- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.261
sağol canım... idare ediyorum işte...
iyiyim demeni beklerdim :S
yok eylüşüm yok bu efgsun ii bir dayak istiyo valla. bi iyiyim dedirtemedik yavvvv
yok eylüşüm yok bu efgsun ii bir dayak istiyo valla. bi iyiyim dedirtemedik yavvvv
yani ben yine ne olduğunu anlayamadım..bi süre bu düşüncelerden arınacaktınız,uzak kalacaktınız
sonra efsunun güzel bir planı vardı,hayata geçirilmesi hiç de zor olmayan....
umutlu ve mutluydu...
sebepsiz ağlamalar,eskileri sürekli düşünüp düşünüp o "yarayı" kanatmalar...
efsuncum,neden?
pek hoşlanmam ama bekara karı boşamak kolay derler.belki bize,bana kızıyosundur demesi kolay diye..ama inanki uzun zaman oldu burda tanıştık kaynaştık az çok anlıyoruz halimizden,%100 olmasa da....olmayacak bişey olsa sana boşuna umut vermeyiz,destek olmayız..sen inan yeterki,koyverme kendini artık,toparlan..
bende noldugunu anlamıyorum artık eylülüm inanki...
kızmıyorum tam tersi seni çok seviyorum biliyosun...
ama inan ki anlayamıyorum bende bazen ben gidip yerime başkası geliyo...
dün akşam eşim bile şaşırdı noldu diye bişey yok ortada ama durmuyo gözümün yaşı...
hafta sonu kuzenin düğününde nazar mazar mı değdi anlamadım kiii...
ben prensesler gibi güzel eşim prensler kadar yakışıklı... gözemi geldik ki acaba ????
bende noldugunu anlamıyorum artık eylülüm inanki...
kızmıyorum tam tersi seni çok seviyorum biliyosun...
ama inan ki anlayamıyorum bende bazen ben gidip yerime başkası geliyo...
dün akşam eşim bile şaşırdı noldu diye bişey yok ortada ama durmuyo gözümün yaşı...
hafta sonu kuzenin düğününde nazar mazar mı değdi anlamadım kiii...
ben prensesler gibi güzel eşim prensler kadar yakışıklı... gözemi geldik ki acaba ????
sen içinde tuta tuta birikiyosun taşıyosun sonra,sebepsiz değil aslında ama işte tetikleyen bişey yokken bi anda ağlıyosun demekii...
valla ne diyim şimdi nazara bilemedimo kadar güzel olmasaydınız siz de,dost var düşman var
şaka bi yana,nazar değmiş olabilir o ayrı ama,senin bu durum başka bence...
efsunum bi gül bi kendine gel yaaaa
oooo sen iki günde bozdun planlarımızı
tutmuyorum artık içimde eylüşüm eşime anlatıyorum içimdekileri...
güzeliz diye evden de mi çıkmayalım ayolll
dost var düşman var diye nazar boncuklarımızı bile taktım ama...
başka da ne o zmn eylüşüm ???
'' senin bu durum başka bence '' dediğine göre bi düşüncen var ne o ???
bakın kızlar hep şuna inanmışımdır kadın daima güçlü kararlı ve kendinden emin olacak. bi kadın birşeyi isterse o gerçekten olur ha zamanla olur orası ayrı ama bu zaman sürecindede sabırlı ve dirayetli olmak çok önemli. efsunum eşim bebek gibi benle ilgileniyo diyosunya benden sana arkadaş dost tavsiyesi böle yaparsan sen hep o ilgilenmektende sıkılacaktır.
güçlü ve kararlı omalısın hayatta olmaz diye bişey yok. sen iste dua et kalbini ferah tut rabbim verecektir. ama bunu geçmişte yaşayarak yapamazsın. biraz geleceğini düşün artık. onun için hayal kur ve gerçekleştirebilmek için içinde bulunduğun anı nasıl en ii değerlendirebilirsen öle yap. buda ağlayıp sızlanarak olmaz bunu unut bi kere.
bak erkekler güçlü kadını sever hem eşinin başarılı olmasını da istiyosan buda sana bağlı. bakın size kitapta okuduğum bişey anlatayım.
amerika başkanı obama ve karısı bi balık restaurantına gidiyolar. o arada bi bey geliyo orada ahçımı neymiş. obamadan izin istiyo eşiyle görüşübilmesi için obama tamam diyo eşi ve o adam görüşüyolar sonra obama karısına soruyo hayırdır ne diyo adam diye karısı diyo ki liseden bana aşık olan eski bi erkek arkadaş diyo. obama alaycı bi ifade ile gülüyo desene onla evlensen şimdi bi balıkçı karısı olaacaktın. karısıda diyoki hayır obama onunla evlensem amerika başkanı belki şimdi o olacaktı...
yaaa başarı erkekte değil canım kadında güçlü azimli eşinin yanında duran kadında....
!!!!! efsun...
öyle bi sormuşsun ki kendi dediğime kendim şaşırdım
canım ne diyim işte,bildiğimiz şeyler bence..sen eşime anlatıyorum biriktirmiyorum diyosun ama bunca zamanın birikimi bir konuşmayla geçti mi sence,tam olarak rahatladığını düşünmüyorum açıkcası..eşinle konuşmalarını gözünde büyütme..çok önemli bir konuşma yapacak gibi peşin peşin hazırlanma,herşeyi zamanında,anında,tatlılıkla,üzgünsen üzülerek,ama rahatlıla anlat..sıradan gibi,her zaman konuşuluyo gibi,nitekim de öyle,her zaman konuş..
anlatabildim mi canım? tamamen iç huzurunu sağladığını düşünmüyorum,ondan ağlıyo,bi anda üzgünleşiveriyosun..belki ben yanılıyorumdur,ama öyle hissettim..ama basa basa yine söylüyorum üzülecek bişey yok şuanda,herşey güzelleşmeye başladı bak,dilin çözüldü,eşinle iyisin,hayaller var..e ne güzel işte,biraz da güç ekle bunlara..ve dediğim gibi eşinle sürekli konuş,sürekli iyi ol,bir gün iyi bir gün üzgün,uzak olmaaaa
bakın kızlar hep şuna inanmışımdır kadın daima güçlü kararlı ve kendinden emin olacak. bi kadın birşeyi isterse o gerçekten olur ha zamanla olur orası ayrı ama bu zaman sürecindede sabırlı ve dirayetli olmak çok önemli. efsunum eşim bebek gibi benle ilgileniyo diyosunya benden sana arkadaş dost tavsiyesi böle yaparsan sen hep o ilgilenmektende sıkılacaktır.
güçlü ve kararlı omalısın hayatta olmaz diye bişey yok. sen iste dua et kalbini ferah tut rabbim verecektir. ama bunu geçmişte yaşayarak yapamazsın. biraz geleceğini düşün artık. onun için hayal kur ve gerçekleştirebilmek için içinde bulunduğun anı nasıl en ii değerlendirebilirsen öle yap. buda ağlayıp sızlanarak olmaz bunu unut bi kere.
bak erkekler güçlü kadını sever hem eşinin başarılı olmasını da istiyosan buda sana bağlı. bakın size kitapta okuduğum bişey anlatayım.
amerika başkanı obama ve karısı bi balık restaurantına gidiyolar. o arada bi bey geliyo orada ahçımı neymiş. obamadan izin istiyo eşiyle görüşübilmesi için obama tamam diyo eşi ve o adam görüşüyolar sonra obama karısına soruyo hayırdır ne diyo adam diye karısı diyo ki liseden bana aşık olan eski bi erkek arkadaş diyo. obama alaycı bi ifade ile gülüyo desene onla evlensen şimdi bi balıkçı karısı olaacaktın. karısıda diyoki hayır obama onunla evlensem amerika başkanı belki şimdi o olacaktı...
yaaa başarı erkekte değil canım kadında güçlü azimli eşinin yanında duran kadında....
ahkeşke,henüz bu kadar genç olmana rağmen o kadar güçlüsünki,buna hayran oluyorum....
yazdıklarına gönülden katılıyorum,umarım ben de daha güçlü bir insan olabilirim,kadın olabilirim...
ve
"amerika başkanı obama ve karısı bi balık restaurantına gidiyolar. o arada bi bey geliyo orada ahçımı neymiş. obamadan izin istiyo eşiyle görüşübilmesi için obama tamam diyo eşi ve o adam görüşüyolar sonra obama karısına soruyo hayırdır ne diyo adam diye karısı diyo ki liseden bana aşık olan eski bi erkek arkadaş diyo. obama alaycı bi ifade ile gülüyo desene onla evlensen şimdi bi balıkçı karısı olaacaktın. karısıda diyoki hayır obama onunla evlensem amerika başkanı belki şimdi o olacaktı..."
bayıldım bu cevaba!!! noktayı koymuş,çok ama çok doğru,kadın isterse herşeyi başarır,herşeyi
galiba çok güzel özetledin beni canım... çok sağol yordum senide bu hasta halinle...
elimden geleni yapıyorum inanın ki ama gerçekyten içim çok dolmuş birkmiş demekki
bitmek bilmiyor birikimlerim kaç aydır...
inşallah şu ev işide olurda kendime yepyeni bi sayfa açarım hayatımda
size söz bide ağladım demicem o zmn inşallahh...
çok beğendim ahkşkem içime bi sirkelenme geldi okuyunca...
çok sağolun canlarımmm kendime geldim sanırım biraz daha
Allah hepinizden razı olsun gönlünüzde neler varsa onları nasip etsin size inşşallahh hayılısıyla...
galiba çok güzel özetledin beni canım... çok sağol yordum senide bu hasta halinle...
elimden geleni yapıyorum inanın ki ama gerçekyten içim çok dolmuş birkmiş demekki
bitmek bilmiyor birikimlerim kaç aydır...
inşallah şu ev işide olurda kendime yepyeni bi sayfa açarım hayatımda
size söz bide ağladım demicem o zmn inşallahh...
çok beğendim ahkşkem içime bi sirkelenme geldi okuyunca...
çok sağolun canlarımmm kendime geldim sanırım biraz daha
Allah hepinizden razı olsun gönlünüzde neler varsa onları nasip etsin size inşşallahh hayılısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?