"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

senin kaynanaya söyle o kadar ileriyi görmese de olur önünü görsün yeter

amiiin canım Allah bütün isteyenlere nasip etsin,bana da etsin inşallah

AY bayıldımmmmmmmmmmm bunaaaaaaaaa ölücem burda gülmektennnnnnn önünü görse yeter haaaaaa

haksız mıyım banuşş.... :126:
bıraksın da ileriyi biz gelinelr görelim :)

aynen öyle eylülüm bırakmıyorlarki bi kendi halimizeeee eşim dün bana diyorki yine annesinde açıldı konu benimde çenem düştü kadının bana yaşattıklarını tekrar sayıp durdum adama sen eminim annemden daha beter bir kaynana olursun sende bu çene varken geline çok çektirirsin ben tabii şokkkkkkkk

senin kaynanaya söyle o kadar ileriyi görmese de olur önünü görsün yeter

amiiin canım Allah bütün isteyenlere nasip etsin,bana da etsin inşallah

o ileri görmezse olmaz canımcım görmek zorunda görmeliki gelinlere yetip yetip artsın
o beni hiç sevmez çünkü ben onun istediği gelin değilim

bende konuşmaya başladığım zaman susamıyorum

sen daha içini iyice dökemedin,o 10 ayın acısını daha atamadın canım konuşman çook normal..aman şimdi konuş konuş ileride kv olunca susarsın..bak se neler çektin çektirmezsin,ben eminim...bu günleri düşünür gelin kızına iyi bir kv olursun olmalısınnnn!!!!!!!!!!

o ileri görmezse olmaz canımcım görmek zorunda görmeliki gelinlere yetip yetip artsın
o beni hiç sevmez çünkü ben onun istediği gelin değilim
amaaann boşversene mutlu,onu geç.eşinin istediği kadın değil misin,eee? benim kv beni çok sever,sever de nolur..hiiiç..seninki de varsın sevmesin :) yani bunlar sevse de sevmese de bişey ifade etmiyo,sevse ne kadar sevcek sanki...

2 gün önce kv yi aradım
eşime dedim hadi arayalım diye kaç kere dedim,aradık sonunda..ikimiz de konuştuk,kp yoktu..
her zamanki gibi nasılsın deyince bin tane problem saydı,hastayış,hasta hasta hastaaa...
kısa konuştuk kapattık..tamam bi daha bu yeter ona :)
kızlar valla bayadır o kadar uzaklaştımki bunların ailevi sorunlarından,öyle rahat ve mutluyumki.......
bayram yaklaşıyo gitcez oraya ama bakalım neler olcak,ama nolursa olsun,rahatım bi umursamazım bi tatlıyım ki oh

boşvermeye çalışıyorum işte eylülcüğüm zaten boş vermesen ne olacak ki insan kendinden başkasına yapmıyo olan kendine oluyo canım

biz bayram da arifeden itibaren 5 gün orda oluruz artık kayınvalideye 24 saat kesintisiz hizmet

evet eylülüm konuşmamın sebebi yaşadıklarımı unutamam aslında dün akşam ne dedi biliyomusun laf arasında ben dedimki annenin yanında da bana karşı soğuksun ona canım hayatım diyorsun ama bana söylemiyorsun dedim bundan sonra annenin yanında bana bu kelimeleri kullan lütfen dedim kullansam annem kıskançlıktan çatlar dedi annenin kışkanç olduğunu kabul ediyosun yani dedim öyle ben annemin yaptığı bütün hataları biliyorum hepsininde farkındayım zaten dedi,

bu yaşadıklarım yüzünden zaten gelinime asla kayınvalde gibi davranmıcam insan evladının mutlu olması için her türlü fedakarlığı yapar bende yavrum mutlu olsun diye elimden geleni,içimden gelerek yapmacık olmayarak yapmaya çalışıcam inş

yaa ben anlamıyorum..aklım almıyo gerçekten.."canı hayatı" sensin onun,annesi değilki..anne desin annecim desin ama ona "kıskanmasın diye" bu şekilde konuşmak neden..bunu neden ister bir anne..bu anne,oğlunun yuvasını kaç kere bozmaya kalkıştı bu şekilde,hiç mi acımıyo içi,yani annelik bu mu??
banucum kusura bakma ama eşin madem farkında ona göre davransa ya,annem kıskanır diyo,karım kıskanır diye de düşünsün,sana da iyi davransın onun yanında..
senin önünde çok fena bir örnek var..kötü bi kv olsan bile bu kadar olamazsın canım zaten merak etme..

benim öyle olaz çok şükür..kendi aileme de giderim,hatta daha çok vakti orda geçiririm,eşim de böyle ister çünkü..
biz değişikiz biraz :)

eşime belli olmaz kimi zaman beni haklı görür kimi zaman annesini

annesini haklı gördüğü zamanlarda aslında gerçekten haklı olan sen misin mutlukız??? buna eminsen,haklı olduğuna eminsen eşine güzellikle tekrar tekrar anlat,olanı biteni,duygularını anlat,o zaman daha olumlu bakacaktır..

benim öyle olaz çok şükür..kendi aileme de giderim,hatta daha çok vakti orda geçiririm,eşim de böyle ister çünkü..
biz değişikiz biraz :)

benim kızıma kendi annem bakıyo kaynana buna deli oluyor şuan annemde daha çok vakit geçiriyorum ya buna kızıyo bana bişey demiyo ama eşime söylüyo ben bunu biliyorum eşimle tartıştığımız zaman eşim laf arasında söylüyo bazen evin olduğunu unutuyorsun diyo bana eşim bunu nasıl söyler kaynana dolduruyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…