- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.321
ama benim eşim kızdııııyeter hergün hep aynı die kendimi biraz sıkıp sabah kalkıp kahvaltı falan hazırlamam lazım ama kalkamıyorum valla yaaaa. ufff ne olacakkk. gecede erken yatamıyoruz ki en erken 12
hepinize günaydın kızlar...
günaydın kızlar . ahkeşke aynı problem bende de var sabahları zar zor kalkıyorum yataktan .
günaydın canım hoşgeldin nasılsın dün yoktun sanki
günaydın banum ne yaptın nerelerdeydin dün. nasılsın iyimisin bi sorun yok demi.
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?[/I][/B]
nasılım bende bilmiyorum yorgun ve bitkinim...
gece eşimle ev konusunu konuştuk eskiler açıldı
ağladık ettik konuştuk...
mutsuz olmam lazım dün geceden sonra ama ben hiç bişey hissetmiyorum şuan
dün giremedim canım bir arkadaş geldi dışardan proje hazırlamaya benim bilgisayara oturdu öğlene kadar halledemedi işini öğleden sonrada annemin hatim günü vardı izin aldım oraya gittim benden haberler böyle bugünde uykusuzum akşam 9,30 da yattık ama hala uykumu alamamışım,sabah 6,30 kalktık kahvaltı yaptık kızımı okula bıraktım ama açılamadım hala
nasılım bende bilmiyorum yorgun ve bitkinim...
gece eşimle ev konusunu konuştuk eskiler açıldı
ağladık ettik konuştuk...
mutsuz olmam lazım dün geceden sonra ama ben hiç bişey hissetmiyorum şuan
anladım canım aman ters bi durum olmasında canım bence havalardan yada artık kışa giriyoruz ya onun bi etkisi var bence çünkü ben hep yorgun ve halsizim canım sanırım bu yüzden oluyor ben öyle düşünüyorum yani annenin hatim gününü de allah kabul etsin canım
olumsuz bişey mi söyledi eşin canım?
ne dedi eşin nie mutsuz olman gerek ki zorla kendini olayların içine atıyosun haaa
olumsuz bişey mi söyledi eşin canım?
ne dedi eşin nie mutsuz olman gerek ki zorla kendini olayların içine atıyosun haaa
bana herkesin söylediğini demek istedin dedim... sen kabul ettin giittin diyordu herkes bana... evet aslında bütün suç bende galiba ben kabul ettim... demekki o zmn cazgırlık yapıp olay çıkarmam lasımmış... ben kabul etmekkle en büyük hatayı yaptım onuda sevgimden dolayı... şuan bişey hissetmiyorum ama
nasıl bırakıp gidelim diyor bi yola çıktık diyelimn sonrasının daha kötü olmayacağı ne malum diyor... orda annesiyle anneannesinin biz gittik diye hastanacağını düşünerek onu diyor... hala sülalesini savunmaya çalışıyo... benim yüzümden kimse gelmiyo eve anneanne geleli 2 hafta oldu teyzesi ben yokken geliyo eve... eşimde gelse suç gelmese suç dedi... benim yüzümden gelmediğini de bu kadar belli etmesinler ama dedim ben ne zmn anneme gitsem geliyolar oturmaya... sonra bütün hata benim bana herkes zor olacak demiş ben olsun iiii olur demişim evin üstüne ev kurulmaz demişler ben olacak inşallah demişim gibi bir sürü cümle kurdu kendi hatalıymış düşünmemiş etmemiş... dedim ya ben baştan kabul etmeseydim bunu... geldin ama efsun dedi bana... benim için o anda bitti zaten herşey...
bana herkesin söylediğini demek istedin dedim... sen kabul ettin giittin diyordu herkes bana... evet aslında bütün suç bende galiba ben kabul ettim... demekki o zmn cazgırlık yapıp olay çıkarmam lasımmış... ben kabul etmekkle en büyük hatayı yaptım onuda sevgimden dolayı... şuan bişey hissetmiyorum ama
nasıl bırakıp gidelim diyor bi yola çıktık diyelimn sonrasının daha kötü olmayacağı ne malum diyor... orda annesiyle anneannesinin biz gittik diye hastanacağını düşünerek onu diyor... hala sülalesini savunmaya çalışıyo... benim yüzümden kimse gelmiyo eve anneanne geleli 2 hafta oldu teyzesi ben yokken geliyo eve... eşimde gelse suç gelmese suç dedi... benim yüzümden gelmediğini de bu kadar belli etmesinler ama dedim ben ne zmn anneme gitsem geliyolar oturmaya... sonra bütün hata benim bana herkes zor olacak demiş ben olsun iiii olur demişim evin üstüne ev kurulmaz demişler ben olacak inşallah demişim gibi bir sürü cümle kurdu kendi hatalıymış düşünmemiş etmemiş... dedim ya ben baştan kabul etmeseydim bunu... geldin ama efsun dedi bana... benim için o anda bitti zaten herşey...
offf işte efsun erkekler bizi anlamıyor . bende baştan kabul ettim ama sırf sevdiceğime kavuşayım onunla birlikte olayım diye 8 sene birliktelikten sonra . o an için yapabilirim beraber yaşayabilirim diyorsun çünkü herşey toz pembe etrafındakiler seni ne kadar uyarsada göremiyorsun aşkından . ama işin içine girince yapamadık denedik ama olmadı . emin ol siz gittiniz diyede kimse hastalanmaz . benimde ev evde yokken geliyorlerdı . görümcem ben bir yerlere gittiğimde gelip annesinde kalıyordu . eşime söylediğim öyle denk geliyor derdi . efsunum sen hiç üzme kendini tatlım ben inanıyorum zamanla eşinde olmadığını kabullenecek canım ki benim eşim ben annemi hayatta yanlız bırakmam diyordu .
canım benim üzülme lütfen erkekler bayanları anlamak istemiyorlar canım belkide arada kalıyorlar canım bir yanda annesi bir yanda eşi zaman tanı bakalım eşine canım belki ikna olur zamanı gelince oda istiyordur ayrı evi ama annesi düşünüyordur canım
efsun ne sanmıştın sana hemen tamam mı diyecekti sonuçta onada kolay olan bişey değil ki bu. ve evet bi erkek evlat olarak ele karşı annesi der düşünmeli yoksa merhametsiz olmuş olur. hem canım benim haksızlar mı biz biliyoduk kabul ettik onların böle demesi gayet normal bu ne kadar zorumuza gitsede gerçek bu.bak efsun hata yapıyosun bana kızma olurmu senin iyiliğin için sölüyorum çünkü seni seviyorum. bu iş öle hergün konuşa konuşa olacak bişey değil yavaş yavaş beynine aşılayacaksın. konudan açık açık bahsetmeden hep üstü kapalı konuşacaksın.
onlarda aslında herşeyin farkında onlarda istiyo hemde emin ol bizden çok ama kabullenmeleri zaman alıyo işte. bak bu zaman içinde onların yanında olmalı ve aynı zamndada kendi isteklerimizi yaptırmalıyız buda hergün ayrı ev die konuşarak ağlayarak olmaz canım valla artık sinirleniyorum
üzülmüyorum canım kendi bilir bundan sonra....
artık pekte umrumda değil ahkeşkem teşekkür ederim düşüncelerin için
anlamayıp suçu üstlenip çıkıyolar işin içinden... sevdiğimize kavuşmak istememiz suçmuş demekki iyilik etmişiz... bizde 8 yılın sonunda evlendik eşimle ne tesadüf... yaaa yaparız sanıyoruz ama tek taraflı değil bunlar karşı tarafta düşünecek tüm bunları... ben uyarı gördüm ama eşim öle karalıydı ki bu konuda ayrı evin konusunu bile açamadım ben bi saatten sonra nışanlıyken... eşime kalsa kalpten gidecekler biz evden ayrıldık diye... bizimkilerde öle denk geliyo ne tesadüf yaaaa hep aynı demekki... ben bile şaşırıyorum şuan ama gerçekten üzülmüyorum hattayüzümde gülüyo şuanda... moron yaptı bunlar beni
benim kendi ailemin durumu iii ben o yüzden ayrı ev istiyorum yoksa kendi başımıza ayrı ev zaten maddi olarak imkansızdı... o yüzden umudum var
ne demek umrumda değil bu senin hayatın biliyosun demi
canım sen üzme kendini ben inanıyorum zamanla herşey oturacak ve sen yuvana kavuşacaksın . benimde dedemin durumu iyi hatta annemlerin oturduğu binada benim hakkıma düşen bir evim var ( babam vefat ettiği ve tek çocuk olduğum için kendi babam tarafından ) ama dedem o an için vermedi orasını ben öldükten sonra alırsınız dedi . ALLAH uzun ömürler versin tabiki dedeme ALLAH razı olsun bütün beyaz eşyalarımı aldı ev hediyesi olarak . ALLAH evlenene ve ev kurana yardım ediyor bunu 2 defa yaşadım canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?