- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.381
pazartesi gecesindeki fırtınadan sonra dün eşim hiç çalışmamış bütün gün düşünmüş işyerinde... Akşam 8:30 işten geldi hoşgeldin deyip karşıladım sonra tv başına geçti bende ondan önce nette takılıyodum takılmaya devam ettim... 1 saat sonra eşim annesinden ayran istedi benimde zoruma gitti ben dururken ben yatıyorum deyip yattım 10 dk sonra eşim geldi... Annemle konuşacak mısın ev işini dedi hayır vazgeçtim dedim neden dedi sen istemiyorsun dedim nasıl olcak ya dedi aynı devam edicez falan fıstık dedim kendini feda ediyosun yani dedi evet başka çarem yok dedim flan filan o sordu ben cevapladım... Ağladı baya süre konuşurken... En son annemle bi konuş bakalım o ne diyecek dedi benim annem için... Ne değişti senin için dedim çalışmadım bugün oturdum düşündüm dedi sohbete beraber gittikleri bi abimiz var o gelmiş dükkana onunla konuşmuş efsun haklı demiş sende haklısın ama orta yolu bulun demiş... Ağlamasına dayanamadım gel omzumda ağla dedim bendeSarıldı ağladı... Pazar günü annemle konusmaya gitcem...
canım benim belliki eşinde istiyor bak ayrı eve çıkmanızı ama dediğim gibi arada kalıyor canım bir yanda eşi bir yanda annesi inşallah hayırlısıyla çıkarsınız ayrı eve canım sabırlı ol sen yeter ki herşey yoluna girecek canım
efsuncum bu çok güzel bi gelişme eşin artık ayrı ev yoluna girmiş vazgeçmeden hemen hallet sıcsğı sıcağına ben senin yerinde olsam hafta sonunu beklemem annemle görüşmek için. ayy heyecanlandım ben valla da sen nie durgunsun
günaydın kızlar . Günaydın efsuncğum . Bu güzel bir haber canım . Biraz daha sabret bu iş olacak canım bütün kalbimle inanıyorum ben buna
vazgeçme ihtimalini sanmıyorum artık canım çünkü konuştuklarımızı düşününce iyice anlamış dün...
bende bu akşam gideyim dedim eşime hemen mi dedi bikaç gün alışması lazım sanırım ayrı ev fikrine...
annemle konuşsamda hemen olacak gibi değil maddi olarak ama inşallah yeni yıla evimde girerim
bende heycanlıyım ama ne bilim niye durgunum
günaydın nazım
inşşallah olacak canım inşallahhhh
çok sağol canımmmm bende 2.naz olcam inşşallah
vazgeçme ihtimalini sanmıyorum artık canım çünkü konuştuklarımızı düşününce iyice anlamış dün...
bende bu akşam gideyim dedim eşime hemen mi dedi bikaç gün alışması lazım sanırım ayrı ev fikrine...
annemle konuşsamda hemen olacak gibi değil maddi olarak ama inşallah yeni yıla evimde girerim
bende heycanlıyım ama ne bilim niye durgunum
günaydın nazım
inşşallah olacak canım inşallahhhh
çok sağol canımmmm bende 2.naz olcam inşşallah
İNŞALLAH canım . MAŞALLAH kendi evime taşınalı 3 ay oldu ve bu süre zarfında eşimle birbirimizi hiç kırmadık ve inanırmısınız eşim benden daha çok sahip çıkıyor eve erken gittiği zamanlarda temizlik bile yapıyor .
benimde dün moralim kardeşimin kaynanasına bozuldu . benim eşim ev tekstiliyle uğraşıyor perde , yatak baza satıyor . kardeşimin 20 ekimde düğünü olacak eşim onun evine perde yaptı dün takmaya gittiler kardeşimin kaynanası uyuz etmiş eşimi yok bu perdeyi neden 2 parça yapmadın eşimde kardeşim böyle istedi bu böyle olmaz bana sorsalardı ben 2 parça olması gerektiğini söylerdim . bana sormadılar böyle oldu falan diye . eşimde onlar böyle istedi demiş . akşam kardeşimi aradım perdelerine gidip baktın mı diye hayır gidip bakmayacağım dedi bakmak istemiyorum bugün dedi bende üzüldüm acaba kıza bişeymi dedilerde gidip bakmadı diye
şimdi çok heyecana kapılma zaten canım benim dur bakalım tam anlamıyla gerçekleşsin o zaman hepberaber bol bol sevinelim. seni bilmem bende öle olur neye çok sevinsem heyecanlansam olmaz o. ama allah korusun artık bitti oluyo inşallah efsunum
akşam kayınvalideye gideceğiz bizde dua edin bana kızlar sorunsuz bir akşam geçireyim
İNŞALLAH canım . MAŞALLAH kendi evime taşınalı 3 ay oldu ve bu süre zarfında eşimle birbirimizi hiç kırmadık ve inanırmısınız eşim benden daha çok sahip çıkıyor eve erken gittiği zamanlarda temizlik bile yapıyor .
benimde dün moralim kardeşimin kaynanasına bozuldu . benim eşim ev tekstiliyle uğraşıyor perde , yatak baza satıyor . kardeşimin 20 ekimde düğünü olacak eşim onun evine perde yaptı dün takmaya gittiler kardeşimin kaynanası uyuz etmiş eşimi yok bu perdeyi neden 2 parça yapmadın eşimde kardeşim böyle istedi bu böyle olmaz bana sorsalardı ben 2 parça olması gerektiğini söylerdim . bana sormadılar böyle oldu falan diye . eşimde onlar böyle istedi demiş . akşam kardeşimi aradım perdelerine gidip baktın mı diye hayır gidip bakmayacağım dedi bakmak istemiyorum bugün dedi bende üzüldüm acaba kıza bişeymi dedilerde gidip bakmadı diye
bunların biri ikisi değil hepsi böle kardeşim manyak mı madem öle kendi evine nasıl istiyosa öle yaptırsın kızında canını sıkıyolar en mutlu anları böle adama zehir ediyolar işte. sinirlendim valla özür dilerim
bende dün gece eşimle konuştuklarımızı anlatayım eşim çocukları uyuttu geldi yattı yanıma sırnaşmaya çalıştı bende konuşalım biraz dedim farkındamısın son günlerde benimle hiç konuşmuyosun,ilgilenmiyosun dedim ben sıkıldım bu evde yanlızlıktan,bunalıyorum senin bu soğuk tavırlarından yeter artık ne olur birazcık ilgi bekliyorum senden dedim oda bana sen bana karşı çok fevrisin herşeye sinirleniyosun karşında çocuğun varmış gibi bağırıyosun sana yaklaşsam tersliyosun benimle beraber olmamak için hep bir bahane uydurusun dedi aslında haklı son zamanlar ona biraz kaba davrandım yattığımızda yaklaştıysa yüz vermedim ama çok yoruluyorum ne yapayım,bundan sonra birbirimize söz verelim istemediğimiz şeyler yapmayalım dedi o bana ben ona istemediğimiz şeyleri saydık konuştuk dertleştik baya bakalım güzel bir geceydi bundan sonra daha dikkatli davranacağına benimle ilgilneceğine söz verdi bende ona
özür dilemene gerek bende uyuz oluyorum kadın herşeye karışıyor . mutfak dolaplarını yaptırcakları zaman biz kardeşimle karar verdik renklere gidip kaynanasına gösterdiğinde kadın kendi beğendiğini yaptırdı ya varmı böyle bişey . bişey alınacağı zamanda kendisi önden gider gezer beğenir sonra kardeşimi götürür ben bunları beğendim diye . kadın tam bir manyak herşeyi kendi biliyor gibi hareket ediyor . kardeşimle ayrı evlerde olacaklar ama malesef karşılıklı dairelerde oturacaklar .
kapılmadım zaten önümde maddi bi süreç var çünkü... inşşalaahhh canım inşşallahhhhh
inşşaallah sorunsuz geçer canım
bende evimiz olduğunda herşeyin daha güzel olacagına inaniıyorum
yine mi kaynana yaaaaaeşin en iyisini demiş onlar böle istedi...
eşinden daha ii biliyo sanki kaynana....
dememişlerdir inşşalah canım yaa
bende inanıyorum efsunum senin için herşey daha güzel olacak . maddi konularda birşekilde hallalur canım yeterki sağlığın ve huzurun yerinde olsun
bi gelişme değişiklik uğur bende yok pekte olacak gibi değil. neyse kabullendim artık zaten.
bende dün gece eşimle konuştuklarımızı anlatayım eşim çocukları uyuttu geldi yattı yanıma sırnaşmaya çalıştı bende konuşalım biraz dedim farkındamısın son günlerde benimle hiç konuşmuyosun,ilgilenmiyosun dedim ben sıkıldım bu evde yanlızlıktan,bunalıyorum senin bu soğuk tavırlarından yeter artık ne olur birazcık ilgi bekliyorum senden dedim oda bana sen bana karşı çok fevrisin herşeye sinirleniyosun karşında çocuğun varmış gibi bağırıyosun sana yaklaşsam tersliyosun benimle beraber olmamak için hep bir bahane uydurusun dedi aslında haklı son zamanlar ona biraz kaba davrandım yattığımızda yaklaştıysa yüz vermedim ama çok yoruluyorum ne yapayım,bundan sonra birbirimize söz verelim istemediğimiz şeyler yapmayalım dedi o bana ben ona istemediğimiz şeyleri saydık konuştuk dertleştik baya bakalım güzel bir geceydi bundan sonra daha dikkatli davranacağına benimle ilgilneceğine söz verdi bende ona
kapılmadım zaten önümde maddi bi süreç var çünkü... inşşalaahhh canım inşşallahhhhh
inşşaallah sorunsuz geçer canım
bende evimiz olduğunda herşeyin daha güzel olacagına inaniıyorum
yine mi kaynana yaaaaaeşin en iyisini demiş onlar böle istedi...
eşinden daha ii biliyo sanki kaynana....
dememişlerdir inşşalah canım yaa
inanıyosun demi nazcım yaaaaa
maddi yi zaten bizim güümüz el vermiyo annemden babamdan destek alcaz başka çare yok...
annemlerde inşallah bi sıkıntı etmezler sonuçta benim yuvam mutluluğum söz konusu demi
sende de olacak inşşalah ahkeşkem
kabullen ama istemekten de vazgeçme
bi gelişme değişiklik uğur bende yok pekte olacak gibi değil. neyse kabullendim artık zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?