- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.361
eylül hoşgeldin canım nasılsın
hoşbuldum banucum iyi gibiyim..baya bi temizlik yaptım yoruldum ama değdi..
sen nasılsın canım?
soranlara "efsun da iyi,evde" desin geçsin ne uzatıyosa böyle..neyse amannnnn...
neden öyle diyosun canım yaa...ne oldu ki,eşinle konuşmuşsun,okudum,kötü mü gitti?o anasını bırakamıyo diye seni önemsemiyo gibi mi geldi?
öyle zor bi durumki,erkek psikolojisi işte o da kendine göre haklı ama zamanla yumuşar heralde...senin hayatın,eşinle sizin hayatınız..
bu kadar dertlenme dibe vurma hemen..bi konuşmayla olmaz dedik ya ama....zamanla olcak bişey,eşinin "bakarız" demesi bile bir adımdı bence..şimdi biraz geri adım atmış gibi ama olsun,zaman ver ona da..
efsunumm nasılsınnnnnnnnn ikimiz kalmışız topicte
slm kızlar bu saatte kimse yok haliyle bende fırsat buldum en azından bi merhaba diyiim dedim
eylül evini mis gibi yapmış ,
banu ziyaretçiyle yalnız kalmış
efsunumda yazık herzamanki gibi kvden dertliymiş bu aralar
bende yüce gelinlik görevimi yapıyorum bu aralar çokkkkkkkkk sıkıldım ama ya bu tatil koca 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum şimdiden evimi özledim
kv iyide olsa insan evini özlüyo kendi düzenini bide hala hasta olamadım hamile de değilim acaba bişey mi var ki korkmaya başladım kızlar
eşim bi doktor ayarllayacak bakalım bu hafta içinde burada da çok iş var bu aralar nasıl olacak bilmem ama umarım bişey yoktur bakalım dua edin olur mu kötü bişey olmasın
iyi bakın kendinize çok öptüm hepinizigörüşebiliriz inş denk gelipte
herkese günaydınlar tabi kimse yok yine 1 ziyaretçiyle yanlızım bende ona günaydın diyeyim bari
günaydın kızlarrrr. valla çok yorgunum ben eşim çok hasta feci grip olmuş aaaahhhh die geziyo ancak. onla uğraştım. sonra horlamasından uyuyamadım e genzi falan hep tıkalı kalktım salonda yattım ondada hiç rahat edemedim sabaha kadar kabuslar gördüm ayy hiç ii bi gece değildi.
sizzde ne var neyok canlar
günaydın ahkeşkem geçmiş olsun eşinede sanada...
insan yatağına alışıyor başka yerde yatamıyor demi
ben iyim
valla yaaa sabaha kadar dön sağa dön sola sanki başka bi ev gibi geldi yaaa. çok huzursuz yattım bide eşimi arad kontrol ediyodum o tedirginlikle sabahı sabah ettim. ne yaparsın oda benim bebeğim işte.
pazartesi gecesindeki fırtınadan sonra dün eşim hiç çalışmamış bütün gün düşünmüş işyerinde... akşam 8:30 işten geldi hoşgeldin deyip karşıladım sonra tv başına geçti bende ondan önce nette takılıyodum takılmaya devam ettim... 1 saat sonra eşim annesinden ayran istedi benimde zoruma gitti ben dururken ben yatıyorum deyip yattım 10 dk sonra eşim geldi... annemle konuşacak mısın ev işini dedi hayır vazgeçtim dedim neden dedi sen istemiyorsun dedim nasıl olcak ya dedi aynı devam edicez falan fıstık dedim kendini feda ediyosun yani dedi evet başka çarem yok dedim flan filan o sordu ben cevapladım... ağladı baya süre konuşurken... en son annemle bi konuş bakalım o ne diyecek dedi benim annem için... ne değişti senin için dedim çalışmadım bugün oturdum düşündüm dedi sohbete beraber gittikleri bi abimiz var o gelmiş dükkana onunla konuşmuş efsun haklı demiş sende haklısın ama orta yolu bulun demiş... ağlamasına dayanamadım gel omzumda ağla dedim bendesarıldı ağladı... pazar günü annemle konusmaya gitcem...
pazartesi gecesindeki fırtınadan sonra dün eşim hiç çalışmamış bütün gün düşünmüş işyerinde... akşam 8:30 işten geldi hoşgeldin deyip karşıladım sonra tv başına geçti bende ondan önce nette takılıyodum takılmaya devam ettim... 1 saat sonra eşim annesinden ayran istedi benimde zoruma gitti ben dururken ben yatıyorum deyip yattım 10 dk sonra eşim geldi... annemle konuşacak mısın ev işini dedi hayır vazgeçtim dedim neden dedi sen istemiyorsun dedim nasıl olcak ya dedi aynı devam edicez falan fıstık dedim kendini feda ediyosun yani dedi evet başka çarem yok dedim flan filan o sordu ben cevapladım... ağladı baya süre konuşurken... en son annemle bi konuş bakalım o ne diyecek dedi benim annem için... ne değişti senin için dedim çalışmadım bugün oturdum düşündüm dedi sohbete beraber gittikleri bi abimiz var o gelmiş dükkana onunla konuşmuş efsun haklı demiş sende haklısın ama orta yolu bulun demiş... ağlamasına dayanamadım gel omzumda ağla dedim bendesarıldı ağladı... pazar günü annemle konusmaya gitcem...
efsunum bu çok güzel bir haber oturup düşünmesi bile umut bence inş olacak bu iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?