"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kendime güvenim geldi birden bırakmicam yuvam olduğunda biraz daha ii olacağıma inanıyorum çünkü evde herşey gözüme batıyor artık... evet hepimiz birimiz için tatlı gelinler...

bencede mutlu olcam canım benim içimede öle doğuyo... yaa özlerim sonuçta eşimin annesi o ama aynı evde melekte olsa durulmuyo herkesin ayrı isteği var arzusu var... kiii yan binada olacaklar eğer olursa inşşalahh giderim yine ama evimin benim yuvamın olması apayrı bişey... ben sürekli gördüğüm için oluyo belkide... hani kv kız bulamadıkları yeğeni varya o abinin adını duymaktan bile bunaldım yani resmen... emin ol mutlu olmayı bende istiyorum ama hep bi engelk çıkıyo ne güzel mutlu mesudum diyorum kv başlıyo yok murada kız bulamadık yok şu yok bu yuvam olursa az daha düzelirim diyorum sence ???

inşşallah canım inşşallahh...
ben eşimden dolayı hep imkansız gözüyle baktım nışanlılık dönemindede herkesi idare ettim o yüzden...
inşşallahhh

nazcım sen bu konuya en güzel örneksin.......bunu defalarca konuştunuz gerçi ama seni,canlı bir örneği görmek efsuna da iyi geliyo bence,gelmeli yaniii,di mii

evet nazdan sonra umudum daha fazla arttı benim o fikirde ondan sonra aklıma geldi zaten hayal kurdukça

nazcım sen bu konuya en güzel örneksin.......bunu defalarca konuştunuz gerçi ama seni,canlı bir örneği görmek efsuna da iyi geliyo bence,gelmeli yaniii,di mii

bencede efsuna iyi gelmeli canlı örnek görmek . ben her ikisinide çok iyi anlıyorum . bende çok sıkıntılar çektim çok zorlandım . eşim annesine çok düşkündür ben annemi yanlız bırakamam sonra etraf ne der bir annesine bakamadı yanlız bıraktılar derler diye 2 sene bekledik ama eşimde zamanla olmayacağını gördü ve bana hak verdi . ve inanırmısınız kayınvalidem şimdi daha mutlu ve ben dahada çok mutluyum . nedenmi kayınvalidemin geleni artık daha rahat geliyor . kadın yemek yapmak zorunda kalmıyor canı istediğinde kızı yanına gelip daha çok kalıor kendi düzenini tekrar kurdu evde ve biz o evdeyken çıkarmadığı bir sürü eşyasını havlularını çıkardı geçen gün anne süper sergi yapmışsın dedim çeyizlerimi çıkardım kullanıyorum dedi . bizim ayrı eve çıkmamız hem onun için iyi oldu hemde bizim için eşim hergün arar haftada 1 gün beraber gideriz yanına eşim çoğunlukla haftanın bir kaç günü uğrar eksiği varsa alır . yani bir yanında olmasakta bir şekilde yaşamaya devam ediyor hemde daha rahat bir şekilde

nazcım çok sağol duygularıma tercüman oluyorsun resmen yaaaa
içimdekileri düşündüklerimi herşeyi yazmışsın bi anda

nazcım çok sağol duygularıma tercüman oluyorsun resmen yaaaa
içimdekileri düşündüklerimi herşeyi yazmışsın bi anda

rica ederim canım benim. her zaman her şekilde destek olurum size . ya aslında ben kendimi kayınvalidemin yerinede çok koyardım . benim ailem arkadaşlarım nasıl rahat gelemiyorsa onunkilerde gelemiyor derdim . evde rahat rahat giyinip dolaşamıyorsam ondada belki öyle oluyordur ben odamın kapasını evlenmeden önce hiç kapatmazdım daralırdım kapalı yerde ama evlenince hap kapattım belki oda kapatmayı sevmiyordu ama biz varız diye kapatıyordu ve odalalımız yan yanaydı . yeri geldiğinde canım bişey yapmak istemezdi oturup tv izlemek isterdim belki oda aynısını yapmak isterdi vsss.eşin sadece sen istemiyorsun diye düşünmesin aynı şekilde annesinin açısındanda düşünsün bence ben eşime hep bunları anlattım içten içe işledim onu sende böyle yapabilirsin efsuncuğum

kesinlikle o zaman daha iyi olacaksın.çünkü tek sorunun bu..onu bunu etrafı hiç düşünmeyip kendi yuvana bakacaksın..onlarla da iyi geçinirsin zaten,o zaman ilişkileriniz daha iyi olur diye düşünüyorum..

nazcım kvye de sevindim valla..içim bi tuhaf oldu,havluları çıkarmış eşyalarını kullanmış filan..yani tek taraflı değil sonuçta birlikteyken onun da düzeni bozuktu..şimdi her iki taraf da mutlu ne güzel...

işte bu nokta!! ben de kesinlikle böyle düşünüyorum,efsuna da demişimdir hep..kv açısından da zor..o her ne kadar efsun kadar sorun etmiyo gibi gözükse de onun da sıkıntısı çokturr..çok güzel konuşuyosun nazcım
efsun sen de naz gibi eşini bu yönde de ikna etmeye çalış

evet aynen öyle oldu eylülcüğüm . MAŞALLAH biz taşındığımızdan beri kaynanam hiç yanlız kalmadı . geleni gideni çok oldu şimdide kendisi geziyor . 2 haftadır görmedim kendisini

bizdede o sıkıntı var zaten canım benim tarafım pek sık gelmiyo onun kiler çok geliyodu bi iki sıkıntı oldu şimdi onlarda pek gelmez oldular belkide kendimi bu yüzden suçlu hissediyorum ben birden geliş gidişi kestiler ben yokken gelmeye başladılar... benimki giyinme konusunda çok rahat kafasını evde hiç örtmez hep başı açık gezer yemekten çıkar sonra o saçlar saat 9 dan sonra pijamalarını giyer gelir öle oturur ben bi kez dahi yapamadım bunu... odasının kapısı açıktı bizimkininde ama yatak odalarımız yanyana bizim ben duşa gitsem görüyor 9 ayın sonunda anca kapattırabildim kapısını canım... ben kabullenip hayatımı değiştirdiysem kusura bakmasın kimse oda değiştirecek düzenini utanıyodum yaa duşa girmeye senin kv yine iyiymiş bunları kendi akıl edip yaptıysa... çok haklısın canım eşime nasıl anlatacağımı bilemiyordum bende eskiden bu konuda yardımlarını bekliyorum nazcım yaaa .ok ihtiyacım var

kesinlikle o zaman daha iyi olacaksın.çünkü tek sorunun bu..onu bunu etrafı hiç düşünmeyip kendi yuvana bakacaksın..onlarla da iyi geçinirsin zaten,o zaman ilişkileriniz daha iyi olur diye düşünüyorum..

bencede canım bencede... banane eşimin 28 yaşında evlenemeyen kuzeninden demi...
tabiki daha ii olacak evlenmeden önce efsundan iii gelin yoktu çünkü

Son düzenleme:

evet aynen öyle oldu eylülcüğüm . MAŞALLAH biz taşındığımızdan beri kaynanam hiç yanlız kalmadı . geleni gideni çok oldu şimdide kendisi geziyor . 2 haftadır görmedim kendisini

tabiki sanane,sen o kadar sıkıldın ki herşey gözüne batıyo,o konuyu da sık konuşuyolarsa iyice sinir olursun,çok normal..ama boşver,gerçekten boşverrr...ya da bi gün sen söyle,aman size ne nasıl olsa evlenir,kısmet bu işler,siz yorulmayın de,güzelce de :)
ohooo evlenmeden öncedir o :) benden de iyi gelin yoktu,daha iyisi olamazdı,öyle böyle bişey değildim ben haahahahaaa...ama değilmişim,normalmişim..komik bence,salla gitsiiinnn

oh ne güzel..o da kaç yaşında sonra hayatını değiştirmek zorunda kalmıştı şimdi tadını çıkarsın,kendine göre yaşasın...siz de tabiii mutlu mutlu
görme,boşver,iyi olun da 3 hafta görmeyin
ben de ramazan bayramından beri kv ile konuşmadım aramadım elim gitmedi..o zaten aramadı..kp ile konuştuk ettik ama onu istemedim,o da istemedi...ortada bişey yok ama zaman geçtikçe kötü mü oluyo ki...oğlu düşünmüyo banane diyorum ama o düşünmüyosa benim onu çevirmem lazım diyorum.ama içimden gelmiyo,hem bizim düğünlerdi,tatildi,gezmeydi derken aklıma gelmediler şimdi de hastayım,sesim kart çıkıyo hep bi bahane,ne biçim gelinim
aman niye yazdıysam işte öyle...sizce napsamki kızlar,madem yazdım bi akıl verin,ne iş bizim iş?? :) neden araşmıyoruzki

............................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
oh ohh pek güzel herkes burda..ama geçmişi okuyamadım çok safya birikmiş..kim ne durumda kızlar..efsunum sen yine pek iyi değilsin sanırım..

oh ohh pek güzel herkes burda..ama geçmişi okuyamadım çok safya birikmiş..kim ne durumda kızlar..efsunum sen yine pek iyi değilsin sanırım..

hoşgeldin neclasu..
ben grip olmuş bulunmaktayım,yatıyorum,ama moralim iyi,her zamanki gibiyim iyiyim hoşum :)
sen de iyi misinn?

benim kayınvalide ALLAH için kapısını kapatıp yatardı . ama bizim evlendiğimiz ilk zamanlar biz yatana kadar otururdu yanımızda hiç yanlız bırakmazdı bizi . sonradan onada alıştırdım kendi odasında tv vardı bizim izlediğimiz şeyleri beğenmez söylenirdi . bende uyuzluk değilmi her akşam film alırdım onları açıp izlerdik eşimde oda izlemez gider kendi odasında istediğini izlerdi .

kızlar vefa nerde? neden girmiyo bilgisi olan???
banuş da yokk...

bu arada bi ara girmiştim,7 kullanıcıdan 5i ziyaretçiydi kimseye bi lafım yok elbette ama bizim topiğin üyeden çok ziyaretçisi olması çok ilginç geliyo..yani ben ziyaretçi olsam bu topiği okumam,banane milletin günlük muhabbetlerinden diye :)
ama kimseye lafım yok yineliyorum,beni ilgilendirmez sonuçta...
sadece merak ettim,dikkatimi çekti

bnde iym kızlar kv ile telefnda konuşuoduk ondan geç cwp yazdım.alışverişe gitcezde bizde gelelim dedi kv.araba nasılsa gidiyo bedavaya babamın arabası bide kendi altlarında araba var ama beleş varken neden kendilerininkini kullansınlar.dünürleri koysun benzini versin arabayı onlar gezsinler...neyse sinir olmıcam bebişime yansımasın...

evet çok sıkıldım bunaldım...
dedim kaç defa hatta kv kız buldu alışverişten 1 gün önce bozuldu iş kızda kapı komşunun kardeşiydi
teyze bana kız bulun diyomuş sürekli
evet evlenmeden önceydi canım...

şuan daha iiyim canım sabah kötüydüm de sağolsun kızlar moral aşısı yaptı

benimkiler hep benden bekledi canım işte değişmeyi kendileri hiç değişmedi ben bişeylerden rahatsız olup söyleyincede kötü ben oldum herkese... yok anam bizimkilere ne acsan izlerler... hatta eşim bi gece arkadaşlar vardı ben eşim arkadaşı eşi ve kv eşim buzdevrini açtı kv onu bile izledi bizle inanmazsın ama

benim kayınvalide türkü dinlemeyi sever . flaş tv onun sayesinde reytıg alır sanırım . bizle izlediğinde de hep konuşurdu yok neden böyle şeyler izliyorsunuz çok saçma yok insanların ahlakını bozuyorlar v.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…