"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar ben tatildeyken bi ara facebook,msn filan konuşuyodunuz..alıp verdiniz mi yoksa?? hepiniz birbirinizi gördünüz mü????????

.......................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
.....................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

evet uzakta benim aileme yakın hatta abim 7. katta ben 4. katta olcam
haklısın belkide en çok ona sevindi oda...
tamam konuşayım o zmn

zaten ben de bi tek naz la mutlu kızı görmedim :)

güzeller eşim geldi onu doyurmam lazım hoşçakalın

nede olsa gelinsin işte sen varken kv salata yaparmı hiç ama kendi kızı torunu olsa sen çocugunla ilgilen yemeği ben hazırlarım der kesin

ya ben elimden geleni yapıyorum canım zaten eltim zaten hep orda olur ben gittiğim zaman eltimde surat yapar bana çocuğum durmuyo dişlerinden dolayı oraya gittikmi sürekli ağlıyo sanki seziyo benim mutsuz olduğumu orda ben kucağıma alınca susuyo elkimden hiç bir işin ucundan tutmuyo diye surat yapıyo oysaki onun 1,5 yaşında oğlu var onun hamileliğinde de çocuğu durmadığında da ben hiç öyle surat falan asmadım

kızlar bugün pek keyfim yok benim hasta olacak gibiyim de zaten bugün siz yazın ben okuyorum tamam mı

canım ne olur canını sıkma herşey yoluna girecek allahın izniyle canım

kızın vardı de mi senin..
niye böyle saçma şeyler yapıyoki,uyar bence,daha önce uyardın mı bilmiyorum ama..yapmasın yaa!!! öf sinir oldum kusura bakma da

evet canım kızım var dediğim zamanda yesin herşey den ver seçici olmasın diyo bana kafayı yicem ya napacağımı şaşırıp kalıyorum valla

neymiş acaba kadın olmak ve getirisinde de hayatın böyle olması ??
bir açıklayabilir misiniz?

eş olmuşuz
gelin olmuşuz
menfi müspet her dürtüyü tatmışız
rahmimiz de var potansiyel üreme aracıyız
ama bi kendimiz olamamışız
işte hayat böyle bir şey : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…