"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

haklısın eylülcüğüm ALLAH yuva kurana yardım ediyor . biz bu işe girdiğimizde tam anlamıyla karar verdiğimizde düğünden kalan kredi borcumuz vardı . bir önce kiraya çıkacaktık ama istanbulda kiralar malum çok pahalı ve hiç paramızda yoktu . sonra eşim hayatım bu kadar kira vereceğimize araştıralım kredileri kendi evimiz olsun dedi . öncelikle önemli olan bir adım atmaktı biz o adımı attık ve ALLAH öyle bir nasip ettiki herşey tıkır tıkır oldu evi aldık 3 ay diğer krediyle ödemek zorunda kaldık ve 8 ay eve taşınmadık ufak ufak eşyalarımızı aldık yapmamız gereken tadilatları yaptık . sağolsunlar benim ailemde maddi manevi çok destek oldu bize şuanda ay sonunu ancak çıkarıyoruz ama çok şükür sağlığım ve huzurum yerinde . eşya taksidi bitince biraz daha rahatlayacağız İNŞALLAH

nazcım siz taşınalı 3 ay mı oldu daha..sanki bana daha uzun zamanmış gibi geldi yav
sana nasıl geçti bu zaman?? :))

nazcım siz taşınalı 3 ay mı oldu daha..sanki bana daha uzun zamanmış gibi geldi yav
Sana nasıl geçti bu zaman?? :))

evi alalı 1 sene oldu ama taşınalı henüz 3 ay oldu banada sanki uzun senelerdir orada oturuyormuşum gibi geliyor

evet akşam kaynanaya gidiyoruz canım ben kendimden değil canım evladımdan korkuyorum kendimden geçtim artık canım beni zaten bitirdiler ama çocuğumu alıyo benden ver bana ben ona bakayımda sen mutfağa git salata yap yemeği hazırla diyo benim görür yanımdan görmez yanımdan çocuğumu eltimin kızının eline falan veriyo yada çocuğumun ağzına yiyemeyeceği ona dokunacağı şeyler yedirmeye çalışıyo canım

evi alalı 1 sene oldu ama taşınalı henüz 3 ay oldu banada sanki uzun senelerdir orada oturuyormuşum gibi geliyor

çabuk benimsedin de ondan de miiiiiiiiii :)
ne güzel...
ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah canım

aynen ondan canım o mesajı veriyorum çünkü bi yanım buruk yinede bırakıp gitcez diye
benimde bekleyesim yok da eşim hemen mi diyenci fikre alışsın pazara kdr dedim di
bencede bi an önce koyulalım ki ona göre annemlerde para işini çözmek için çabalasın
çünkü dairemiz 1 yıldır satılmıyor aannem gelin orda oturun der mi acaba ???
yaaa eylüşüm sence abimle ablamında fikrini alayım mı sonuçta onlarında hakkı ver evde falan

örneğim benim ne güzel yaaaaa bana da nasip olsun inşşalah bunlar...
yola çıktımı devamı geliyor zaten demi nazım

çabuk benimsedin de ondan de miiiiiiiiii :)
ne güzel...
ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah canım

AMİN canım ALLAH hiç kimsenin ağzının tadını bozmasın . evet evimi çok seviyorum . ve öyle aman aman eşyada almadım . mesela annemin eski koltukları vardı . onları aldım güzelcene boyatıp kaplattım oturma odam için ve çok şirin oldular

nede olsa gelinsin işte sen varken kv salata yaparmı hiç ama kendi kızı torunu olsa sen çocugunla ilgilen yemeği ben hazırlarım der kesin

onlar da biter canım yaa..biz de evlenmeden önce 1 yıl biraz sıkıntı çekicez diyoduk,düğün,eşya taksitleri filan vardı..al bi sene geçti gitti bile,borçlar bitti..ne oldu sıkıntı çektik de,aç mı kaldık,bişeyim eksik mi kaldı..çok şükür Allah yardım ediyo gerçekten..
sizin için de öyle herşey tıkır tıkır işlemiş,ne güzel..huzurunuz,sağlık en önemlisi..ay valla 2 gündür gripliyim.onda bile sağlık gibisi yok diyorum,şimdi gribimi eşime de gönderdim de rahatladım biraz

kızın vardı de mi senin..
niye böyle saçma şeyler yapıyoki,uyar bence,daha önce uyardın mı bilmiyorum ama..yapmasın yaa!!! öf sinir oldum kusura bakma da

siz o evde otursanız kocan ne der?bildiğim kadarıyla ev uzak...
hem bi de ablan abinin hakkı var tamam da,siz o evde hep mi oturcaksınız,tamamen senin mi olcak? yoksa bi süre belinizi doğrultana kadar mı?

yeni gibi olmuştur işte..güle güle otur canım,iyi yapmışsın,madii sıkıntılar içinde bu şekilde fedakarlıklar yapman da gerekirdi zaten..

sen yeterki sabırlı olcanım . ALLAH yardım eder canım .

kızlar bugün pek keyfim yok benim hasta olacak gibiyim de zaten bugün siz yazın ben okuyorum tamam mı

kendine dikkat et canım hasta olma

siz o evde otursanız kocan ne der?bildiğim kadarıyla ev uzak...
hem bi de ablan abinin hakkı var tamam da,siz o evde hep mi oturcaksınız,tamamen senin mi olcak? yoksa bi süre belinizi doğrultana kadar mı?

yaa ben kv yakın karşıdaki ev olsun istiyorum onlarada göz kulak olmak açısından
ama annem ev alana kdr o daireye geçin derse eşim ne der bilmiyorum
önce bi annemin fikrini al dedi eşim... evet uzak şehre ama arabamız var bizim gidip gelmek için sıkıntımız yokda kv çok uzak
yaaa şimdiki evin karşısındaki daireyi aldırırsam sanırım benim olur...
eşimin beli ev alacak kdr doğrulamaz canım dün eşimde dedi bunu...

tamam araba var ama uzak sonuçta..sen aynı bahçe içinde olcaz diye bu kadar umutlandın,eşine açıldın,o da olumlu baktı bence..aynı sitede olmadıktan sonra herhangi bir yer de olurdu..
bu kimin evinde kim oturcak nasıl olcak durumlarını ben bilemem sonuçta ailevi konularınız,ama sen bi an önce kimle konuşcaksan konuş.onlar da bilsin bi fikir versin,bişeylere başlansın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…