"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

efsuncum bu çok güzel bi gelişme eşin artık ayrı ev yoluna girmiş vazgeçmeden hemen hallet sıcsğı sıcağına ben senin yerinde olsam hafta sonunu beklemem annemle görüşmek için. ayy heyecanlandım ben valla da sen nie durgunsun

günaydın kızlar . Günaydın efsuncğum . Bu güzel bir haber canım . Biraz daha sabret bu iş olacak canım bütün kalbimle inanıyorum ben buna

bende istemez miyim ayrı evim yuvam olsun isterim tabiki diye dedi zaten canım
dün çok düşünmüş ikilemde kaldığının zor olduğunun bende farkındayım... onada dedim omzumda ağlarken...
inşşalah canım yaa ben sabır kararı almıştım zaten en çok ta onu duyunca ağladı kendini feda ediyosun yani dedi...
bana da grecek gibi geliyor bence o zmn herşey daha güzel olacak tıpkı nazın hayatı gibi

vazgeçme ihtimalini sanmıyorum artık canım çünkü konuştuklarımızı düşününce iyice anlamış dün...
bende bu akşam gideyim dedim eşime hemen mi dedi bikaç gün alışması lazım sanırım ayrı ev fikrine...
annemle konuşsamda hemen olacak gibi değil maddi olarak ama inşallah yeni yıla evimde girerim
bende heycanlıyım ama ne bilim niye durgunum

günaydın kızlar . Günaydın efsuncğum . Bu güzel bir haber canım . Biraz daha sabret bu iş olacak canım bütün kalbimle inanıyorum ben buna

günaydın nazım
inşşallah olacak canım inşallahhhh
çok sağol canımmmm bende 2.naz olcam inşşallah

şimdi çok heyecana kapılma zaten canım benim dur bakalım tam anlamıyla gerçekleşsin o zaman hepberaber bol bol sevinelim. seni bilmem bende öle olur neye çok sevinsem heyecanlansam olmaz o. ama allah korusun artık bitti oluyo inşallah efsunum

İNŞALLAH canım . MAŞALLAH kendi evime taşınalı 3 ay oldu ve bu süre zarfında eşimle birbirimizi hiç kırmadık ve inanırmısınız eşim benden daha çok sahip çıkıyor eve erken gittiği zamanlarda temizlik bile yapıyor .
benimde dün moralim kardeşimin kaynanasına bozuldu . benim eşim ev tekstiliyle uğraşıyor perde , yatak baza satıyor . kardeşimin 20 ekimde düğünü olacak eşim onun evine perde yaptı dün takmaya gittiler kardeşimin kaynanası uyuz etmiş eşimi yok bu perdeyi neden 2 parça yapmadın eşimde kardeşim böyle istedi bu böyle olmaz bana sorsalardı ben 2 parça olması gerektiğini söylerdim . bana sormadılar böyle oldu falan diye . eşimde onlar böyle istedi demiş . akşam kardeşimi aradım perdelerine gidip baktın mı diye hayır gidip bakmayacağım dedi bakmak istemiyorum bugün dedi bende üzüldüm acaba kıza bişeymi dedilerde gidip bakmadı diye

bunların biri ikisi değil hepsi böle kardeşim manyak mı madem öle kendi evine nasıl istiyosa öle yaptırsın kızında canını sıkıyolar en mutlu anları böle adama zehir ediyolar işte. sinirlendim valla özür dilerim

bende dün gece eşimle konuştuklarımızı anlatayım eşim çocukları uyuttu geldi yattı yanıma sırnaşmaya çalıştı bende konuşalım biraz dedim farkındamısın son günlerde benimle hiç konuşmuyosun,ilgilenmiyosun dedim ben sıkıldım bu evde yanlızlıktan,bunalıyorum senin bu soğuk tavırlarından yeter artık ne olur birazcık ilgi bekliyorum senden dedim oda bana sen bana karşı çok fevrisin herşeye sinirleniyosun karşında çocuğun varmış gibi bağırıyosun sana yaklaşsam tersliyosun benimle beraber olmamak için hep bir bahane uydurusun dedi aslında haklı son zamanlar ona biraz kaba davrandım yattığımızda yaklaştıysa yüz vermedim ama çok yoruluyorum ne yapayım,bundan sonra birbirimize söz verelim istemediğimiz şeyler yapmayalım dedi o bana ben ona istemediğimiz şeyleri saydık konuştuk dertleştik baya bakalım güzel bir geceydi bundan sonra daha dikkatli davranacağına benimle ilgilneceğine söz verdi bende ona

Son düzenleme:

kapılmadım zaten önümde maddi bi süreç var çünkü... inşşalaahhh canım inşşallahhhhh

akşam kayınvalideye gideceğiz bizde dua edin bana kızlar sorunsuz bir akşam geçireyim

inşşaallah sorunsuz geçer canım

bende evimiz olduğunda herşeyin daha güzel olacagına inaniıyorum
yine mi kaynana yaaaaa eşin en iyisini demiş onlar böle istedi...
eşinden daha ii biliyo sanki kaynana....
dememişlerdir inşşalah canım yaa

özür dilemene gerek bende uyuz oluyorum kadın herşeye karışıyor . mutfak dolaplarını yaptırcakları zaman biz kardeşimle karar verdik renklere gidip kaynanasına gösterdiğinde kadın kendi beğendiğini yaptırdı ya varmı böyle bişey . bişey alınacağı zamanda kendisi önden gider gezer beğenir sonra kardeşimi götürür ben bunları beğendim diye . kadın tam bir manyak herşeyi kendi biliyor gibi hareket ediyor . kardeşimle ayrı evlerde olacaklar ama malesef karşılıklı dairelerde oturacaklar .

allah allah ben bu kayınvalideleri hiç anlamıyorum yaaa gelinin evine ne diye karışırlar ki sonuçta senin oğlunla gelinin otuarcak o evde illaki bi burunlarını sokacaklar her şeye benim kayınvalidem de buzdolabımı beğenmişti benim beğendiğim değil onun beğendiği oldu yani

buda güzel bi başlangıç olmuş banuşum yaaa inşşallah herşey daha da güzel olacak
topiğe uğur geldi

yuhhh kadına
sinir olurum böyle tiplere yaaaaa
ayyyy karşı karşıya çok zor olacak onun için yaaa helede böyle bi kadın ile

bende inanıyorum efsunum senin için herşey daha güzel olacak . maddi konularda birşekilde hallalur canım yeterki sağlığın ve huzurun yerinde olsun

bende inanıyorum efsunum senin için herşey daha güzel olacak . maddi konularda birşekilde hallalur canım yeterki sağlığın ve huzurun yerinde olsun

inanıyosun demi nazcım yaaaaa
maddi yi zaten bizim güümüz el vermiyo annemden babamdan destek alcaz başka çare yok...
annemlerde inşallah bi sıkıntı etmezler sonuçta benim yuvam mutluluğum söz konusu demi

bi gelişme değişiklik uğur bende yok pekte olacak gibi değil. neyse kabullendim artık zaten.

sende de olacak inşşalah ahkeşkem
kabullen ama istemekten de vazgeçme

çok sevindim senin adına canım darısı bizim başımıza inşallah canım

inşallah canım inşallah pek sorunsuz geçeceğini zannetmiyorum ama hayırlısı bakalım laf sokacak yine biliyorum

efsuncum istiyorum tabiki vazgeçmeden ama olmayacak bile bile istiyorum o yüzden bu durum kabullendim artık.

bi gelişme değişiklik uğur bende yok pekte olacak gibi değil. neyse kabullendim artık zaten.

ahkeşkem umutsuzluğa kapılma ne olur peygamber efendimizin hadisinde ne diyor(En üstün ibadet sıkıntıya sabretmektir) sabret canım allahım sanada bir çıkış yolu gösterecek inşallah,

bu arada dün akşam eşimle dertleşirken efsun ve sendende bahsettim görümcenle eşinin densizliklerinden falan sen olsan bu durumda ne yapardın dedim tamam annesinin evi kardeşinin evi özler gelir gider ama bu kadar sık gelip gitme beni sıkardı ayrıca ben gece 12 de işten geliyorum o evde kardeşimin kocasına hizmet etmen hoşuma gitmezdi bunu da anneme ve kardeşime açık açık söylerdim herşeyin bir yakışığı var dedi.ya ben bu konuda senin eşinide kayınvaldenide o düşüncesiz görümcenide anlamıyorum ahkeşkem bunlara dur diyecek biri varsa o da senin eşin canım inşallah dur diyecek bunlara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…