve kendinden emin olacak. bi kadın birşeyi isterse o gerçekten olur ha zamanla olur orası ayrı ama bu zaman sürecindede sabırlı ve dirayetli olmak çok önemli. efsunum eşim bebek gibi benle ilgileniyo diyosunya benden sana arkadaş dost tavsiyesi böle yaparsan sen hep o ilgilenmektende sıkılacaktır.
güçlü ve kararlı omalısın hayatta olmaz diye bişey yok. sen iste dua et kalbini ferah tut rabbim verecektir. ama bunu geçmişte yaşayarak yapamazsın. biraz geleceğini düşün artık. onun için hayal kur ve gerçekleştirebilmek için içinde bulunduğun anı nasıl en ii değerlendirebilirsen öle yap. buda ağlayıp sızlanarak olmaz bunu unut bi kere.
bak erkekler güçlü kadını sever hem eşinin başarılı olmasını da istiyosan buda sana bağlı. bakın size kitapta okuduğum bişey anlatayım.

amerika başkanı obama ve karısı bi balık restaurantına gidiyolar. o arada bi bey geliyo orada ahçımı neymiş. obamadan izin istiyo eşiyle görüşübilmesi için obama tamam diyo eşi ve o adam görüşüyolar sonra obama karısına soruyo hayırdır ne diyo adam diye karısı diyo ki liseden bana aşık olan eski bi erkek arkadaş diyo. obama alaycı bi ifade ile gülüyo desene onla evlensen şimdi bi balıkçı karısı olaacaktın. karısıda diyoki hayır obama onunla evlensem amerika başkanı belki şimdi o olacaktı...

yaaa başarı erkekte değil canım kadında güçlü azimli eşinin yanında duran kadında....

ahkeşke,henüz bu kadar genç olmana rağmen o kadar güçlüsünki,buna hayran oluyorum....
yazdıklarına gönülden katılıyorum,umarım ben de daha güçlü bir insan olabilirim,kadın olabilirim...

ve
"amerika başkanı obama ve karısı bi balık restaurantına gidiyolar. o arada bi bey geliyo orada ahçımı neymiş. obamadan izin istiyo eşiyle görüşübilmesi için obama tamam diyo eşi ve o adam görüşüyolar sonra obama karısına soruyo hayırdır ne diyo adam diye karısı diyo ki liseden bana aşık olan eski bi erkek arkadaş diyo. obama alaycı bi ifade ile gülüyo desene onla evlensen şimdi bi balıkçı karısı olaacaktın. karısıda diyoki hayır obama onunla evlensem amerika başkanı belki şimdi o olacaktı..."
bayıldım bu cevaba!!! noktayı koymuş,çok ama çok doğru,kadın isterse herşeyi başarır,herşeyi

galiba çok güzel özetledin beni canım... çok sağol yordum senide bu hasta halinle...
elimden geleni yapıyorum inanın ki ama gerçekyten içim çok dolmuş birkmiş demekki
bitmek bilmiyor birikimlerim kaç aydır...
inşallah şu ev işide olurda kendime yepyeni bi sayfa açarım hayatımda
size söz bide ağladım demicem o zmn inşallahh...

çok beğendim ahkşkem içime bi sirkelenme geldi okuyunca...
çok sağolun canlarımmm kendime geldim sanırım biraz daha
Allah hepinizden razı olsun gönlünüzde neler varsa onları nasip etsin size inşşallahh hayılısıyla...

canım benim öle olmak zorundayız çünkü demi tabi ki benimde çok sıkıntılarım olduğunu hiç rahat olmadığımı biliyosunuz ama pes edersem ne olacak hiiiçççç. böle olmasınada izin veremem o yüzden savaşmak şart. ve eşim için herşey bakın hepimiz iki gün sonra anne olacağız allahın izniyle ozaman dahada güçlü olmak zorunda olacağız.

bende bayılmıştım bu cevaba defalarca okuyup düşündüm ve gerçekten çok anlamlı aslında içinde çok şey olan bi hikaye kadının cevabı verilen mesaj harika. neden böle bi eş olmayalım ki demi...

göreceğiz bakalım efsun hanım inşallah yine bizi yarı yolda bırakmazsın. neyse bu işin şakası tabide ii ol canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım Allahım senden de razı olsun. burada hepimiz birbirimiz için varız

canım sen de sağol,inşallah cümlemizin gönlüne göre versin..
şu iş de olsun bi hayırlsıyla,o zaman mutlu olacaksın tam manasıyla,o zaman da başka şeylere ağlarsın,kv mi özledim dersin

ben düşünüyorum da kv-kp imi düşünüp durdukça nişanlıyken,yeni evlenmişken ve halen olanları düşündükçe dolduğumu hissediyorum,daha da soğuduğumu......
ama eğer düşünmezsem hiçbi sorun olmuyo,ne güzel..aklıma geldikleri an,bi dalarsam o aleme ohooo ne çok şey var..ama önce eşim,sonra sizler sayesinde o kadar iyi öğrendimki sallamayı ha yeri geliyo bişey olunca bi anda yine yıkılıveriyorum ama artık daha güçlüyüm,daha umursamaz,kendimi kontrol etmeyi biraz öğrendim,çok şükür...
efsunum bu konuda senden sadece bir adım öndeyim,çok değil..kırdım kabuğumu,rahatım,sen de öyle oldun mu sen de rahatlıcan..bu konuya üzülüp durmak yerine bişeyler yapmaya çalışcan,ve şuan o yola girdin,hadi hayırlısı...

kızlar...
her zaman inandım,ahkeşke senin de efsun senin de,hayal ettiğiniz şekilde yaşayacağınıza....
ama ahkeşkem sana daha çok inanıyodum,gerek bulunduğun ortamdan dolayı,gerek de senin bu kararlılığından dolayı..ne yalan söyliyim böyle düşünüyodum..
hala da inancım tam,olacak,er ya da geç,yeterki Allahım bir an önce nasip etsin...
efsuncum senin için senden dolayı daha az umutluydum açıkcası,sen hep o şekilde yansıttın çünkü,imkansız dedin,olmaz dedin vs vs..ama şimdi al bak bir kapı açıldı bile,inşallah en kısa zamanda gönlüne göre olsun..olmazsa da yıkılmak yok,bir kapı daha açılır,açılır.....sen iste yeterki...

.........................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
nazcım sen bu konuya en güzel örneksin.......bunu defalarca konuştunuz gerçi ama seni,canlı bir örneği görmek efsuna da iyi geliyo bence,gelmeli yaniii,di mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…