- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.421
ahkeşkecimm..bugün de sen umutsuzsun canım..yakışmaz sana!!
maddi durum diyosun anlıyorum ama siz gemileri yakıp bu kararı verdikten sonra önce allah yardım eder,sonra da siz yapabilirsiniz..buna inan.hiç moralini bozma..ikiniz de çalışıyosunuz.iyi kötü bir eve çıkıp önce ordan kurtulur,sonra daha iyi bir eve çıkar daha iyi şartlarda yaşarsınız..bunlar çok uçuk hayaller değil,olması mümkün şeyler...
nazcım siz taşınalı 3 ay mı oldu daha..sanki bana daha uzun zamanmış gibi geldi yav
Sana nasıl geçti bu zaman?? :))
mutlukız akşam kvalideye gidiyomuşsunuz..
ben de gitmeden önce kesin kötü olcak,şöyle olcak böyle olcak diye streslenirim gitceğim zaman :)
karnım filan ağrır :)
seni anlıyorum yaniiii...ama boşvermeye çalış,şartlama kendini,eşin için katlanıcaksın.git,gelinlik görevini yap gell..laf sokarlarsa daaa cevabını verebiliyosan ver,güzelce ver ama saygılı bir şekilldee
evi alalı 1 sene oldu ama taşınalı henüz 3 ay oldu banada sanki uzun senelerdir orada oturuyormuşum gibi geliyor
donuk ol daha iyi..inanasın gelmiyodur da şimdi ondan...
eşine "hem çok istiyo hem de diğer yönden düşünüyo,azcık da olsa üzülüyo" gibi bi mesaj ver :)
bu arada bence pazara kadar bekleme,ben olsam bekleyemem..ya bu akşam git ya da yarın..eşine de
"bir an önce konuşmak istedim kafamda kurmaktansa,bişeyler yapmak istedim" de..yani öyle değil mi ama,pazara kadar düşün düşün düşün......en iyisi konuşma adımını geç ondan sonrakilere bakın..
haklısın eylülcüğüm ALLAH yuva kurana yardım ediyor . biz bu işe girdiğimizde tam anlamıyla karar verdiğimizde düğünden kalan kredi borcumuz vardı . bir önce kiraya çıkacaktık ama istanbulda kiralar malum çok pahalı ve hiç paramızda yoktu . sonra eşim hayatım bu kadar kira vereceğimize araştıralım kredileri kendi evimiz olsun dedi . öncelikle önemli olan bir adım atmaktı biz o adımı attık ve ALLAH öyle bir nasip ettiki herşey tıkır tıkır oldu evi aldık 3 ay diğer krediyle ödemek zorunda kaldık ve 8 ay eve taşınmadık ufak ufak eşyalarımızı aldık yapmamız gereken tadilatları yaptık . sağolsunlar benim ailemde maddi manevi çok destek oldu bize şuanda ay sonunu ancak çıkarıyoruz ama çok şükür sağlığım ve huzurum yerinde . eşya taksidi bitince biraz daha rahatlayacağız İNŞALLAH
çabuk benimsedin de ondan de miiiiiiiiii :)
ne güzel...
ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah canım
evet akşam kaynanaya gidiyoruz canım ben kendimden değil canım evladımdan korkuyorum kendimden geçtim artık canım beni zaten bitirdiler ama çocuğumu alıyo benden ver bana ben ona bakayımda sen mutfağa git salata yap yemeği hazırla diyo benim görür yanımdan görmez yanımdan çocuğumu eltimin kızının eline falan veriyo yada çocuğumun ağzına yiyemeyeceği ona dokunacağı şeyler yedirmeye çalışıyo canım
haklısın eylülcüğüm ALLAH yuva kurana yardım ediyor . biz bu işe girdiğimizde tam anlamıyla karar verdiğimizde düğünden kalan kredi borcumuz vardı . bir önce kiraya çıkacaktık ama istanbulda kiralar malum çok pahalı ve hiç paramızda yoktu . sonra eşim hayatım bu kadar kira vereceğimize araştıralım kredileri kendi evimiz olsun dedi . öncelikle önemli olan bir adım atmaktı biz o adımı attık ve ALLAH öyle bir nasip ettiki herşey tıkır tıkır oldu evi aldık 3 ay diğer krediyle ödemek zorunda kaldık ve 8 ay eve taşınmadık ufak ufak eşyalarımızı aldık yapmamız gereken tadilatları yaptık . sağolsunlar benim ailemde maddi manevi çok destek oldu bize şuanda ay sonunu ancak çıkarıyoruz ama çok şükür sağlığım ve huzurum yerinde . eşya taksidi bitince biraz daha rahatlayacağız İNŞALLAH
evet akşam kaynanaya gidiyoruz canım ben kendimden değil canım evladımdan korkuyorum kendimden geçtim artık canım beni zaten bitirdiler ama çocuğumu alıyo benden ver bana ben ona bakayımda sen mutfağa git salata yap yemeği hazırla diyo benim görür yanımdan görmez yanımdan çocuğumu eltimin kızının eline falan veriyo yada çocuğumun ağzına yiyemeyeceği ona dokunacağı şeyler yedirmeye çalışıyo canım
aynen ondan canımo mesajı veriyorum çünkü bi yanım buruk yinede bırakıp gitcez diye
benimde bekleyesim yok da eşim hemen mi diyenci fikre alışsın pazara kdr dedim di
bencede bi an önce koyulalım ki ona göre annemlerde para işini çözmek için çabalasın
çünkü dairemiz 1 yıldır satılmıyoraannem gelin orda oturun der mi acaba ???
yaaa eylüşüm sence abimle ablamında fikrini alayım mı sonuçta onlarında hakkı ver evde falan
örneğim benimne güzel yaaaaa bana da nasip olsun inşşalah bunlar...
yola çıktımı devamı geliyor zaten demi nazım
AMİN canım ALLAH hiç kimsenin ağzının tadını bozmasın . evet evimi çok seviyorum . ve öyle aman aman eşyada almadım . mesela annemin eski koltukları vardı . onları aldım güzelcene boyatıp kaplattım oturma odam için ve çok şirin oldular
kızlar bugün pek keyfim yok benim hasta olacak gibiyim de zaten bugün siz yazın ben okuyorum tamam mı
aynen ondan canımo mesajı veriyorum çünkü bi yanım buruk yinede bırakıp gitcez diye
benimde bekleyesim yok da eşim hemen mi diyenci fikre alışsın pazara kdr dedim di
bencede bi an önce koyulalım ki ona göre annemlerde para işini çözmek için çabalasın
çünkü dairemiz 1 yıldır satılmıyoraannem gelin orda oturun der mi acaba ???
yaaa eylüşüm sence abimle ablamında fikrini alayım mı sonuçta onlarında hakkı ver evde falan
örneğim benimne güzel yaaaaa bana da nasip olsun inşşalah bunlar...
yola çıktımı devamı geliyor zaten demi nazım
kızlar bugün pek keyfim yok benim hasta olacak gibiyim de zaten bugün siz yazın ben okuyorum tamam mı
siz o evde otursanız kocan ne der?bildiğim kadarıyla ev uzak...
hem bi de ablan abinin hakkı var tamam da,siz o evde hep mi oturcaksınız,tamamen senin mi olcak? yoksa bi süre belinizi doğrultana kadar mı?
kızlaarrrr!!!
haftasonu annem-babam geliyo bize
sizinle de paylaşmak istedim.....
sen yeterki sabırlı olcanım . ALLAH yardım eder canım .
kızlaarrrr!!!
haftasonu annem-babam geliyo bize
sizinle de paylaşmak istedim.....
kendine dikkat et canım hasta olma
yaa ben kv yakın karşıdaki ev olsun istiyorum onlarada göz kulak olmak açısından
ama annem ev alana kdr o daireye geçin derse eşim ne der bilmiyorum
önce bi annemin fikrini al dedi eşim... evet uzak şehre ama arabamız var bizim gidip gelmek için sıkıntımız yokda kv çok uzak
yaaa şimdiki evin karşısındaki daireyi aldırırsam sanırım benim olur...
eşimin beli ev alacak kdr doğrulamaz canım dün eşimde dedi bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?