"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

eşimi geçirdim,ev sahibimiz teyze geldi pazardan dönüyomuş uğramış,ayrıca bi de torunu var,ona bakıyo..15 dk oturdular gittiler,çocuk durmadı..
çocuk tv ünitemin üstüne çıkmaya çalıştı,tv ye kafa attı,süs eşyalarımla oynadı,kırcak diye içim gitti :)
ama teyze umursamaz değil Allahtan,bi de yeni gelinim diye hiçbişeye elletmiyo kendi kıyamıyo :) ama çocuk çok atik,pat orda pat burda..
düşündüm de kendi çocuğum da bunları yapıcak..daha fazlasını hatta..ona nasıl yaklaşıcam acaba...hayal kurdum hemen.....
ben malesef fazla düzenli bi tipim,yani herşey her zaman jilet gibi mükemmel gözükmeli,temiz olmalı,şimdi bunu yapabiliyorum..ama çocuk olunca bunlar kalmaz sanırım,çocuğu olanlar bilir..napıcaksam ona da kızacak mıyım??

valla canım insan çalışınca birde çocuğu olunca malesef bu kadar düzenli olamıyo yani kendi adıma konuşayım ben düzenin ucunu kaçırdım inşallah büyük bi temizlik yapıcam ve daha düzenli olmaya çalışıcam allah izin verirse

doğum hikayeni okudum canım,ağladım inanki...kızına Allah uzun sağlıklı ömürler versin,güle güle büyüt inşallah..

çocuk olunca biraz ipin ucu kaçar ama ben eminim çok da kaçırmam,manyaklık derecesindeyim biraz çalışmıyorum da onun da etkisi olabilir..

ben daha hiçbirinizi görmedim . sadece mutlukızı gördüm

ben mns den ekledim canım seni

hafta sonu inş. Canım

hadi bakalım git gel tazelen

insanlar düşüncesiz olurlar genelde sanki o yollardan geçmemiş gibi

ben mns den ekledim canım seni

hadi bakalım git gel tazelen

insanlar düşüncesiz olurlar genelde sanki o yollardan geçmemiş gibi

efsuncuğum ben göremiyorum seni arkadaşlık talebide gelmedi . rica etsem sen özelden yazarmısın bide ben eklemeyi deneyeyim

efsuncuğum ben göremiyorum seni arkadaşlık talebide gelmedi . rica etsem sen özelden yazarmısın bide ben eklemeyi deneyeyim

nazcım ben sana msn adresimi göndermiştim özelden canım banada bildirim gelmedi yada msj görmedinmi

yine msn alışverişleri başladı :))
ben başlattım ama kimse bana pas vermiyorrr ne iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…