- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.401
inşallah canım inşallah pek sorunsuz geçeceğini zannetmiyorum ama hayırlısı bakalım laf sokacak yine biliyorum
efsuncum istiyorum tabiki vazgeçmeden ama olmayacak bile bile istiyorum o yüzden bu durum kabullendim artık.
amannn kocişin yanında olduktan sonra soksun dursun boşverrrr
olmayacak diye bişey yok canım zmn belli değil sadece emin ol eşinde eninde sonunda anlayacaktır bunu...
ahkeşkem umutsuzluğa kapılma ne olur peygamber efendimizin hadisinde ne diyor(En üstün ibadet sıkıntıya sabretmektir) sabret canım allahım sanada bir çıkış yolu gösterecek inşallah,
bu arada dün akşam eşimle dertleşirken efsun ve sendende bahsettim görümcenle eşinin densizliklerinden falan sen olsan bu durumda ne yapardın dedim tamam annesinin evi kardeşinin evi özler gelir gider ama bu kadar sık gelip gitme beni sıkardı ayrıca ben gece 12 de işten geliyorum o evde kardeşimin kocasına hizmet etmen hoşuma gitmezdi bunu da anneme ve kardeşime açık açık söylerdim herşeyin bir yakışığı var dedi.ya ben bu konuda senin eşinide kayınvaldenide o düşüncesiz görümcenide anlamıyorum ahkeşkem bunlara dur diyecek biri varsa o da senin eşin canım inşallah dur diyecek bunlara
ahkeşkem umutsuzluğa kapılma ne olur peygamber efendimizin hadisinde ne diyor(En üstün ibadet sıkıntıya sabretmektir) sabret canım allahım sanada bir çıkış yolu gösterecek inşallah,
bu arada dün akşam eşimle dertleşirken efsun ve sendende bahsettim görümcenle eşinin densizliklerinden falan sen olsan bu durumda ne yapardın dedim tamam annesinin evi kardeşinin evi özler gelir gider ama bu kadar sık gelip gitme beni sıkardı ayrıca ben gece 12 de işten geliyorum o evde kardeşimin kocasına hizmet etmen hoşuma gitmezdi bunu da anneme ve kardeşime açık açık söylerdim herşeyin bir yakışığı var dedi.ya ben bu konuda senin eşinide kayınvaldenide o düşüncesiz görümcenide anlamıyorum ahkeşkem bunlara dur diyecek biri varsa o da senin eşin canım inşallah dur diyecek bunlara
eşim ses çıkarmazki çoğu zaman canım arada kalıyo adam bende deli oluyorum yaaaa
inan eşimde ayrı eve çıkmayı çok istiyo oda bu durumlardan çok rahatsız sinir oluyo ama uygulama yok işte daha doğrusu uygulmada ne yapacak ne yapabilir onu bilemiyo...
amaaaan banu inan ben çoktan aştım bunları artık koymuyo alıştım valla.
bencede ahkeşkemi önce kocası ezdirmicek
yaaa oda haklı napsın bi yanda anası bi yanda karısı
en güzel cevap susmaktır sende öle yap canım
bence istemiyo canım kusura bakma istese uygulamaya koyar elinden geleni yapardı
ikinizinde maaşı var sonuçta ufak bi ev bi kaç eşya ile az çok olacak iş bu bence eşin sıkıntıya girmek istemiyor maddi olarak
sadece susabiliyorum canım bişey diyemem zaten
efsun insan kocasını tanımaz mı istiyo biliyorum. ama şartlar hiç ii değil burada en dandik kötü evin kirası 400 lira sadece eve çıkmaklada bitmiyo ki bu eve eşya şu bu herşey var. al bak maaşı aldım bitti aynı gün dahada borçlar duruyo. dersanemin son taksitini veremedim daha. masraf çok fazla.
ha ama olmayacak bişey mi, hayır tabi ki. insan istese herşey olur ama eşimde biraz senin ki gibi arada kalıyo. al bak bu ay ikimizinde aöf parası var gitti kafadan 450 lira heray böle bişey çıkıyo ikimizde çok ii maaş alıyo değiliz ki.
o yüzden tek umudum atanmak tabi bi faydası olacak mı meçhuuullll
eşimle çok konuşamıyorum artık psikolojisi bozuluyo. ne yapayım arkamda bi babam bile yok diyo çok üzülüyorum o zman inan o zaman ona çok canım acıyo.
günaydın kızlar...geçmişi okuyup katılırım aranızaa
Daha doğrusu bana günaydın
daha doğrusu bana günaydın
hoşbuldum kızlar...
maşallah kalabalığız ne güzel..
efsun ve banucum eşlerinizle yaptığını konuşmalar sevindirici..
banucum inşallah güzel şeyler olur
efsun senin durum da inşallah çözülüyo gibi..adımlar ardarda atılıyo baksana..annenle bi an önce konuş da..onlardan nasıl da eminsin değil mi?benim mutluluğum söz konusu,onlar herşeyi yapar diyebiliyosun rahatlıkla......kendi ailesini nasıl da tanıyo insan,nasıl da emin oluyo..bu çok güzel bişey.seninkiler de yanında olacak yuvana yardım edecekler...
ben ne diyim bilemedim,heyecanlı güzel bi durum..bu andan itibaren heyecan duy ama fazla kapılma,hele eşinin yanında,çok abartma sevinmeyi :)
daha doğrusu bana günaydın
eşim pazar konuş dedi bende bu akşam gideyim dedim bu kadar erken mi dedi sence ne zmn gideyim eylülüm???
yaniii az çok eminim ellerinden geleni yapacaklardır beni mutlu olmamı onlar istemeyecekte kim isteyecek ki
öleee fazlada heycan yok gibi aslında donuğum biraz galiba...
günaydın canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?