- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.341
Ben burdayımmmmm
banu sen kalkabiliyo musun sabahları
bende geldim yemekten
takılacak bir sürü evrağım var
benimde kontrol etmem gereken bir sürü faturam var ama içimden yapmak gelmiyor
ben mecbur yapıyrm başka yapacak kimse yok en alt benim bu büroda yeni başladığım için
burdada benden başka bakacak kimse yok malzemeleri ben aldığım için mecburen bütün fiyatları kontrol ediyorum . ama kontrol ettim ve bitti faturalarım
benimkiler nisandan beri takılmamış işim uzun
kolay gelsin efsunum ozaman . ne yapmışlarda dosyalamamışlar onları
kimse yok ama yazıyım bari...
yazdıklarınızı okudum da efsuncum bişey sorcam..eşinin sülalesi sen annenlere oturmaya gidince filan geliyolarmış ya,nerden biliyolar bunu,evde olmadığını?? kv mi çağırıyo bunu hiç sordun mu,bi fikrin var mı..sinir oldum açıkcası..yangına körükle gitmiş olmıyım ama....
bugün ben de hastalık mastalık dinlemedim,evi temizledim acayip iş yaptım,daha da oturabilmiş değilim..ama canım istiyo,içim durmuyo..çok da iyi oldu...
hoşçakalınnnn
100 km uzakta oldukları için hergün telefonla konuşuyorlar canım kv kızıyla kardeşiyle... bizde napsak yada nereye gidiyo olsak herkesin haberi var... işte efsun pc başında, ders çalışıyo falan o an ne yapıyorsam teldekine direk söylüyo yani... kv ye hiç sormadım uzun zmndır onunla bu konuları konuşmuyrm tartışmamak için... gün içinde haberleştikleri için söylüyodur efsun yok diye... körüğe gerek yok canım üzülme
iyi olda temizle temizlik gibisi yok
ben geldim efsun..
anladım canım naklen yayın halindeler sürekli,o zaman haberleri olur tabisıkıcılar boşverrrr.....bi de onu takma,sinir bozucu ama napıcaksın...
hoşgeldin canımmmm
sorma çok uzakta gibiler... mesela misafir odasında masada bişeyler karalasam deftere oda telde konusuyo olsa efsun ders çalışıyo herhalde masada oturuyo önünde defterler falan der... uzun uzun açıklar naptığımı... evet evdeyken daral gelmişti hergün telde konuşmaları... takmıyrm artık benim hayatımın bi önemi yokmuş dün gece onu anladım kim nasıl istiyosa öle yaşicam bundan sonra... ne gidecek yerim var nede elimden gelen bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?