- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.481
ne yasakmış?? bana vermeleri mi? :)
nazcım ben sana msn adresimi göndermiştim özelden canım banada bildirim gelmedi yada msj görmedinmi
msn face adresi yönetimde okumuştum bi yerde
ben ekledim canım seni . bende ekli gözüküyorsun
kızlar bu face msnden dolayı konumuzu kapatmasınlar
evet eylüşüm sana vermeleri yasakmışşşş....:90: :90: :90:
evet eylüşüm sana vermeleri yasakmışşşş....:90: :90: :90:
bi dakkaaaaa!!!!!!!!!!
o "vermeleri" kısmını neden koyu yazdın sen bakiiimmmmmmmm...ben anlamadım sanırım !!!!
özel mesajda verdikten sonra kim ne karışır canım olur mu öyle şey..bunca zaman nasıl verdik??
ben burda verelim demedimki
efsun ne alakası var canım yaa..tamam biz bu muhabbeti kapatabilirz..ama yönetim buna niye bişey desin,kim ne karışır canım..burda hiç mi sosyal hayatta da görüşen kimse yok..
yaniiii..burdan o anlaşılıyor..adresler havada uçuşuyo,bana niye söylemiyosunuz deyince efsun cevabı yapıştırdı..YASAK!!!!
efsuncum kızmıyosun de micevabın güzeldi gerçekten bak güldürdün biziiiii
bi dakkaaaaa!!!!!!!!!!
o "vermeleri" kısmını neden koyu yazdın sen bakiiimmmmmmmm...ben anlamadım sanırım !!!!
yok öle herkese vermek canııııımmmmm
bi dakkaaaaa!!!!!!!!!!
alemsiniz yaaaa
doğum hikayeni okudum canım,ağladım inanki...kızına Allah uzun sağlıklı ömürler versin,güle güle büyüt inşallah..
çocuk olunca biraz ipin ucu kaçar ama ben eminim çok da kaçırmam,manyaklık derecesindeyim birazçalışmıyorum da onun da etkisi olabilir..
ben geldim kızlar
ben mns den ekledim canım seni
hadi bakalım git gel tazelen
insanlar düşüncesiz olurlar genelde sanki o yollardan geçmemiş gibi
ben her kızıma baktığımda ağlıyorum canım çünkü o doğuşunu doktorun ellerindeki halini hiç unutamıyorum canım bam başka bişey rabbim istediğin zaman sanada yaşatsın bu duyguyu canım keşke bende öyle olabilsem ya manyaklıktan ileri hatta delilik derecesine gelse diyorum bazen yaaa
hoşgeldin canım
benim kaynana kendini gayet ileri görüşlü görüyo canım eltimde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?