"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

güzeller,tatlı gelinler,hayırlı gelinler
ben çıkıyorum,yine görüşmek üzere,kendinize iyi bakın,hasta olmayın,kafanızı da rahat tutun,iyi olun heppp...
hoşçakalın kadınlar

kp arabası varsa eşin niye babasından değilde senin babandan alıyo arabayı ???
tam yüzsüzlük yani bence

bizimki bütün gün tv seyrediyo zaten...

kp arabası varsa eşin niye babasından değilde senin babandan alıyo arabayı ???
tam yüzsüzlük yani bence

cnm kp nin arabasıyla abisinin işi varmış.babamda benden alın dedi.eşim direkt istemedi yani ama.yani kv ye kızdım ben bugün arabalarının iş ivarsa yarın gitsinler.acil bi işleri yok haftaya bebek mevlütüne gitceklermişte bebek hediyesi alcaklarmış.acil bi durum değil yani..

ben senin yerinde olsam bugün gitmem alışverişe acil değilse seninki... bırak ortada kalsın kv

ben senin yerinde olsam bugün gitmem alışverişe acil değilse seninki... bırak ortada kalsın kv

eşime dedim gelirken annenleride al diye nedenmiş dedi onlarında işi varmış dedim morali bozuldu nerden öğrendiler gidicemzi diye.3 haftadır annesine uğramıyo bile..artık oda soğudu.bnde anne olucam onun için haftada bir söylüyorum bu akşam annenlere gidelimmi diye hayır diyo.bn üzerime düşeni yapayımda gerisi ona kalmış.

bu daha ii olmuş hatta çok sevimdim okuyunca

canlarım ben çıkıyorum son zamanlar işler çoğaldı koptum yarında çok yoğun ama görüşürüz yine öptüm hepinizi hoşçakalın güzel bayanlarrrr.
herkes eşini mutlu ediyo bugünnnnn tamam mıııııı..... eşlerin ruhunu okşuyoruz bugün...

hoşcakal canım görüşürüz...
okeyto görev anlaşıldı

bnm kocam annesinin yanında beni daha çok sever öper ayıp oluyo derim bazen ama bişey olmaz der o konuda şanslyım çnkü kv sürekli herkesin yanında diyo bn gelininme bişey diyemem oğluşum ne der sonraa karısı pek kıymetlidir onun diye o konuda eşimi daha çok seviyorum.alışverişe gidicez ya kp de var ama eşim bana olan sevgisini onların yanında dahada belli ediyo sağolsun..gerçi kv çatlıyo ama

günaydınlar hayırlı sabahlar nasılsınız bugün canlar?

ahkeşkem günaydın canım hoşgeldin ben iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma sen nasılsın canım?

günaydınlar hayırlı sabahlar nasılsınız bugün canlar?

ahkeşkem günaydın canım hoşgeldin ben iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma sen nasılsın canım?

bende iyiym canım bneim çok şükür. tek bi problem var sabahları kalkalmıyorum. ve çok uykum var hala özellikle bugün gözlerimi açamıyorum

bende iyiym canım bneim çok şükür. tek bi problem var sabahları kalkalmıyorum. ve çok uykum var hala özellikle bugün gözlerimi açamıyorum

bugün bizde uyuyup kalmışız canım ebrarın konuşmalarına gözlerimi açtım bende saat 07:00 idi kalktığımda hemen hazırlanıp çıktık

bugün bizde uyuyup kalmışız canım ebrarın konuşmalarına gözlerimi açtım bende saat 07:00 idi kalktığımda hemen hazırlanıp çıktık

ama benim eşim kızdıııı yeter hergün hep aynı die kendimi biraz sıkıp sabah kalkıp kahvaltı falan hazırlamam lazım ama kalkamıyorum valla yaaaa. ufff ne olacakkk. gecede erken yatamıyoruz ki en erken 12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…