- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.461
msn ve face kullanıyorum :)
eş olmuşuz
gelin olmuşuz
menfi müspet her dürtüyü tatmışız
rahmimiz de var potansiyel üreme aracıyız
ama bi kendimiz olamamışız
işte hayat böyle bir şey : ))
[ı]ekleyelim mi birbirimizi sakıncası yoksa eğer[/ı]
eşimi geçirdim,ev sahibimiz teyze geldi pazardan dönüyomuş uğramış,ayrıca bi de torunu var,ona bakıyo..15 dk oturdular gittiler,çocuk durmadı..
çocuk tv ünitemin üstüne çıkmaya çalıştı,tv ye kafa attı,süs eşyalarımla oynadı,kırcak diye içim gitti :)
ama teyze umursamaz değil Allahtan,bi de yeni gelinim diye hiçbişeye elletmiyo kendi kıyamıyo :) ama çocuk çok atik,pat orda pat burda..
düşündüm de kendi çocuğum da bunları yapıcak..daha fazlasını hatta..ona nasıl yaklaşıcam acaba...hayal kurdum hemen.....
ben malesef fazla düzenli bi tipim,yani herşey her zaman jilet gibi mükemmel gözükmeli,temiz olmalı,şimdi bunu yapabiliyorum..ama çocuk olunca bunlar kalmaz sanırım,çocuğu olanlar bilir..napıcaksamona da kızacak mıyım??
valla canım insan çalışınca birde çocuğu olunca malesef bu kadar düzenli olamıyo yani kendi adıma konuşayım ben düzenin ucunu kaçırdım inşallah büyük bi temizlik yapıcam ve daha düzenli olmaya çalışıcam allah izin verirse
ben daha hiçbirinizi görmedim . sadece mutlukızı gördüm
hafta sonu inş. Canım
ya ben elimden geleni yapıyorum canım zaten eltim zaten hep orda olur ben gittiğim zaman eltimde surat yapar bana çocuğum durmuyo dişlerinden dolayı oraya gittikmi sürekli ağlıyo sanki seziyo benim mutsuz olduğumu orda ben kucağıma alınca susuyo elkimden hiç bir işin ucundan tutmuyo diye surat yapıyo oysaki onun 1,5 yaşında oğlu var onun hamileliğinde de çocuğu durmadığında da ben hiç öyle surat falan asmadım[/I][/B]
ben geldim kızlar
ben mns den ekledim canım seni
hadi bakalım git gel tazelen
insanlar düşüncesiz olurlar genelde sanki o yollardan geçmemiş gibi
ben geldim kızlar
nerelerdesin canım yoğun mu
hoşgeldin banuş,özletiyosun kendiniiii..
efsuncuğum ben göremiyorum seni arkadaşlık talebide gelmedi . rica etsem sen özelden yazarmısın bide ben eklemeyi deneyeyim
efsuncuğum ben göremiyorum seni arkadaşlık talebide gelmedi . rica etsem sen özelden yazarmısın bide ben eklemeyi deneyeyim
yine msn alışverişleri başladı :))
ben başlattım ama kimse bana pas vermiyorrr ne iş
yasakmış ama sanırım
nazcım ben sana msn adresimi göndermiştim özelden canım banada bildirim gelmedi yada msj görmedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?