"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

işte eşin keşke bunu yapmasa,sanki kendi düşüncesiymiş gibi annesinin laflarıyla sana cevap vermese...
ama yine de tamamen eşin de sana cephe almıyo ya buna şükür..bence zamanla annesinin yaptığı hataları daha iyi farkedecek,seni daha iyi savunacaktır.sen elinden geldiğince iyi olmaya çalışki,sana haksızlık edildiğini anlasın eşin..

canım benim kocam anneci biraz üzülsün istemiyor çünkü annesinde öyle bir huy varki bişeye kızsa morali bozulsa suratını bir asar o suratı günlerce kimse düzeltemez eşimde annesinin küsmesine dayanmaz banu nede olsa annesi gibi burnundan getirmiyo gücüde bana yetiyo bu yüzden,birde hastalık numarasını çok güzel kullanılır eşimde yufka yürekli ya benim yüzümden kırılmasın tansiyonu çıkmasın diye hep pofpoflar,yani kısacası eylülüm benim affeden taraf lduğumu bildiği için bunları yapıyor bende onun gibi iki yüzlülükmü yapayım bilmiyorum

evet canım haklı olan benim ama anlatamıyorum işte anlatamıyorum

kızlaaaaaar size soru sigara kullanan var mııııı

arada içtiğim oluyo bugün 1 tane içtim

cevaplıyorum yokk..
ben de kullanmam,eşim de,evde de içirtmem kimseyee

hadi bakalım bana yardım edin bu konuda. şimdi ben eşimle çıkarken falan kullandım sigara oda içer zaten. nişanlandık içmeyeceksin dedi şöle böle derken çok kızdı tamam dedim ama şimdi ondan gizli içmeye çalışıyorum bazen söleyipde içiyorum. kızıyo ama çok eee ne yapayım pislik bişey o yanımda içerken canım istiyo içmediğiniz için anlayamazsınız diyorum ki ya tek tük beraber içelim izin ver yoook küplere biniyo. o geç geliyo ya ben odamda içiyorum o gelene kadar pda havalanıyo bazen anlıyo tabi beni mahvediyo ama ben vazgeçemiyorum

sen bildiğinden şaşma canım..kimse görmese Allah görüyo,sen sabrının,doğruluğunun mükafatını alırsın..gerisi naparsa yapsın..eşin iki tarafı da idare etmek yerine daha çok anneyi kırmamaya çalışıyo demekki,senin affediciliğine güveniyo..sana zor bi durum..napıcaksın..şükür ki uzaksınız,ha ordan da yetiyo bazen ama olsun..eşinle iyi olmaya bak,bu şekilde kabul et,belki zaman geçtikçe eşin bu konuda daha objektif olur..olmazsa da bu kadın hayatta olduğu sürece bu böyle devam eder,sen kendini üzme boşver valla,evin yuvan mutluluğun bozulmasın..

ben zaten hiç sesimi çıkarmıyorum ezilmeye devam

hımmmm.....tatilde biz de içtik mesela,eşim karşılıklı içince seviyo,ben de içince hoşuna gidiyo :) :) ama o kadar...bi daha yokk..

sen baya baya içiciymişsin,zor olmuştur tabii..ama ne diyim canım bence bırakmalısın,bak sabah ne konuştuk,maddiyat dedin,hiçbişeyi düşünmüyosan maddiyatı düşün..para vermeye değecek bişey mi? sağlığına olan zararı hiç demiyorum bilee,bak çocuk yapcaz yaa,içmee!!!
gizli de içme,paket alma ne bilim bi şekilde frenle kendini..yapmaaaa

bende öyle yapmaya çalışıyorum eylüşüm asla iki yüzlülük yalakalık yapamam kimse için benim kalbimde ne varsa dilimdedir kimseden lafımı çekmem genelde de bu yüzden haksız konumuna düşerim ama olsun benim içim rahatya o yetiyo bana dediğin gibi canım eşim benim affediciliğime güveniyor ama annesininde ne olduğunu biliyor yeri geldiğinde savunur beni annesine karşı hatta bir keresinde eşim babannesi ve annesi oturuyorlarmış kayınvalde yine benim hakkımda eşimi dolduruyormuş beni kötülüyormuş eşimde anne orda dur banu o kadarmı kötü senin gözünde bu söylediklerin çok yanlış diye çıkışmış annesine hemen hastalık numarası yapmaya başlamış fenalaşmış bunu bana anlatan babanne yani ne diyeyimki ben bu kadına allahından bulsun

savunsun tabii...ne güzel..yanii ama senin kv de öyle bi kadınki eşin de hangi birini savunsun,adama da hak verecek az kaldı :)
Allah görüyo canım...yuvanı onun düşünceleriyle gölgeleme boşver,aklına bile getirme

QUOTE=ayaz1809;26726319]töbeeeeeee!!!!!!

hiç düşünmemiştim.......................................[/QUOTE]

bakın bi deneyin iş bitsin geçin tv karşısına yakın sigaraları ohh keyif yapın bi kere dene sonrada duşa gir uyu
canım çekti haaaa

QUOTE=ayaz1809;26726319]töbeeeeeee!!!!!!

hiç düşünmemiştim.......................................

bakın bi deneyin iş bitsin geçin tv karşısına yakın sigaraları ohh keyif yapın bi kere dene sonrada duşa gir uyu
canım çekti haaaa[/QUOTE]

niyeti bozdu bu akşamı zor eder artık

hangisini canın çekti

ben de akşam duşa giriyim de sonra denerim belki dediklerini,hastalık bitsin artık da bi kendime geliyim kaç gündür bakımsız bakımsız dolanıyorum evin içinde..ama sigara yok,hem de tv karşısında olmazz,evime koku siner :) o iş olmaz yani sigara değil de biz de meyve suyu içeriz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…